Franta Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Po výměně rozbytého oknu u řidiče, nějak blbne zavírání. Když zavírám okno tlačítkem zevnitř, tak dojede nahoru a hned poté jede zase dolů. A zastaví se v poloze, ze které jsem okno zavíral. Pokud zavřu auto klíčkem, tak okno dojede nahoru a zustane zavřené. Nevíte čím to je? Auto je po bouračce, byla odpojena baterka, ostatní okna fungují normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Asi ti blbnou dojezdy oken. Je to taková pojistka proti tomu, aby ti to sevřelo třeba ruku. Jakmile okno na něco narazí při dovření, tak se znovu otevře asi tak do poloviny. Vyzkoušej hledání, určitě to najdeš v minulých tématech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Naprogramování automatiky el. stahování oken : 1. zapneme zapalování 2. znovu zapneme zapalování 3. Stiskneme spínač a vytáhneme okno nadoraz nahoru, potom spínač ještě chvíli podržíme zmáčknutý. Tímto způsobem se automaticky provede základní nastavení automatiky stahování oken. Tohle alespoň píšou v příručce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Hledání jsem použil. Za dvě hodiny jsem na nic nenarazil. Taky jsem si říkal, že by to mohlo být tou pojistkou, ale zkoušel jsem sem to na spolujezdcově okně, ale ani obouma rukama jsem okno neuržel. Tak by mě zajímalo jak, je to stou pojistkou pro ti sevření. Jak to přesně funguje? Asi ti blbnou dojezdy oken. Je to taková pojistka proti tomu, aby ti to sevřelo třeba ruku. Jakmile okno na něco narazí při dovření, tak se znovu otevře asi tak do poloviny. Vyzkoušej hledání, určitě to najdeš v minulých tématech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Naprogramování automatiky el. stahování oken :1. zapneme zapalování 2. znovu zapneme zapalování 3. Stiskneme spínač a vytáhneme okno nadoraz nahoru, potom spínač ještě chvíli podržíme zmáčknutý. Tímto způsobem se automaticky provede základní nastavení automatiky stahování oken. Tohle alespoň píšou v příručce Co si pamatuji, tak se to dělá klíčem z venku, tedy stáhneš okna dolu, všechny a pak z venku zamkneš auto a držíš klíč otočený v zamykací poloze dokud se okna nezamknou - tedy nezavřou zcela a pak ještě asi pro sychr deset sekund, tím by měly být okna zkalibrované .. Editováno: 17. Květen 2007, autor: destructor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Naprogramování automatiky el. stahování oken :1. zapneme zapalování 2. znovu zapneme zapalování 3. Stiskneme spínač a vytáhneme okno nadoraz nahoru, potom spínač ještě chvíli podržíme zmáčknutý. Tímto způsobem se automaticky provede základní nastavení automatiky stahování oken. Tohle alespoň píšou v příručce Co si pamatuji, tak se to dělá klíčem z venku, tedy stáhneš okna dolu, všechny a pak z venku zamkneš auto a držíš klíč otočený v zamykací poloze dokud se okna nezamknou - tedy nezavřou zcela a pak ještě asi pro sychr deset sekund, tím by měly být okna zkalibrované .. Pro kalibraci stačí podržet nahoru a nechat okno dojet na doraz a to samý udělat dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 To jsem zkoušel jako první, ale jak to udělat, když to nahoře nezastaví, ale jede zase dolů Pro kalibraci stačí podržet nahoru a nechat okno dojet na doraz a to samý udělat dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 (editace) To jsem zkoušel jako druhé. Tím jsem zjistil, že klíčkem se to zavře dobře Co si pamatuji, tak se to dělá klíčem z venku, tedy stáhneš okna dolu, všechny a pak z venku zamkneš auto a držíš klíč otočený v zamykací poloze dokud se okna nezamknou - tedy nezavřou zcela a pak ještě asi pro sychr deset sekund, tím by měly být okna zkalibrované .. Editováno: 18. Květen 2007, autor: Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 To jsem zkoušel taky a bezu úspěchu Naprogramování automatiky el. stahování oken :1. zapneme zapalování 2. znovu zapneme zapalování 3. Stiskneme spínač a vytáhneme okno nadoraz nahoru, potom spínač ještě chvíli podržíme zmáčknutý. Tímto způsobem se automaticky provede základní nastavení automatiky stahování oken. Tohle alespoň píšou v příručce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 mám to samé na F a zatím nic jak to odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Takže snad vyřešeno. Stačilo vystoupit a nastoupit t.j. potreboval jsem odpojit to ovladaní u řidiče a po opětovné připojení se zdá, že je to OK. Takže stačilo odpojit tu ŘJ od napájení. To jsou ale věci, už se nám dostavají Microsoftí manýry i do aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.