m&m Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Mám Al kola, která se používala bez jakékoli údržby po celý rok. Místy jsou zahnědlá, místy šedá. Je nějaký jednoduchý způsob, jak je vyčistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 zkus přípravek na čištění alu od Coyote..... zatím nejlepší zkušenost za tu cenu, jinak spousta ruční práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Snad ti trochu pomůže tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6593&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Ještě jsem našel tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...378&hl=umýt Stačí jen hledat, bude toho na fóru ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Tyhle přípravky na čištění kol seženeš na jakékoliv benzince. Ale ne vždy vyšší cena znamená i vyšší kvalitu. Jendou jsem koupil nějaký přípravek za 200,- a vydržel asi tak na 2 mytí všech kol. Jednou jsem narazil na jeden, co stojí asi 50 Kč a je opravdu dobrý. Název ale teď nevím, snad zítra, až opět dorazím do garáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Takže tady jsou dva přípravky, které používám. Jeden je od Sheron a druhý Coyote. Oba jsou v rozmezí tak do 70 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 A takto vypadá výsledek po použití. Opravdu stačí jen nastříkat a omýt wapkou. A pro dobrý efekt stačí ještě utřít, aby na kolech nebyly klasické uschlé fleky po kapkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 P.S. Ten flek co je na tom kole není flek, ale odraz něčeho, co asi leželo u kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 A ještě se omlouvám za velikost obrázku. Nahráno v rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Kluci me se do toho nejak nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 Měl jsem možnost vyzkoušet několik těchto přípravků. Zvláště ten nahnědlý povlak prachu z destiček. Přípravek od fy MAFRA byl absolutní špička. Už nevímn název , ale na jejich stránkách se to zcela jistě dá zjistit. Stačilo postříkat vestavěnou pumpičkou a za pár minut spláchnout vodou a super čistý disk. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Měl jsem možnost vyzkoušet několik těchto přípravků. Zvláště ten nahnědlý povlak prachu z destiček. Přípravek od fy MAFRA byl absolutní špička. Už nevímn název , ale na jejich stránkách se to zcela jistě dá zjistit. Stačilo postříkat vestavěnou pumpičkou a za pár minut spláchnout vodou a super čistý disk. . A umylo by to i asfalt co mám nalepenej v límcích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Měl jsem možnost vyzkoušet několik těchto přípravků. Zvláště ten nahnědlý povlak prachu z destiček. Přípravek od fy MAFRA byl absolutní špička. Už nevímn název , ale na jejich stránkách se to zcela jistě dá zjistit. Stačilo postříkat vestavěnou pumpičkou a za pár minut spláchnout vodou a super čistý disk. . A umylo by to i asfalt co mám nalepenej v límcích? umylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 byl jsem u kámoše na myčce postříkal mi kola něčím od Sonaxu za chvilinku začali kola fialovět a pak se použil jen wap a kola byly čistounký jak nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 jak nikdy ? To chceš říc že jsm ti je dal zamazaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Já Vám to povím asi takhle, pokuď kola pravidelně mejete vodou s autošampónem a aspoň 1 x ročně naleštíte, tak speciální přípravky na čištění kol vůbec nepotřebujete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 jak nikdy ? To chceš říc že jsm ti je dal zamazaný ? nééé taky byly čistounký , ale musel jsem to nějak popsat ne tak byly jako nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Hmm, tak to bych netvrdil... ono je to taky trochu o tom, kolik km s tim autem za ten rok najedes... Já Vám to povím asi takhle, pokuď kola pravidelně mejete vodou s autošampónem a aspoň 1 x ročně naleštíte, tak speciální přípravky na čištění kol vůbec nepotřebujete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Hmm, tak to bych netvrdil... ono je to taky trochu o tom, kolik km s tim autem za ten rok najedes...Já Vám to povím asi takhle, pokuď kola pravidelně mejete vodou s autošampónem a aspoň 1 x ročně naleštíte, tak speciální přípravky na čištění kol vůbec nepotřebujete. Já jsem tady chtěl jen říci, že v tomto případě je zlatá prevence a nenechat ten sajrajt z brzd zažrat do kol. A k tomu kolik jak kdo najezdí, je jasné, že auto se meje podle toho jak je špinavé a né podle kalendáře. Když ho zamažu po 200 km tak se umeje po 200 km a po třeba jednom dni, to je asi jesné a pokud třeba ty meješ auto až v tom okamžiku, když se tě policajti ptají jestli je auto fakt stříbrné nebo černé, nemám co dotat. Chápu že je to taky o čase, ale dnešní myčky jsou opravdu rychlé a docela tu špínu zvládají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.