Přejít na obsah

"Co vám kdy zlodeji čorli"


Ice

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Já už se na to vy*eru.. Jsem opět bez antény  :kol-32: .. Ani ne za 1 rok a už 3. anténa fuč.. Poprvé mě čorkli ten dlouhý rybářský prut.. tak jsem koupil v autorizáku tu krátkou co se teď dává na nové Fabie, ukradli ji po 2 dnech, tak jsem na vrakači našel tu nejhnusnější nejodrbanější nejstarší nejdelší co měli, dokonce bylo chlapovi i líto za ni něco chtít, jak byla hnusná a tak mi ji dal zadarmo a dnes dojdu k autu a anténa v pr*eli  :kol-44: .. Proboha co si mám na to auto už dát...

A jinak, když to posčitám, tak od unora letošního roku, co to auto mám je to zatím:

Krytky šroubu z Alu kol, poté i zbytek krytek, který se na poprvé nepovedl, pak jednu originál poklici ještě ze zimáků jak byly na autě, zůstali po ni jen stahovací pásky, kterýma byla přidělána, pak tady byl pokus o středové znaky z Alu kol, ale potvory tam drží, tak aspoň dojebali šroubovákem nebo něčím kola a teď zase anténa.. By mě zajímalo, co bude příště, když už z venku snad nic jiného oddělat nejde  :kol-32:  

Teda vlastně ještě mám plastové čepičky ventilku, tak asi to budou ty...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cepicky :D . Teda chlape ty mas stesti v nestesti ti teda ani trochu nezavidim. To se deje jen tobe na parkovisti nebo tam pravidelne nekdo ocasava vsechna auta ? Vzdyt to neni ani mozne. Bud se jim libi tve auto a vi ze je tam kvalita a nebo stojis nekde na kraji kde se to dobre krade.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj fabiáci,dnes,12.10. byla odcizena mému kamarádovi fabia 1.4 TDi,severní čechy,Česká Lípa. Byla odcizena v době oběda před panelovým domem. Fabia byla zakoupena nedávno v AAA auto. Pachatel nezanechal jedinou stopu (střepy po rozbitém okénku,zbytky zámku atd). Zanechám odkaz na stránku o pátrání po voze. Pokud by jste se někdo s touto fábií setkal,prosím o informace. Před panelákem mi taky parkuje moje fábka a docela se mi stáhly půlky. 

http://www.odcizena-vozidla.cz/vozidlo/skoda-fabia-6y-scbnmx01-nfm5-id-286615

Editováno: , autor: Albín
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne zase ti hajzli stihli 2x v tomto roku ukradnut prut z anteny...prvy krat si ju ten hajzel pekne odsroboval...a druhy krat mi ju ten kreten vyskubol celu,komplet ju vytrhol z toho spodneho drziaka...sipny...nasrat im do ruk...este co mi aj lak poskrabal...naco su im tie pruty z anteny???co si ich niekde pchaju ci co??? :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Dnes mi vlezli do auta, šli si asi hlavně pro kameru na skle (za cca 500 kč), dále vyrabovali přihrádku před spolujezdcem, kde byl nepoužívaný telefon s nabíječkou a nějaké užitečné drobnosti a postroj na psa ze zadního sedadla. Rozbili sklo u řidiče, takže spousta bordelu, již jsem to celkem vyčistil až na dveře, odpoledne zkusím sundat výplň a uvidí se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...