Přejít na obsah

Taky už jste odřeli Rumíka?


Václav Š.

Doporučené příspěvky

Tak tady nějaký fotky po mých opravách. Musím říct, že na začátku to vypadalo mnohem děsivějc. Černý pruhy od nárazníku toho auta jsem odstranil škodováckým prostředkem na odstranění asfaltu, některý škrábance a odřeniny jsem rozleštil pomocí přípravku Neoclean (opravdu je skvělej, kdysi jsem ho objednal v Popronu, všem doporučuji). Nejspíš to takhle už necháme. Ale musím říct, že kdyby jsme neměli boční lišty, bylo by to asi ještě o dost horší.

post-4297-1203167373_thumb.jpg

post-4297-1203167429_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mono cekam uz skoro 2 h na policajty. je to bez zraneni, tka to nema prioritu, nastesti na to vidim z okna, tak sedi mv teple a delam jiny veci. skodu vidim tak na 20-30 tis,

odreny plast svetla ( asi vymena celeho) 8000 Kč???

lakovani blatniku a narazniku., 10-15000Kč ??? snad tam nabude nic jinyho. na narazniku mam ty ochrane listy. trosku to pobrala ,ale nevim ja kto stim budpu lakovat., chjo., je to maly, ale bude stim hormada sraniho a auto tak na tyden v servise., gtrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .,.,

bly je, ze parkuju ve vjezdu k hospode, kde je zakaz vjezdu, mimo zasobovani, stojim na urovni znacky, ten druhej do toho zakazu vjel. sice je tma misto na nakaldak, coz popelari uz nekolikrat dokazali, ale nejakm uto nevyslo, sme zvedav co na to reknou policajti, tutove dostanu pojed za to ze parkuju v "krizovatce". lol

16:14, vyreseno, ja dostal domluvu za parkovani v kriuzovatce, on 1000 za bouracku. ted to jdu hlasit na pojistovnu a leasingovku. drzte palce

To jsi měl docela štěstí.. Můj kamarád narazil na člověka znalejšího právního řádu ČR a v podobné kauze udělal z poškozeného spoluviníka.. A policisté se pak hodně báli, nechtěli stranit žádné straně a tak to dopadlo jak to dopadlo.. Takže štěstí..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžeš napsat něco bližšího o tom přípravku (Neoclean) hledal jsem ho a nikde nic. Docela by se mi hodil mám už taky pár škrábanců. :aggressive:

Zkus hledat na www.popron.cz, ale nevím, jestli ho ještě prodávají. Cenu si nepamatuju, ale určitě nebyla nějak vysoká (tipuju asi tak tři stovky), jinak bych to nekoupil :) Je to taková bílá pasta, drobný škrábance se tím dají docela dobře opravit, ale hlubší to ještě víc zvýrazní (dokonale totiž zarovná okolí hlubokýho škrábance a ten pak ještě víc vynikne). Jo a myslím, že se to dá použít i na chrom (ale to si teď fakt nejsem moc jistej).

post-4297-1203186622_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Sice mám Fábii, ale nedá mi abych se nepodělil o to, jaký jsou některý lidi neskutečný čůůůůůůůůůůůráci :076 Přijdu dneska ráno k autu a našel jsem na 5. dveřích přesně pod oknem asi 50 cm dlouhou, hlubokou rejhu, prostě nějakej závistivej mamrd mi to vobjel klíčem. Je to až na plech....jsem myslel že se poseru.....

By mě zajímalo, co si ty kreténi dokazujou fuck:fakac:

Sice nemám aktuální foto, ale tady jen pro představu:

post-5841-1210800380_thumb.jpg

Tak asi tak....

Editováno: , autor: PMA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mne niekto vojel prednu kapotu cca 20 cm ryha ...skoro na plech .. som to cez vikend skusal zalestit zelvou .. vysledok . neni to az tak vidielne zdialky ale z blizka vidiet ryhu ... no umlatiti to .. /2 dni mi stalo auto na parkovisku pred domom - v praci som bol BUSom ../

