Červen 9, 200916 r To nebylo tak ze bych ti neveril Veril jsem ze to je EU5 Jen me matly ty protichudne info a Bladik to zjistil primo v MB
Červen 10, 200916 r Tak ja mám v techničáku uvedené hodnoty emisií v zmysle hodnôt na EU5, aj keď tam norma nie je uvedená, ale malo by to tak byť. Mimochodom, trocha odbočím od temy, nemáte niekto info či je už k dispozícií nejaký flash na 1,8 TSI po facelifte, resp. kedy by to mohlo byť?
Červen 10, 200916 r A co se ti nelíbí, že bys chtěl přehrát jednotku? Šklbe mi motor na 4. a 5. prevodovom stupmi pri 1900 - 2100 ot./min
Červen 10, 200916 r Tak to je jednoducha pomoc, zajdi s tim v ramci zaruky do servisu at se ti podle tveho Vinu mrknou na flasha ktere jsou k dispozici a mozna neco uz bude pokud ne, tak at napisou zpravu do MB a trebas s tim vyvojari neco budou delat. Kazdopadne dokud mas zaruku tak at to mas nekde uvedene, jakmile ti skonci zaruka tak to budes vsechno tvrde calovat.
Červen 11, 200916 r To už som urobil pred 2 týždňami, no zatiaľ nič nemali ... Zdravim, chtel bych se optat, motor pri jizde na 3 a 4 a 5 a 6 prevodovy stupen pri 2000 otackach jede prijemne ale jak mile se mirne prida plyn na 2100 - 2200 otacek tak auto mirne cuka a kdyz se prehoupne pres tyto otacky tak zacne silne zrychlovat, chtel bych se zeptat zda je to normalni kdyz kroutak je k dispozici uz od 1500 otacek? dekuji Jouzef
Červen 11, 200916 r No nevim asi by v tom clovek musel sedet, ale normalni mi to nepripada. V celem rozsahu otacek je to bez cukani. Samo sebou nesmis ho dusit na 1500 ot a dat plny plyn... to se mu libit asi nebude. Ps: mas 6 kval nebo DSG????a jeste jaky mas MR??? Upraveno Červen 11, 200916 r od p2p
Červen 11, 200916 r Zdravim, chtel bych se optat,motor pri jizde na 3 a 4 a 5 a 6 prevodovy stupen pri 2000 otackach jede prijemne ale jak mile se mirne prida plyn na 2100 - 2200 otacek tak auto mirne cuka a kdyz se prehoupne pres tyto otacky tak zacne silne zrychlovat, chtel bych se zeptat zda je to normalni kdyz kroutak je k dispozici uz od 1500 otacek? dekuji Jouzef V podstate aj môj problém sa prejavuje presne takto, ale ako som písal tak len na 4. a 5.prev. stupeň a pri o čosi nižších otáčkach. Flash riadiacej jednotky by to mohol vyriešiť, čakám ale na odpoveď z Mladej Boleslavy
Červen 11, 200916 r V podstate aj môj problém sa prejavuje presne takto, ale ako som písal tak len na 4. a 5.prev. stupeň a pri o čosi nižších otáčkach. Flash riadiacej jednotky by to mohol vyriešiť, čakám ale na odpoveď z Mladej Boleslavy mam manual , MR 09, auto mesic stare, tak prosim pisni sem az neco vyresis, ptz motor fakt pri 2000 nepodtacim a jindy to nedela a dela to na 3 - 6 prevodovy stupen, i na dvojku to je citit auto bylo pred 3 nedelama na diagnostice a nic nenasly v utery jim to omlatim o hlavu na jarove Jinak na Jarove servis sem jeste nikdy nevidel tak arogantni prijmaci techniky jako jsou tam Upraveno Červen 11, 200916 r od Jouzef
Červen 11, 200916 r Jinak na Jarove servis sem jeste nikdy nevidel tak arogantni prijmaci techniky jako jsou tam Zkus Autokomplex Mencik v Karline, dneska jsem tam byl kvuli rozbitemu sklu (pokus o vykradeni), velmi prijemni technici Ve stredu to tam povezu na opravu, tak uvidim i zkusenosti dal. Navic budu reklamovat i rezavejici "nerezovou" ozdobnou listu na prahu u ridice. Sorry za
Červen 11, 200916 r mam manual , MR 09, auto mesic stare, tak prosim pisni sem az neco vyresis, ptz motor fakt pri 2000 nepodtacim a jindy to nedela a dela to na 3 - 6 prevodovy stupen, i na dvojku to je citit auto bylo pred 3 nedelama na diagnostice a nic nenasly v utery jim to omlatim o hlavu na jarove Jinak na Jarove servis sem jeste nikdy nevidel tak arogantni prijmaci techniky jako jsou tam Fakt je ten, že by to motor nemal robiť, a 1500 ot. musí zvládať v pohode, dokonca aj na 6. st., aspoň moja 1,8čka nemá problém občas zrýchliť na tej 6.tke pri týchto otáćkach. No a tiež mám MR 2009, 2 mesiace staré
Červen 11, 200916 r Ja mam sice DSG, nicmene motor je stejny, a tech 1400-1600 otacek zvlada v pohode, DSG takhle samo radi... Minimalni otacky kolem tech 1400, maximum pri pozvolnem zrychlovani tak 1900-2000. Takze motor by to mel zvladat bez cukani...
