Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Co je potřeba k výměně kulových kloubů na přední nápravě? Dá se to v pohodě zvládnout doma na heveru? Je k tomu potřeba nějaký speciální nástroj a nebo stačí jen pár klíčů správné velikosti? Kolik ti zabere času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
20Bad Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 kulovy cepy rizení na spojovacce rizeny vymenis v pohode v podstate jen vysroubovat, ikdyz by to chtelo stahovak jinak se hur vyndava jde to dvouma kladivama ho odrazit, jen pak to bude chtit geometrii nebo si poradne poznacit jaky byly zajistovaci matkou, cep na ramenu budes muset odvrtat coz se lip dela kdyz cely to rameno vyndas, myslim ze to zmaknes v pohode neni to nic tezkyho. pocitej tak 45min na rameno +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 27. Květen 2007 Sdílet Vloženo 27. Květen 2007 kulovy cepy rizení na spojovacce rizeny vymenis v pohode v podstate jen vysroubovat, ikdyz by to chtelo stahovak jinak se hur vyndava jde to dvouma kladivama ho odrazit, jen pak to bude chtit geometrii nebo si poradne poznacit jaky byly zajistovaci matkou, cep na ramenu budes muset odvrtat coz se lip dela kdyz cely to rameno vyndas, myslim ze to zmaknes v pohode neni to nic tezkyho. pocitej tak 45min na rameno +- Geometrie na 1000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 kulovy cepy rizení na spojovacce rizeny vymenis v pohode v podstate jen vysroubovat, ikdyz by to chtelo stahovak jinak se hur vyndava jde to dvouma kladivama ho odrazit, jen pak to bude chtit geometrii nebo si poradne poznacit jaky byly zajistovaci matkou, cep na ramenu budes muset odvrtat coz se lip dela kdyz cely to rameno vyndas, myslim ze to zmaknes v pohode neni to nic tezkyho. pocitej tak 45min na rameno +- Cože, čep na ramenu odvrtat? Dyk jsou tam 3 šroubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 A kolik stojí geometrie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 A kolik stojí geometrie? Já jsem si ji nechal udělat za 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 A kolik stojí geometrie? Já to měl 400 bez papíru...ale jinak asi 600-700. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 geometrie je nutná a stojí od 400 do 700 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 jak kde když jsem volal na Auto Jarov veseli mi řekli, že si počítají hned od počástu 1100,- a pak za každou hodinu práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.