Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Když to tady tak čtu, tak to asi dám do toho servisu ;)

Snad ta výměna spínače brzd. světel donutí zhasnout i tu kontrolku na palubce :-)

To zvládneš, nic na tom není, je to otázka 10 min i na parkovišti a to jsem to dělal poprvé ;)

Vloženo

Už jsem chtěl ten senzor koupit nový, ale zaskočila mě otázka, jaký typ tam mám.

Myslel jsem, že tam je pouze jeden typ.

Prý se to pozná podle počtu vývodů, ale když jsem to zevruvně zkoumal, tak jsem tam nic takového nenašel.

Pouze pístek krytý prachovkou. Nic víc, nic míň.

Mám octu 2001 combi, nevíte, co s tím?

dík

Vloženo
Už jsem chtěl ten senzor koupit nový, ale zaskočila mě otázka, jaký typ tam mám.

Myslel jsem, že tam je pouze jeden typ.

Prý se to pozná podle počtu vývodů, ale když jsem to zevruvně zkoumal, tak jsem tam nic takového nenašel.

Pouze pístek krytý prachovkou. Nic víc, nic míň.

Mám octu 2001 combi, nevíte, co s tím?

dík

máš čtyřvývodový ;)

• o 2 měsíce později...
Vloženo

u meho Tdi-pd,se na mě při provozu rozblikala.kontrolka žhaveni a počítač mě upozornoval na závadu motoru.Nechal jsem motor asi pulhodinky vypnuty a závada se již neopakovala.Nevědel by někdo z Vás čeho by se to mohlo tykal.Jezdím často na dlouhe tratě a bojím se abych náhodou někde po cestě nestroskotal. Diky a čau Daavid

Vloženo

Tohle mi dělalo už dvakrát koukni jestli ti svítí brzdovky jestli ne tak je v háji brzdový spínač nad pedálem brzdy.
V každým Škoda servisu kolem 250,- tuším... :palec2:
Jo a kdyžtak si ho vem sebou je prej víc druhů!

Vloženo

Strejdo diky moc,zrovna dnes jsem zaregistroval zavadu Brzdoveho spinače (projevovalo se to neustálym svícenim brzrd i s vyplym motorem)Valeček jsem vyměnil a zatím vše OK,nikly by mě nenapadlo že by to mohlo souviselt s kontrolkou žhavení. To jsou věci :) ještě jednou dik a měj se jak chceš.

Daaaavid

Vloženo
Strejdo diky moc,zrovna dnes jsem zaregistroval zavadu Brzdoveho spinače (projevovalo se to neustálym svícenim brzrd i s vyplym motorem)Valeček jsem vyměnil a zatím vše OK,nikly by mě nenapadlo že by to mohlo souviselt s kontrolkou žhavení. To jsou věci :) ještě jednou dik a měj se jak chceš.

Daaaavid

Njn, ropáci to tak maj.

Vloženo

Nazdar Chalani :-D, taky mi začala blikat kontrolka žhavení ... Kouknu sem na fórum a zjistím čím to asi bude.... Kuknu na zadní brzdový světla a je to jasný ...

Vyndal jsem snímač, zajel do Škodovky a šikovná slečínka mi prodala novej za symbolickou cenu 223Kč.

Tak že jsem ho zase namontoval a problém byl vyřešen ...

Ještě závěrem VELKÉ DÍKY VŠEM, CO RADÍ A POMÁHAJÍ NÁM NOVÁČKŮM :palec2::palec2::palec2:

Mějte se a přeji spoustu kolometrů bez problémů ;)

Vloženo

Tes spinač je ľahko aj opraviť, stači ho rozobrať a trošku prečistiť. Tiež som si kupil aj novy, ale ten bude ako rezerva, ten stari som prečistil a funguje pekne dalej, bez problemov. Tak veľa šťastia

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Dnes běhen jízdy mi začala zničehonic blikat kontrolka od žhavení.Bliká to zhruba tak v intervalu jako varovný blikače.Je to model 1.9 TDI, rv 1998.Když jsem vypnul motor chvíli počkal a nastertoval tak byl chvíli klid a začlo tu znovu.Dík za případné rady. Tuareg

• o 4 měsíce později...
Vloženo

zacala mi na octavii svietit oranzova kontrolka vyzeraju ako pisane dve ee ale dole hlavo cize ako nieake vlnky alebo take nieco a neviem co to znamena prosim poradte dik moc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...