Pajk85 Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 I když je mi tolik kolik mi je tak Def Leppard prostě žeru a tenhle song u mě fakt vede! Díky za připomenutí libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 (editace) TO Pajk85: to sa nám nejako zvrhlo TO Frankie: sú super Editováno: 24. Květen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 a ještě jedna ktera u mě ma furt misto na přednich přičkach 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 áaáa sem čekal kdy se někdo ozve že to už beztak někde je Jinak když se nakously starší pecky jak to u mě vede jednoznačně AC DC a ted mám hodně v oblibě scorpions Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 chybělo mi tam to "v autě" ale počital jsem s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 to mi vždycky krasně roztřepe tapecy ve dverich Jo,Prodigy,ale co takhle trochu Dubstepu? To ti natrhne repráky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 TO DonnJarda: Scorpions tiež môžem... a niečo z domácich vôd...teda z vašich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 kabat patři k mym oblibencum v autě to je stalice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 to u mně někdy zazni i něco zo slovenska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 oooooo...náš "Halo Pabera" ....to áno,staré dobré jeho hity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 kabat patři k mym oblibencum v autě to je stalice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 team a habera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 No já spíš něco klidnějšího http://www.youtube.com/watch?v=HukRxMuVcvw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 (editace) Zajímavá debata..u mě hraje výhradně trance & progressive..Simon Patterson, Bryan Kearney, Indecent Noise.. To pak jede samo :-D Editováno: 16. Červen 2012, autor: Schavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Já když jedu dlouhou trasu ... poslouchám Český rozhlas 1 ... přísun aktuálních informací i dopravních ... i celkem slušná hudba Jinak podle nálady ... Jarek Nohavica,Red Hot Chilli Peppers,Madona,Theatre of Tragedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 keď sme už u tých rádií,ako tu naznačil Tom007,tak rád počúvam vaše Frekvence1 alebo keď už naše,tak Viva/Expres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 17. Červen 2012 Sdílet Vloženo 17. Červen 2012 Z rádií Helax nebo když chci pohodu tak Impuls nebo Čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 Chtělo by to oživit .... todle to mě dneska přinutilo přemyšlet nad lepšim reprem v aute , ty origo nak nestihaj http://youtu.be/2ZO4dOgBjLk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 (editace) W aucie słucham tanecznej muzyki np. lata 80's , dance , techno i disco polo . Jak jestem w Czechach to słucham kiss morava, kiss hady, evropa 2, albo hitradio orion albo frekvence 1, którą mam w domu też . V autě jsem se poslouchat taneční hudbu, jako je 80 let, tanec, techno a disco polo : D. Jak jsem poslouchat v České republice polibku Moravy, polibek Hády, Evropa 2, nebo Hitrádio Orion nebo Frekvence 1, který mám doma taky Nejhorsi hudba v polsku to je slagry slezske . Nejlepsi je jak Helena Vondrackova zpiva v pols'tine Editováno: 13. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Me v posledni dobe uzije jen na gotic metal pri tom snehu perfektni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) W aucie słucham tanecznej muzyki np. lata 80's , dance , techno i disco polo . Jak jestem w Czechach to słucham kiss morava, kiss hady, evropa 2, albo hitradio orion albo frekvence 1, którą mam w domu też . V autě jsem se poslouchat taneční hudbu, jako je 80 let, tanec, techno a disco polo : D. Jak jsem poslouchat v České republice polibku Moravy, polibek Hády, Evropa 2, nebo Hitrádio Orion nebo Frekvence 1, který mám doma taky Nejhorsi hudba v polsku to je slagry slezske . Nejlepsi je jak Helena Vondrackova zpiva v pols'tine :D polibku Moravy a polibek Hády mně fakt dostalo Strojní překlad má svoje kouzlo. K věci: To já zase poslouchám téměř výhradně Radio Zet. Chytnu ho stejně jak na Třinecku tak i v Ostravě. V Ostravě dokonce hraje líp. Editováno: 14. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tak s Zetkem mas recht , v Ostrave je prijem spickovej a google translator je bozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) Ale Rmf Fm ma silnejsi vysilac nez Radio Zet. Wojnar > v horach kazda polska rozhlasova stanice je slaba . To je uz take kouzlo . U Vas z polskich rozhlasovych stanic je jen Rmf fm a Radio Zet. U nas v polsku je nekolik rozhlasu np. frekvence 1, hitradio orion, kiss morava, journal, cr 3, olomouc, evropa 2, impuls, cr 1 , nekdy helax, devin, ova. To je vsechno. Nekolik rozhlasu mam s rds . Editováno: 15. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jen tak pro zajmavost... pokud jedu do bielska tak i v sarnim mi chyta kiss morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.