MichalF Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Ode dneska + SPD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 silnička je krásná, to se musí nechat.... jakou má výbavu, Shimano 105, nebo ultegra? silnicka je osazena Ultegrou rok 2008 jeste s tim titanovym efektem .. vypada vyborne .. to se musi nechat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Ahoj, na kolik tě vyšel ten Spyder ? Koukal jsem na ceny tak to vycházi docela dobře v jaké výbavě to máš? jak silnicku tak MTB me stavel kamarad,ktery se v kolech vyzna,sam jezdil dlouho zavodne a maji rodinny kram s kolama .. Spyder - Whichkraft je osazen komplet Shimano Deore i co se brzd a razeni tyce .. jinak predstavec Ritchey,vidlice Rock Shox DART3, rafky , sedlo jsou Noxon .. myslim,ze na to me jezdeni uplne vyhovujici,dobre drzi stopu a je prijemne ovladatelny .. cena vysla lehce nad 15.000 Kc .. ale jak rikam,stavel znamy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 A to ja bych se spis zeptal, co Te vic bavi silnice nebo mtb ? krasy kola jsem objevil az tento rok,hraji jeste zavodne basketbal takze jsem hledal neco na udrzeni formy mimo sezonu a padla volba na kolo .. Merida me take vysla na zajimave penize .. silnice je fajn co se najizdeni objemu tyce,ale po nejakem case jsem zjistil,ze to neni uplne to prave orechove .. navic kdyz jsem videl kamarada a jeho Specialized viz prilozeny obrazek ( jen ram , ale je to bombice ) komplet osazen Shimano Deore XT a co se s MTB da vse delat,rozbil jsem prasatko a laska byla na svete .. ted bych rekl,ze ujete kilometry vypovidaji jasne o tom,co je pro me lepsi a zajimavejsi .. na MTB od jara asi 2500 km a na Meride cca 1500 km .. a to podotykam,ze MTB mam o nejaky mesic mene nez Meridu .. MTB je super,neskutecne kreativni a s mraky moznosti .. sjezdy miluju,ale to urcite nejsem jediny .. navic mam rad i kopce .. respektive plazeni se do vrchu a co se bahna tyce tak to je moje laska .. prach moc nemusim,ale bahno a mokro to je neco pro me .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 krasy kola jsem objevil az tento rok,hraji jeste zavodne basketbal takze jsem hledal neco na udrzeni formy mimo sezonu a padla volba na kolo .. Merida me take vysla na zajimave penize .. silnice je fajn co se najizdeni objemu tyce,ale po nejakem case jsem zjistil,ze to neni uplne to prave orechove .. navic kdyz jsem videl kamarada a jeho Specialized viz prilozeny obrazek ( jen ram , ale je to bombice ) komplet osazen Shimano Deore XT a co se s MTB da vse delat,rozbil jsem prasatko a laska byla na svete .. ted bych rekl,ze ujete kilometry vypovidaji jasne o tom,co je pro me lepsi a zajimavejsi .. na MTB od jara asi 2500 km a na Meride cca 1500 km .. a to podotykam,ze MTB mam o nejaky mesic mene nez Meridu .. MTB je super,neskutecne kreativni a s mraky moznosti .. sjezdy miluju,ale to urcite nejsem jediny .. navic mam rad i kopce .. respektive plazeni se do vrchu a co se bahna tyce tak to je moje laska .. prach moc nemusim,ale bahno a mokro to je neco pro me .. tak Specialized je Specialized, mít na to, tak do toho jdu též, ikdyž kámoš si letos koupil jetého S-Works za 30tis. strý dva roky, v super stavu a nemůže si jej vynachválit....ale myslím, že když tě to baví, tak máš jedno na čem jezdíš, pokud teda to není ukrajina a šplháš se na ní na Praděd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Ode dneska + SPD dobrá kombinace bot na kolo a vycházkové obuvi, akorát bych měl obavu aby se časem nezačala ohýbat podrážka, ale adidas dělá kvalitní boty, tak asi to bude OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 tak Specialized je Specialized, mít na to, tak do toho jdu též, ikdyž kámoš si letos koupil jetého S-Works za 30tis. strý dva roky, v super stavu a nemůže si jej vynachválit....ale myslím, že když tě to baví, tak máš jedno na čem jezdíš, pokud teda to není ukrajina a šplháš se na ní na Praděd... presne jak pises .. ja tomu ze zacatku nerozumel vubec,nechal jsem to na znamem a myslim,ze jsem udelal dobre se Spyderem .. jsem spokojen,ale je pravda,ze clovek asi moc rozdil nepozna .. respektive ja ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 presne jak pises .. ja tomu ze zacatku nerozumel vubec,nechal jsem to na znamem a myslim,ze jsem udelal dobre se Spyderem .. jsem spokojen,ale je pravda,ze clovek asi moc rozdil nepozna .. respektive ja ne .. a navíc kolo není spor´ták, aby jsi honil kila a tím ti to jelo rychleji, vždycky budeš muset šlapat nohama a jestli máš kolo o půl kila těžší, nebo ne, tak ve finále to nepoznáš, akorát s lehčím kolem jsi taky o pár tisíc lehčí finančně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 pridavam cerstvou fotku z vyjezdu na Sec pobliz Pardubic .. hezke kopecky na trenink to jsou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 a navíc kolo není spor´ták, aby jsi honil kila a tím ti to jelo rychleji, vždycky budeš muset šlapat nohama a jestli máš kolo o půl kila těžší, nebo ne, tak ve finále