Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

je to fakt easy mám je tak dva roky a ani náznak odlepení,a to celkem pravidelně myčkuju :)

Zdravím. Zajímá mě,jestli se také prodávají stříbrné lišty kolem oken na sedan. Díky na odpověď ,zatím jsem je nikde neviděl. -_-

myslíš něco jak maj passaty?,no mozny to je ale asi bych do toho nešel.viděl jsem nejak takhle upravenou O2 a bylo to pěkně znechucující takle polepit hezký auto.ale každej má jinej vkus mno

• 2 měsíce později...
:help:

Koukám, že Milotec - toť firma do pranice...někdo je spokojen jiný nadává.... já bych jim chtěl v brzké době přenechat svých "pár" pracně naspořených zlaťáčků za tyhle zkrášlovací vychytávky, ale po přečtení zdejších příspěvků.... :help: nevím... poraďte , prosím , máte - li zkušenosti.....

kryt madla 5.dveří

kryty klik děrované

kryty pod kliky velké chrom

lišta masky

lišta zadní kombi

rámečky zadních světel

ofuky zadní

ofuky přední

bratru za cca 7000,-Kč

tomuhle se říká otuzit auto, to je děs :kuk:

Jestli si chces udělat ze své octavie cirkus car...vrele do toho...

• 1 měsíc později...

Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky

post-3713-1222112701.jpg

post-3713-1222112723_thumb.jpg

post-3713-1222112738.jpg

Nikdo neví? :feve:

tomuhle se říká otuzit auto, to je děs :kuk:

tot velebnosti,du blejt

Zdar lidi. Tak jsem si koupil zadní lampy od Milotecu na OI to jsou ty bodovky. Líbí se mi to, po rozbalení jsem žasnul, jak je to hezké. Hodil sem to do barvy auta. No a pak jsem to začal pasovat na auto :D levá lampa jaksi nepasovala. Tedy přesněji jeden otvor pro šroub byl mimo. Tak jsem vzal vrtačku a udělal otvor větší a ted to drží. Ale při zapojování elektriky jsem byl taky zaražen, bylo chybné zapojení drátů. Místo potkávaček tam bylo zapojené brzdové světlo, takže bylo potřeba rozdělat na světle dráty a přehodit je. Milotec by si měl ve své firmě také vytvořit oddělení s názvem "kontrola výrobků kvality" ;) pokud někdo má a prodává přední světla bodová na OI tak jsem vážný zájemce ;)

post-4043-1222419033_thumb.jpg

post-4043-1222419062_thumb.jpg

post-4043-1222419489_thumb.jpg

Ctěl bych koupit tyto lišty - přední chrom nárazníku,boční chrom lišty a zadní lištu nad rz,máte někdo zkušenosti s těmito díly? Díky

To fakt nikdo nemá?? :feve:

já si chci koupit ten jejich SPORT PAKET, nebo jen přední a zadní nárazníky ale teda nevím nemá to někdo nebo budou s tím taky problémy???

Mám lištu na 5.dveřích,už dost dlouho a drží jak přišitá.Přední mám podobnou ,ale ta je od Autostyl Janko.

http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_d..._chladice_rz_rs

Ta je taky v poho.S boční zkušenost nemám.

Díky,a ta přední je z plastu s povrchem chromu?Ta co je od milotecu tak ta je chrom fólie zalitá v polyuretanu a myslím že to za čas nebude hezký.

Autostyl je pochromovaná kovová,žádný plast.

Je tam napsaný ABS - chrom,tak nevím :feve:

Myslel jsem tím,že není ta plastová folie kterou prodává Milotec,ale chrom,mám ho několik let a drží stejně jako rámeček masky.

Ty máš ale RS ,asi něco objednám,doufám že to bude stejnej materiál a že vydrží,díky za informace :)

No já sem si tam chtěl objednat tu menší,ale odpověděli že se už nevyrábí a nabídli tuhle,asi do ní pujdu :)

• 2 týdny později...
  • 4 týdny později...

Uvažoval jsem o karbonových podkladech pod kliky od Milotecu :help: ,ty se mi celkem líbí nemáte s nima někdo zkušenost?Pasujou nebo se mám na ně vykašlat?

• 3 týdny později...

Chlapy ,shanim rozmery chromovich krouzku na budiky (Milotec). Nebo popr. jejich presny rozmer obkresleny 1:1. Diky :help:

• 1 měsíc později...

Nemá tady někdo ta rozměry těch chromovejch kroužků??

• 2 měsíce později...

tak bohužel ani mě na O1 facelift nesedí maska od Milotecu ,mezi maskou a světly je mezera jako prase a vůbec to nevypadá hezky.....světla nejdou moc poladit (myslím do stran) nemáte někdo fígl,co by se s tím dalo udělat? díky

• 4 týdny později...

Zdar nema nekdo zkusenosti s temito svetli pro skodu octavii... libej se me daleko vic nez ty s tim denim sviceni ale cena je uplne jinde a tak by me zajimalo jestli bych to poridil namontovat na octavku r.v 00 jeste pred Face... mam takovej dojem ze je nekdo ma na oktavce v Trauci ... videl sem ji stat u hypernov y ale tomuj autu to moc sluselo ... diky za odpoved

http://www.milotec.net/bodova-svetla-predn...ia-facelift.htm

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.