LuVIrs Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Kašli na počasí, buď rád, že se sejdeme!Jen nevím, jestli dát sraz někde před vjezdem a potom vplout hromadně a nebo si předem domluvit stání s pořadateli... Víťo, tím že postavíme Octy do fronty, jsem právě myslel, že uděláme rezervačku (u Jurise) třeba vlevo vzadu na trávě! Minule tam bylo místa pro celý octavia club... PS: určitě budu rád, když se s váma zase uvidím!!! To platí i pro ostatní nadšence, kteří hodlají přijet a ukázat své Škodovácké miláčky. jj a třeba se nás tam scukne víc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juris Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Psal jsem Milanovi a s místama se určitě domluvíme,jen se mi těsně před srazem ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 tak že panáčci: budu domlouvat místo na Škoda srazu Přerov 18.8. Potřebuji tak nějak vědět, kolik se nás tam sjede! Vidím, že hlad po srazu má Lube se žluťákem, Planeta, LuVIrs, Víťa, Matysanek, no a samozřejmě i já! Zapoměl jsem na někoho? Zatím 6 kusů, to není nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 12. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tak že panáčci:budu domlouvat místo na Škoda srazu Přerov 18.8. Potřebuji tak nějak vědět, kolik se nás tam sjede! Vidím, že hlad po srazu má Lube se žluťákem, Planeta, LuVIrs, Víťa, Matysanek, no a samozřejmě i já! Zapoměl jsem na někoho? Zatím 6 kusů, to není nic moc... Hoď to do tématu přímo toho srazu ať potom 5 lidí z různých koutů republiky nedomlouvá více méně totéž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak Vás taky všechny zdravím. Milan už to napsal za mě. Taky se hlásím a moc se těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Kluci škodovácký, co se ještě do sněhu srazit? Po Přerově se nás zná ještě víc a tentokrát by to chtělo i nějaký program. Editováno: 25. Září 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 taky bych prijel na sraz jestli nekde bude a bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ted uz dojedu na 100pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Taky se hlasím pokud už budu mít pojízdný wágen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Rád Vás taky některé uvidím "in natura" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 taky bych prijel a pokecal, teda jestli to neni jen pro oktavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 uz se hlasi cim dal vic lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Jen aby to nebylo na Mikuláše, to nemůžu přivezou mi brambory Editováno: 25. Září 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no snad to bude driv nez napadne snih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 taky bych prijel a pokecal, teda jestli to neni jen pro oktavky Si nalepíme na akci dozadu OCHCÁVKA PRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Asi udělám radost spoustě lidiček a zarmoutím stejný počet dalších, ale místo vidím na Olomouc a datum .... viděl bych to na říjen, ale chce to zamakat a rychle něco vymyslet a hlavně dát termín. Zítra přes den něco vymyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) No zas tak moc nás nezarmoutil, Olmik je taky ještě v normě. Ale kdybych byl z Chebu, radostí bych neskákal Na termín i akcičku se těšíme se žluťáskem Editováno: 25. Září 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak i já se přidávám a pokud mi termín sedne, tak určitě přijedu. Pokud to bude v Olomouci, bude to přímo povinnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak i já se přidávám a pokud mi termín sedne, tak určitě přijedu. Pokud to bude v Olomouci, bude to přímo povinnost. Taky bych musel přijet, kdyby byl sraz v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Hlasujte prosím v anketě na začátku. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak i já se přidávám a pokud mi termín sedne, tak určitě přijedu. Pokud to bude v Olomouci, bude to přímo povinnost. Taky bych musel přijet, kdyby byl sraz v Brně Tak to bys asi měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Hlasujte prosím v anketě na začátku. Děkuji. Děkuji, hlasovali jsme, co uvažovat i nad nějakou sobotou? A místo je tedy Olmik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Hlasujte prosím v anketě na začátku. Děkuji. Děkuji, hlasovali jsme, co uvažovat i nad nějakou sobotou? A místo je tedy Olmik? Tak nebudeme v neděli moc kalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Hlasujte prosím v anketě na začátku. Děkuji. Děkuji, hlasovali jsme, co uvažovat i nad nějakou sobotou? A místo je tedy Olmik? Tak nebudeme v neděli moc kalit Vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) V sobotu bývají právě různé jiné akce, srazy, tuningy, rodinné sleziny atd. a tak je neděle vetšinou volná. OLOMOUC bych dal jako definitivu, ať máme alespoň nějakou jistotu. Jinak uvítám nápady a návrhy na program a kluky z Olomoucka, aby podle toho navrhli místa, protože jako místní by to měli znát nejlépe. Díky všem! Editováno: 26. Září 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.