to nepoznáš, akorát s lehčím kolem jsi taky o pár tisíc lehčí finančně.... jj .. jsem stejneho nazoru .. me kolo chytlo neskutecne .. nedavno jsme byli jezdit prave s tim znamym v Toulovcovych Mastalich a to je pojezdenicko .. to same je Devet skal a podobne lokality .. kolo je proste super a ted v lete me naprosto naplnuje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Tak todle vypada hodne pekne, asi si budu muset jednou udelat nejakej cyklo vikend a jet nekam dal : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) není to Šumava? teda připomíná mi to ji. Akorát, že my jsme netlačili, ale jeli..... Editováno: 23. Červenec 2008, autor: mischicka Ty vrkale, Ty seš tady první den, že nevíš, že předchozí příspěvek je zbytečné citovat? Navíc s obrázkem jako kr*va :doh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 pridavam cerstvou fotku z vyjezdu na Sec pobliz Pardubic .. hezke kopecky na trenink to jsou .. jenom technická, kolikátka je ten rám ta silnička a jestli bych mohl vědět i orientační cenu s vidlou, pokud to není tajné....můj původní rám na silničce je mi už malý a poohlížím se po novém, ale takovém, co nestojí moc, ale je kvalitní. Meridu má sice každý, ale ten tvůj rám se mi opravdu i designově líbí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 jenom technická, kolikátka je ten rám ta silnička a jestli bych mohl vědět i orientační cenu s vidlou, pokud to není tajné....můj původní rám na silničce je mi už malý a poohlížím se po novém, ale takovém, co nestojí moc, ale je kvalitní. Meridu má sice každý, ale ten tvůj rám se mi opravdu i designově líbí.... Myslim ze mam XLko, cena s vidli a rizenim cca 9000,- .... jsem celkem vysoky,takze jsem potreboval neco vetsiho .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 není to Šumava? teda připomíná mi to ji. Akorát, že my jsme netlačili, ale jeli..... Ano ano, je to tak a mas pravdu, je to Sumava ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Mám taky jak bajk tak silničku, nejsem moc na vodu a na bahno, takže když je mokro a bahno tak na horáku moc nejezdím, prostě švihám na silničce, ty objemy se tady líp najížděj :-) a to hlavně z jara... jinak bajk je prostě pro mne lepší je to větší zábava, můžeš kamkoliv....Jinak Toulovcovky i Ždárské vrchy mám za humny, dobrý poježdění :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Ano ano, je to tak a mas pravdu, je to Sumava ! tak to můžu dle vlastní zkušenosti říci, že lepší jsou Jizerky, bo Šumava je kompletně protkaná asfaltem a na klasickou lesní cestu se nedostaneš...Šumava je ideální pro rodiny s dětmi, jinak nebrat...toť můj názor a zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 http://www.superior.cz/cz/kolekce-2008/mtb...amp;image=10104 ma tu niekto tento stroj ak ano nech napise svoje skusenosti cchem ho kupovat na buducu sezonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 kuciiiiiiii,chtel bych se o vikendu podivat nekam mimo Pardubice co se MTB tyce .. v Toulovcovkach jsem uz jednou pojezdil a neni to tam vubec spatny .. lakaji me Jizerky .. muzete nekdo poradit nejake trasy tak kolem 50 - 60 km delky .. ?? diky za info .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 No, ja v Jizerkach o vikendu urcite budu, ale trasy ... no tezko poradit ... hlavne jake cesty si predstavujes ? Poslu sem P2M ten to ma najezdene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 No, ja v Jizerkach o vikendu urcite budu, ale trasy ... no tezko poradit ... hlavne jake cesty si predstavujes ? Poslu sem P2M ten to ma najezdene a nebo jeste neco v Orlickach,tam jsem slysel,ze se da take vyborne zajezdit ... kdyz uz tady bude P2M tak bych se ho zeptal,jak je slozita montaz tech stresnich nosicu na kola .. ja o necem podobnem uvazuju,nebot ted kolo vozim tak,ze ho davam do auta a to neni dobre .. navic musim jezdit bez zadnich sedacek .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Kolik Vas sem planuje jet ? Nebo jedes sam ? Editováno: 24. Červenec 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 a nebo jeste neco v Orlickach,tam jsem slysel,ze se da take vyborne zajezdit ... kdyz uz tady bude P2M tak bych se ho zeptal,jak je slozita montaz tech stresnich nosicu na kola .. ja o necem podobnem uvazuju,nebot ted kolo vozim tak,ze ho davam do auta a to neni dobre .. navic musim jezdit bez zadnich sedacek .. K tomu kolu v aute.. taky ho vozim v aute a kdyz jede ma přítulka tam mam dve kola v zadu.. sice s evlezou tak tak... a zadni sedacky sou sklopeny..ale co uz.. budu muset koupit neco na strechu..pac kdyz mam v aute kola nemam tam zadni plato tudiz tam nemam repraky zadni a je to nuda:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Zas aspon nemate kola zasrany od hmyzu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Kolik Vas sem planuje jet ? Nebo jedes sam ? zatim sam .... kamos s kterym jezdim si ted uziva tady ... : http://www.sbg.at/haus.sonnenschein/zell2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.