tomson1 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Jak nejlépe sundat airbag z volantu? Kdo máte zkušenosti, napišete.Mi to pořád nejde.Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Jak nejlépe sundat airbag z volantu? Kdo máte zkušenosti, napišete.Mi to pořád nejde.Díkes Volant vytahnout co nejvice k sobe a notocit ho tak aby byl pristupny otvor z druhe strany ( od budiku). Do tohoto otvoru vsunou plochy sroubovak a uvolnit perko. Potom otocit volant tak, aby bzl pristupny druhy protilehly otvor a postup opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Takže jestli tomu rozumím tak otvorem protlačit šroubovák a zatlačit za perko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Roztáhnout,vložit pérko,šupsemšuptam a zavčas vytáhnout pérko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 co vymejšlíš, jinej volant ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 jasně, ten plast už mě se.e. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holland Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tomson1: Jo chapes to asi dobre. Akorat otvor je ta dira na zadni strane volantu ( kdyz by ses podival od budiku zrcatkem na volant, tak ji uvidis). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tomson1: Jo chapes to asi dobre. Akorat otvor je ta dira na zadni strane volantu ( kdyz by ses podival od budiku zrcatkem na volant, tak ji uvidis). To je rozumný tah vyhodit ten idiotský plast a dát tam něco jiného.Taky jsem ho dal pryč a ted tam mám RS třiramený a nemá to chybu....akorát byl za 6 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tomson1: Jo chapes to asi dobre. Akorat otvor je ta dira na zadni strane volantu ( kdyz by ses podival od budiku zrcatkem na volant, tak ji uvidis). To je rozumný tah vyhodit ten idiotský plast a dát tam něco jiného.Taky jsem ho dal pryč a ted tam mám RS třiramený a nemá to chybu....akorát byl za 6 tisic koukám, že se Škodovka tím "gumákem" nesmazatelně podepsala na tvojí duši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tomson1: Jo chapes to asi dobre. Akorat otvor je ta dira na zadni strane volantu ( kdyz by ses podival od budiku zrcatkem na volant, tak ji uvidis). To je rozumný tah vyhodit ten idiotský plast a dát tam něco jiného.Taky jsem ho dal pryč a ted tam mám RS třiramený a nemá to chybu....akorát byl za 6 tisic koukám, že se Škodovka tím "gumákem" nesmazatelně podepsala na tvojí duši Přesně tak-máš docela dobrej postřeh!!! Nemám rád gumu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 tj, nejhorší jsou šprcky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Bag mám venku, ještě mi drží na kabelu. Jak se odpojuje ta žlutá svorkovnice, event. ta u bagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Bag mám venku, ještě mi drží na kabelu. Jak se odpojuje ta žlutá svorkovnice, event. ta u bagu? Na té svorkovnici je pojistka, na pružinku..teď si nejsem jistý, jestli se tlačí od sebe nebo k sobě, ale to poznáš. Ta pojistka je na delší straně svorkovnice, blíž k okraji volantu. Tu pojistku musíš zatlačit a zároveň celý konektor vytáhnout..celkem to jde. Pak zpátky stačí jen tlačit opatrně za konektor a všechno pěkně zaskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) tak už to mám vypojené Editováno: 12. Duben 2007, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Sral jsem se s tím 3h a podařilo se mi ho odjistit jen na jedný straně. Můžete to prosím ještě líp popsat - na kterou stranu páčit šroubovákem atd., musím odpojit baterku a nebo jen stačí během demontáže nezapnout zapalování ? Kurňa nejsem žádné dřevo ale tohle mi asi nesedlo. Manžetu brzdy jsem taky sundaval děsnou dobu než se mi to povedlo. Jestli nepoužívám nevhodnou velikost šroubováku či co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Já na to mám krátký šroubovák,docela silný..plochý cca 8mm. Je krátký,takže jde dát kolmo za volant a do toho prostoru se vejde..i tak to chce sloupek řízení co nejvíc vytáhnout. Jinak když ho tam dáš za tu pružinu, tak tu pružinu musíš páčit ke středu volantu, je docela silná..mně pomáhá zároveň lehce druhou rukou tahat za kryt bagu k sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Já na to mám krátký šroubovák,docela silný..plochý cca 8mm. Je krátký,takže jde dát kolmo za volant a do toho prostoru se vejde..i tak to chce sloupek řízení co nejvíc vytáhnout. Jinak když ho tam dáš za tu pružinu, tak tu pružinu musíš páčit ke středu volantu, je docela silná..mně pomáhá zároveň lehce druhou rukou tahat za kryt bagu k sobě. Děkuji - ve vnitř to asi vypadá trochu jinak než jsem si představoval. Musím při demontáži bagu odpojit baterku a nebo jen stačí nezapnout si zapalování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 stačí nezapnout.Můžet to ale dělat klidně i se zaplým,pouze budeš muset poté smáznout závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 stačí nezapnout.Můžet to ale dělat klidně i se zaplým,pouze budeš muset poté smáznout závadu. Já si to taky při točení volantem na druhou polohu nastartuju, protože se mi nechce se s tím prát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 stačí nezapnout.Můžet to ale dělat klidně i se zaplým,pouze budeš muset poté smáznout závadu. Já si to taky při točení volantem na druhou polohu nastartuju, protože se mi nechce se s tím prát Jasně ale pak při odpojení bagu to vypnou - nemám VAG a tak si nechci přidělávat práci s cestou na něj a úbytkem peněz v peněžence. Moc děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Roztáhnout,vložit pérko,šupsemšuptam a zavčas vytáhnout pérko :D hlavně ten konec je moooooc důležitej!!!!! Bacha na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Roztáhnout,vložit pérko,šupsemšuptam a zavčas vytáhnout pérko :D hlavně ten konec je moooooc důležitej!!!!! Bacha na to :D Notak Ale jinak návod dobrej, taky mě to tak za 14 dní čeká, ten bag myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.