tyzden potom zase ryha na zadnom narazniku .. .. keby boli na narazniku ochranne listy tak sa to nestalo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl "pozdrav souseda" hned týden po tom, co jsem novou Fabii přivezl. Je na lomu zadního blatníku hned nad kolem a vypadalo to, jako že mi to posral vrabec - taková bílá stopa jakoby steklá. Tak vemu ubrousek a že to očistím a ono ejhle - rýha od dveří někoho s bílým autem. je to docela vidět protože to na té velké stříbrné ploše docela svítí jako zašedlý neumitý flek. Zkusím to Tempem, ale obávám se, že to nepůjde. Asi 14 dni po tom pravý přední nárazník nějakýho "miláčka" opět od otevírání dveří. Včera při mytí jsem objevil malý škrábanec na zadních dveřích. Člověk prostě musí brát, že je to "jenom" auto a nerozčilovat se, protože lidi jsou závistivý kurvy a je jim to úplně fuk, že třeba vám to fuk není. Nejhorší jsou právě parkoviště a z toho mám strach. U minulý Fábie I jsem ráno přišel k autu, a sjetý zadní dveře přes blatník až po zadní roh nárazníku nějakýho mamrda co vycouvával. Za stěračem jsem měl hlášku: "Ten hajzl co vám vodřel auto byl v bílým Favoritu BMA XX-XX". Říkám si, hodnej náhodnej kolemjdoucí, ale policajti tu značku ověřovali a prej to byl nějakej fialovej Renault, takže buď někdo blbě viděl, nebo jenom zmátl stopu.

Mně se jednou stalo, že jsem při couvání z parkoviště koukal do zadu a nedíval jsem se na bok a buch, vzal jsem auto vedle - starou Felicii. Hned jsem na sebe dal vizitku a potom jsme to s maníkem vyřešili po telefonu. Já zašel na pojišťovnu a šlo to z povinnýho, ale lidi jsou líný KURVY a raději ujedou. Prostě jsme český národ a pár lidí, kteří přemýšlí to nezachrání.

Proto s vámi se všemi soucítím a hned bych takovýho ču--ka vytáhnul z auta a dokopal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nám se to loni před obchoďákem taky stalo manželka vylezla z ochoďáku hledá auto,mrkne na parkoviště a říká kde máme auto támhleto je nějaký odřený to není naše, no a bylo.Nejdřív šok potom vztek, nikdo nic neviděl, nikdo nic neslyšel prostě klasika.Auto už je za nějakých 15000 Kč opravený a menší škrábance pomalu přibývají ale už to moc neřešim, opravná tuška a leštička škrábanců mi zatím vystačí. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, zdravím všechny kteří už odřeli Rumíka. Já ho koupil 6.5.2008 a už ho mám taky odřeného. Parkování na sídlišti je velice nebezpečné, ale co se dá dělat. Budu to zkoušet rozleštit a pokud to nepůjde, tak nevím. Do servisu se mi s tím nechce. Nevím jestli nepomůže třeba barevný vosk, alespoň na zamaskování. Poraďte! Díky.

post-8700-1211476259_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jednou ráno jdu u nás před barákem (sídliště) k rumíkovi a chlapík co parkoval o tři auta dál mi už z dálky říkal - tak nám to tady někdo pěkně poškrábal. Prošel jsem pět za sebou zaparkovaných aut a všechny měly nějaký šrám... nemá to cenu se vůbec rozčilovat. Je ale fakt, že lešenářská trubka a přeražený pracky by to na místě okamžitě řešily!

Přet třema lety měl švára skoro novou FI sedan v černý perleti chrom paket (moc pěkný) a přes noc mu to auto někdo dvakrát!!! objel korunou kolem dokola, na kapotě i v zádu na kufru měl obrovský klikyháky! TO bylo na infarkt! Tenkrát celolak za 25tis. A to už teda bylo na zabití.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dopoledne sem by svědkem,toho,jak před CV Globusem procházela partička 5ti nezletilích a o dvě auta dál stál Roomster a hle,jeden z nich vytáhl minci a projel se s ní po zadních dveřích.No,hned mi to nedalo a zařval sem na něho.Ten smrad se jen ohlíd a něco brumlal,to mě dorazilo.Došel sem si pro něj,párkrát sem do něj strčil se slovy,že je ko..t a u toho auta počkáme než přijde majitel.No,netrvalo to dlouho,do 5 minut přišel k autu maník samej sval,z kterýho sem měl strach i já,tak sem mu mladíka předal s jeho činem.Pánové,takovej kolotoč sem dlouho neviděl,jak to nakonec dopadlo nevím,čas přeci tížil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...