Přejít na obsah

Kto tu je bajker

houmr

Doporučené příspěvky

sosacek: pekne, tiez napodobny trosku vyssi najazd ;)

p.s.: v trencine kazdy vikend (nedela) robime akciu, ze sa zidu bajkeri a niekde celoddenne vyrazame na turu. ak by mal niekto zaujem nech napise a nasmerujem ho na link a forum kde sa vzdy dohodneme (okolie trencina).

post-1730-1208195560_thumb.jpg

Editováno: , autor: houmr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak,tady je moje kolecko, KELLYs, zatim bez poruch a jsem spokojeny, ze ho mam, akorad co jsem udelal blbost, ze jsem si ho koupil z katalogu, coz bych nikdy uz neudelal, a radej si kolo poskladal - cena xx - takove brzdy, takove tlumice, takove slapatka apod.jo a plaste,ty jsou vynikajici.

post-8151-1209418038_thumb.jpg

Editováno: , autor: Vinca
Odkaz ke komentáři

abado napsal:
a co rikate na tohle..? http://www.shop-sport.cz/kola_horska_ctm_q...rske_kolo.html#

Duvod upravy: spletl sem kolo

vypada pekne, zalezi,akorad nevim,kolik vazi a ty brzdy JOU. pokud muzu doporucit, tak co se tyce brzd, tak jedine spalicky, mam na svem kotouce hydraulicke, podle me spalik je spalik a kdyz se spalik da prez hydrauliku, tak si myslim,ze ty brzdy jsou nejlepsi, co muzou byt. nez kotouce lol

Odkaz ke komentáři

Vinca napsal:
vypada pekne, zalezi,akorad nevim,kolik vazi a ty brzdy JOU. pokud muzu doporucit, tak co se tyce brzd, tak jedine spalicky, mam na svem kotouce hydraulicke, podle me spalik je spalik a kdyz se spalik da prez hydrauliku, tak si myslim,ze ty brzdy jsou nejlepsi, co muzou byt. nez kotouce lol

V tom ti budu oponovat.Presel jsem na kotouce a uz nikdy nechci videt V-brake.Stacil mi sjezd po asfatce z Lyse hory za deste.Ja jsem zabrzdil o necelych 5 metru drive a to jsem tezsi.A to v rizikove situaci staci.

Zalezi hodne taky na typu kotoucovek.Jestli jsi jel na jejakych levnych srotech nebo mechanickych ,tak radeji misto tech bych volil V-brake do Avidu.

Ja jezdim kombinaci hydra shimano 535,vpredu 203 a vzadu 180 kotouc a sintrovane desticky goldfren.Hodne muziky za malo penez.

Odkaz ke komentáři

deko napsal:
V tom ti budu oponovat.Presel jsem na kotouce a uz nikdy nechci videt V-brake.Stacil mi sjezd po asfatce z Lyse hory za deste.Ja jsem zabrzdil o necelych 5 metru drive a to jsem tezsi.A to v rizikove situaci staci.

Zalezi hodne taky na typu kotoucovek.Jestli jsi jel na jejakych levnych srotech nebo mechanickych ,tak radeji misto tech bych volil V-brake do Avidu.

Ja jezdim kombinaci hydra shimano 535,vpredu 203 a vzadu 180 kotouc a sintrovane desticky goldfren.Hodne muziky za malo penez.

mechaniku nemam,ale hydrauliku, spalik je spalik, treba ty V-brake jsou sunty,kdyz si koupis lepsi,tak to bude vynikajici a nevim, jak to myslis,ze jsi zabrzdil o 5 metru drive, to jsi z nekym zavodil?

Odkaz ke komentáři

Vinca napsal:
mechaniku nemam,ale hydrauliku, spalik je spalik, treba ty V-brake jsou sunty,kdyz si koupis lepsi,tak to bude vynikajici a nevim, jak to myslis,ze jsi zabrzdil o 5 metru drive, to jsi z nekym zavodil?