Červen 11, 200916 r Ja mam sice DSG, nicmene motor je stejny, a tech 1400-1600 otacek zvlada v pohode, DSG takhle samo radi... Minimalni otacky kolem tech 1400, maximum pri pozvolnem zrychlovani tak 1900-2000. Takze motor by to mel zvladat bez cukani... Mno prave ale zajimave ze proste jak mile se to prehoupne pres ty otacky tak motor jede v klidu nadherne dam jim jeste sanci na jarove jeste jednou a kdyz nebudu spokojeny tak snima koncim VIZ priklad : koupil sem si u nich koncovky vyfuku a ze je rovnou namontujou , tak je navarili za 2000 kc prace a kdyz na to po dvouch dnech koukam tak leva koncovka je o par milimetru nize nez ta druha, podle vodovahy je to hodne znat a na pohled take... jak doporucujete toto resit?
Červen 11, 200916 r No asi bych to reklamoval, zaruku mas i na praci, a tohle je zjevne vada... Ja sem se dneska na Jarove stavoval objednat a ukazoval sem to technikum a jedem znich mi rikal ze prej to je normalni ze mam krivej vejfuk a ze prej to je urco krive nasroubovano, tak sem mu vysvetlil ze vyfuk je fakt rovnej, je to nove auto a ze to delali oni a navic ze to je NAVAROVANE tak at nekeca a ze to proste budeme resit kdyz tam je rozdil 5 mm Auto Jarov si hraje na velkou skvelou firmu ale kdyz po nich clovek neco chce tak maji kolem kecu jako kdyby slo o MB nebo BMW ... vrrr fakt me vytocil Jouzef
Červen 11, 200916 r Ja sem se dneska na Jarove stavoval objednat a ukazoval sem to technikum a jedem znich mi rikal ze prej to je normalni ze mam krivej vejfuk a ze prej to je urco krive nasroubovano, tak sem mu vysvetlil ze vyfuk je fakt rovnej, je to nove auto a ze to delali oni a navic ze to je NAVAROVANE tak at nekeca a ze to proste budeme resit kdyz tam je rozdil 5 mm Auto Jarov si hraje na velkou skvelou firmu ale kdyz po nich clovek neco chce tak maji kolem kecu jako kdyby slo o MB nebo BMW ... vrrr fakt me vytocil Jouzef Ja som si tiež kupoval koncovku výfuku, ale našťastie skrutkovanú a som rád, lebo som to po nich takisto prerábal, dokonca dvakrát - druhýkrát po sebe Ale vráťme sa k motoru. Tak zatiaľ mi neprišla odpoveť z MB, no dúfam že najneskôr zajtra odpíšu, lebo ich budem urgovať
Červen 11, 200916 r v Praze je servisu hafec... když jsou na Jarově paka, tak servis změň... a až se tě budou jinde ptát, proč nechodíš do Jarova, když jsi to tam koupil, tak řekni, že to máš třeba z ruky... kdybys je pomluvil, tak by na tebe mohli taky koukat mezi prsty!
Červen 16, 200916 r Tak som dnes ráno volal do MB, problém vraj riešia na technickom oddelení, no až mi odpíšu tak dám vedieť
Červen 16, 200916 r By mě zajímalo proč jste si tak jistý, že je to programem v jednotce. Kmitání je svině. Může se tam rozkmitat nějaká hmota a nemusí to mít s motorem nic společného.
Červen 16, 200916 r No tak i to je mozne, ale u me slo spis o odstraneni ani ne kmitani ale cukani motoru pri seslapnutem plynu, jakoby proste ztracel vykon a pak nahle vystartoval, takze proto mi pomohl flash jednotky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.