Prosinec 4, 20168 r 5238 v pohodě s V14 ale s plně funkční dvd mechanikou. Kopírování přes SD je znouze cnost.
Prosinec 5, 20168 r stahnul jsem ten svuj upload,znovu to nainstaloval a znovu se to po cca 40ti min. Uspesne povedlo tak ja nevim...Je tu nekdo,komu se to z meho uploadu povedlo? Jestli ne,tak to smazu,nerad bych,aby se nekomu posrala navigace!!!
Prosinec 5, 20168 r Tvůj upload u mne bez problémů fungoval. Stáhnul, vypálil, vložil a cca za 3/4 hodiny bylo hotovo.
Prosinec 5, 20168 r Tvůj upload u mne bez problémů fungoval. Stáhnul, vypálil, vložil a cca za 3/4 hodiny bylo hotovo. Ja to dwlal jednou a ted znovu kdyz se tu objevilo ze to nejde a zase OK... takze kdyz to jde i tobe,bude chyba nekde jinde...
Prosinec 5, 20168 r před 16 hodinami, mikc napsal: tak nahrání V14 z CD + SD z odkazu od Stringa zatím neúspěšný ..... Vždycky to skončí zamrznutím ( nechával jsem i třeba 2-3hod ) a zbořením SW. Musel jsem to znovu celý přehrát (SW5238) abych rádio zprovoznil . V13 v pohodě, ale jenom z jednovrstvy DVD ( bez POI ) . Nemůže to bejt tím že jedu na SW5238 ? Mě to šlo v pohodě, takže chyba určitě není v datech. Za 30 minut nebylo co řešit.
Prosinec 5, 20168 r Taky mi to z toho uploadu od Stringa šlo v pohodě... Trvalo to cca 45-60 min. SW mám 2724
Prosinec 10, 20168 r Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaký FW a Mapy na toho COLUMBUSE, prosím popř. kde je stáhnout? Děkuji za odpověd a pěkný zbytek víkendu.
Prosinec 12, 20168 r Poprosil bych o radu stahnul jsem s gpsunderground fw 5238 vypalil jako iso na cdr ktomu stahnul a vypalil v14 west vcetne poi na dvd+r dl ale rychlosti 3x jina nesla. Upgrade fw v poho vse funguje cidla,volant,maxidot. Ale mapy stale hlasi vlozte navigacni cd/dvd nesetkal se stim nekdo? dekuji
Prosinec 13, 20168 r Asi uz ti dvd mechanika nedokaze precist DVD-DL . zkus koupit cistici dvd a projet to tim jestli nepomuze tak vyndat mechaniku a vycistit lihem nebo rovnou novou mechaniku . A nebo pouzij postup popsany vyš a mapy nahraj pomoci SD Karty. Taky se muze stat ze to mas spatne vypaleno ale to pochybuju. Palil si na Verbatim DL v neru? Rychlost nastavuju 4x
Prosinec 27, 20168 r Chlapci mam columbusa v Superbe 2008... Dokazem v nim aktualizovat sofwer za novy???
Prosinec 28, 20168 r Mne aktualizácia cez SD trvá vyše hodinu a končí hláškou SWL TIMEOUT. Vždy potom musím použiť recovery cd. Skúšal som V14 a aj V13 EAST ktoré som tam mal predtým (tiež inštalované cez SD a vtedy OK). Skúšal som aj preinštalovať FW, ale chyba zostala. Nestretol sa už niekto s podobným problémom že čím by to mohlo byť?
Prosinec 31, 20168 r stenly. tu zistis co tam mozes dat... http://gpsunderground.com/forum/volkswagen-seat-skoda/34434-vw-rns-510-skoda-columbus-i-firmware-guide-downloads.html
Leden 3, 20178 r Ahojte všichni, mám S2/2010, Columbus 2724, můžu dát RNS510-5274-C6-josi, ikdyž mám TV tuner (jak to pročítám, tak se někdo někde zmínil, že je to problém - už nevím kde) Mohl by mi prosím někdo poslad odkazy na FIXy pro 5238, 5274 (nebo do mejlu - tomb80@centrum.cz) Děkuji ;-)
Leden 3, 20178 r HW ver. - H41 HW veh. - 0xC801 Toto stačí? A ten TV tuner je problém, nebo je to jedno?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.