Přejít na obsah

Subwoofer v Roomsteri


tora

Doporučené příspěvky

Máte někdo nějaké zkušenosti s umístěním subwooferu a hlavně zesilovaše v Roomstru?

Zrovna nějaké ideální místo pro zesilovač jako je např. u O I a II zde nejni.

Při vyndání subwof. boxu se mi spolu s ním nechce vyndavat i zesilovač, protože k němu přeci jenom vede o nějaký ten "kablík" víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to budu resit nasledovne, ale nevim kolik potrebujes v aute mist, ja 5 ne, takze vyhodim prostredni sedacku, udelam tam subwoofero-stolek mezi zadni sedacky i se zesikem a bude vymalovano ;)

čus.. Tvůj nápad nejni špatný, ale já bych rád zachoval všech pět míst k sezení. Proto asi budu muset vyndavat zesík spolu s boxem (aby šlo do auta naložit i něco většího, kdyby box překážel) => budu proto muset nějak promyslet nějaké rychlospojky na kabely, aby se nemuselo pořád šroubovat.. to by mi technika moc dlouho nevydržela.

Nevim jestli se něco takového dělá.. zase aby se to v tom spoji + a - "nehasilo"

Editováno: , autor: tora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ludia,a ked sa tu uz bavime o subvoferi a zosilovacoch do Roomstra,ma uz niekto skusenosti so zvukom takeho zariadenia v tomto aute? Jedna sa mi o to ze uvazujem tiez o nejakej audio sustave,ale ako probkem sa mi javia plasty pouzite v aute .Teda neviem ci sa to zda len mne,alebo je to fakt,ale vsetky plasty mi pridu nejake tenke,skoro ako papier,z coho mi vychadza ze ak tam dam nieco vykonnejsie,vsetko bude krasne rezonovat.Vie niekto co s tym?Ved uz teraz ked vyperem origo reprakom,tak s basmi hraju vsetky tapacirungy na dverach.... :feve:

A k zosilovacu....Pozeral som pod koberec co je na zadnych dverach a je tam pod nim dost hlboka diera,tak myslim ze ak by sa vyrezal otvor do koberca,krasne by tam ten zosik zapasoval.....Otazka je ci mu nebude vadit otvaranie a buchanie kufrom...

Editováno: , autor: canario447
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dveře budeš muset každopádně vytlumit tlumícím materiálem. Já si budu nechávat dělat na zakázku plato z MDF a na neho dam i zesik s kapacitorem a repro 6x9" od ground zero http://tcoshop.com/product_info.php?cPath=...products_id=162

No a subwoofer bude misto prostredniho sedadla a nebo bude na nem. Myslim to tak ze kdyz ho sklopim tak by se dal mensi subwoofer namontovat primo na zadni stranu sedadla tak aby kdyz to sedadlo se zase dalo spatky tak subw. bude jakoby v kufru nevim jestli me chapete.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 6 měsíců později...

Dekuji moc za odpoved, jsem moc rad ze mi nekdo je ochoten poradit. Jeste bych se chtel zeptat, mam radio Dance, je jedno jaky aktivni subwoofer koupim? 4ohmy nebo 8ohmu? Je treba aby subwoofer mel pro toto autoradio urcite parametry? Aby to fungovalo? Dekuji

Mate nekdo zkusenost s timto? http://cartuning.cz/zbozi/produkt-9380/akt...alouneny-6.html Nevite jak to hraje? nepotrebuji nic extra jen at jsou vetsi basy, mam origo repraky od skoda 4 vepredu a nic moc, tohle bych chtel dat do kufru! Ma cenu to kupovat?

Editováno: , autor: Blacky
Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek, natoz svuj vlastni!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Pri aktivnych subwooferoch Ta impedancia (4ohmz ci 8ohmov) zaujimat nemusi, pretoze aktivny subwoofer uz ma v sebe zabudovany zosilnovac ktory byva spravidla, pri kvalitnejsich setoch, vyladeny s reproduktorom. Takze Ty to vlastne neovplivnis. Tato otazka by bola aktualna keby si chcel vyskladat pasivny SW a zosilnovac. Pri aktivnych SW by Ta mala zaujimat min a max uroven vstupnej citlivosti. Pri kvalitnejsich SW sa daju nastavovat viacere stupne citlivosti a tak ho mozes idealne zladit s Tvojim autoradiom.

Co sa tyka Tvojho druheho dotazu, no neviem, no moj osobny nazor rada SONY Xplod bola robena ako cisto komercna bez najmensieho zamerania na kvalitu. Cena je tam sice lakava, no ja by som trochu prihodil a isiel inym smerom. U nas na SK som videl aktivny SW JBL za 5000 korun a ten hral celkom slusne. Skus si popozerat aj ine znacky, napr.: Magnat, JBL, ... . Nemusia to byt samozrejme tie najvyssie rady vyrobkov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Zdar, rád bych do FII dal menší woofer, podmínkou je umístění pod sedačku spolujezdce, nechci si plnit kufr. Toto řešení dříve i bylo origo, ale již není dostupné. Nemáte někdo dobrý tip?

Ahoj, jak si to vyresil? Uz mas nejaky sobwoofer? Ted hledam neco podobneho pod sedacku a tak bych chtel znat tvuj nazor... Jak resite ten LINE OUT vystup???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...