Tak kdyz jsou kotouce na prd tak proc auta maj kotouce. :smich::smich::smich::smich:

Kdyz myslis.5 metru nekdy hraje velkou roli.

Odkaz ke komentáři

Vinca napsal:
jo,to hraje, ale ty jsi psal,ze jsi jel z kopce..to jsi brzdil celou cestu az si zastavil nebo jak?nebo jsi nejak meril, ze kotouce zabzdily driv nez vecka?

beru to tak za jsme si zdalky daly bod(treba sloup) a odtud jsme z urcite rychlosti zabrzdily.V desti se blbe jede v kuse.A pak se to odkrokovalo.

Jestli myslis srovnani V-brake a kotoucovek ve stylu cesta max. sotolina, tak tam je rozdil jen v mensim tlaku na brzdovou paku.Ale jsetli by jsi chtel rozdil v terenu tak V-brake jsou zaostale,spatne se cisti.Jsou zastanci kvuli hnotnosti(proste gramari) ,ale ti se taky uz pomalu ztraceji,protoze se na thr dostaly lehke a perfektni mechanicke kotoucove brzdy.

Jedina nevyhoda hydraulickych brzd je ,ze kdyz se ti vterenu poserou tak jses v pr... ,prtoze je neopravis. :p

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  deko napsal:
beru to tak za jsme si zdalky daly bod(treba sloup) a odtud jsme z urcite rychlosti zabrzdily.V desti se blbe jede v kuse.A pak se to odkrokovalo.

Jestli myslis srovnani V-brake a kotoucovek ve stylu cesta max. sotolina, tak tam je rozdil jen v mensim tlaku na brzdovou paku.Ale jsetli by jsi chtel rozdil v terenu tak V-brake jsou zaostale,spatne se cisti.Jsou zastanci kvuli hnotnosti(proste gramari) ,ale ti se taky uz pomalu ztraceji,protoze se na thr dostaly lehke a perfektni mechanicke kotoucove brzdy.

Jedina nevyhoda hydraulickych brzd je ,ze kdyz se ti vterenu poserou tak jses v pr... ,prtoze je neopravis. :p

co se týká brzd V-brake, tak kvalitní špalky (např. déšť - červené Koolstopy, sucho - černé Koolstopy) a jejich dobré seřízení udělají stejnou službu jako cenově mnohem dražší kotouče, mluvím z vlastní zkušenosti, jezdím na V-brakech doposud, účastním se teď už sice poskrovnu maratónů (Drásal, Merida) a jezdím MTBO, nemůžu si stěžovat. Kdo jel na Drásalaovy sjezd z Kelčského Javoríku, ví že bez dobře seřízených brzd a to jakýchkoliv bude mít velké problémy......

Všechno je to o penězích......

Odkaz ke komentáři

Taky se přidávám s fotem mého biku a dodávám, že na této fotce jsem s kámošem v Kašperských horách, kdy v nohách jsme měli 8Okm a čekalo nás ještě dalších 30 km do našeho kempu, takže ta únava je z našich obličejů patrná.....

PS: moje je ta modrá Merida

post-16171-1210186836_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

vrkal napsal:
co se týká brzd V-brake, tak kvalitní špalky (např. déšť - červené Koolstopy, sucho - černé Koolstopy) a jejich dobré seřízení udělají stejnou službu jako cenově mnohem dražší kotouče, mluvím z vlastní zkušenosti, jezdím na V-brakech doposud, účastním se teď už sice poskrovnu maratónů (Drásal, Merida) a jezdím MTBO, nemůžu si stěžovat. Kdo jel na Drásalaovy sjezd z Kelčského Javoríku, ví že bez dobře seřízených brzd a to jakýchkoliv bude mít velké problémy......

Všechno je to o penězích......

to jsem rad,ze tu mam zastance V-brake brzd :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...