Přejít na obsah

Zadní sedadla


Fosfor

Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
Mám OII 12/2004 a jak jsem zjistil, tak patřím mezi ty " šťastné" kteří mají zadní sedáky pevné. Poraďte dá se s tím něco dělat? Nepotřebuji je sklápět, ale stačí když půjdou vyndat zase nandat.

Tak to jsme na tom podobně, já mám 8/04. Jinak ty sedačky se dají vyndat, jen v té přední části musíš více zabrat.Je to tam nacvaklé v takovém držáčku.Pokusím se to vyfotit a dám to sem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co já vím, tak sklápění sedáků u sedanu naběhlo do výroby se začátkem výroby typu Combi. Asi to byla reakce na kritiku prvních sedanů, u kterých to nebylo možné. V technických datech z té doby píší dvě velikosti zavazadlového prostoru při sklopených opěradlech u sedanů u kterých nešlo sklápět sedáky a při sklopených opěradlech i se sedáky u novějších vozů. Ta druhá je pochopitelně větší. No a ten schůdek na podlaze při sklopení opěradel tam máme všichni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K čemu to je dobrý,že jdou i ty sedáky..Podlaha stejně rovná asi není,když tam je taky ten schůdek,co..

Je fakt, že u OII v tom není moc rozdíl, ale třeba u F když se sklopily i sedáky, šla opěradla postatně níž a nebyla "zkopce" ale pěkně rovně.

Hlavní přednost odklápěcích sedáků vidím v tom, že jsou sklopit jen ty a můžeš tam leccso položit, a opěradla jsou normálně nechaná nahoře. Já to občas využívám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Presne tak, ono si niekto na začiatku myslel, že u liftbacku nebude potrebné sklápať aj sedáky, ale ... našťastie je to už od nábehu kombíkov OK. Myslím, že pokiaľ sú v karosérii tie oká, do ktorých sa zahákne sklopný sedák, tak by to malo ísť dorobiť výmenou sedáku. Ak nie, tak jedine vymslieť, ako tam tie oká ukutiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...