petis2 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Čau, tak naše auto utrpělo zranění a potřeboval bych poradit, kde se daji sehnat pokud možno levně:)náhradní díly na internetu a nebo i v kamenom obchodě.Konkrétně Poloosa, PP blatník, PP Dveře,PP rameno, Ložiska kol,PP sloupek,PP světlo a ještě nějaký další menší díly.Docela by mě zajímali a vrakáče v okolí Příbrami, Benešova nebo Prahy.Popřípadě napište i zkušenosti s jednotlivými prodejci.Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 co tady na foru bazar? myslim, ze neco bys tu urcite sehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Loziska mam 1113,- s DPH, lampa predni 2029,- s DPH, rameno si myslim, ze by se taky naslo levne nejaky. Vse nove s dokladem, DPH. Na vrakaci poridis urcite levneji, ale treba loziska bych daval urcite novy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petis2 Vloženo 25. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Jo jo, děkuju za info, vrakáč jsem měl na mysli hlavně ty dveře a blatník, jinak bude asi všechno lepší nový.Tak další návrhy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Zkus www.mevek.cz a www.skoda-dily.cz....něcosi tam určitě vybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Co se vrakoviste tyce, tak to muzes zkusit tady: http://www.sv-skodadily.cz/. Dobry ceny a neni to klasicky vrakoviste nekde na poli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Co shanite? Napiste a uvidime zda nenajdu, ćisto čirou nahodou jsem oběvil zdroj nejaky ND na fabky a Octy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petis2 Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Děkuji za reakci.Jedná se konkrétně o dveře, blatník, poloosu,plastový podběh, rameno, světlo, ložiska, A sloupek a to všechno na pravé přední straně.Zbytek se uvidí po demontáži, co všechno šlo do kytek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Čau, tak naše auto utrpělo zranění a potřeboval bych poradit, kde se daji sehnat pokud možno levně:)náhradní díly na internetu a nebo i v kamenom obchodě.Konkrétně Poloosa, PP blatník, PP Dveře,PP rameno, Ložiska kol,PP sloupek,PP světlo a ještě nějaký další menší díly.Docela by mě zajímali a vrakáče v okolí Příbrami, Benešova nebo Prahy.Popřípadě napište i zkušenosti s jednotlivými prodejci.Dík za odpovědi. já jsem zatím více než spokojený se škoda-díly. Mají tady i na úvodnís stránce skodahome svůj odkaz, mají téměř všechno, pokud ne, seženou a ceny jsou celkem fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKopra Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ted jsem sháněl v Olomouci přední světlo na jedničkovou fabii a osvědčil se mi http://www.autovrakac.cz/levne-autodily-nahradni-dily-pro-vuz-skoda-fabia-i/ . Levný a docela rychle mi sehnali i díl kterej neměli. Tak třeba vám to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gutzer Rudolf Martin Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Ja se chystam take na vymeni prave strany. Rekl bych ze jsem na tom celkem podobne. akoratmi prasklo celni sklo jeste a 2 dolicky se udelali na strese u sloupku plus kvalty 'nejsou tam kde by meli byt" . Na kolik myslite ze vyjde oprava? Petis kolik mas ty odhad na opravu? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.