century Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 No já si myslím, že hovoříme všichni v čistém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 No já si myslím, že hovoříme všichni v čistém... taky jsem psal o čistém, ono by bylo taky dobře vědět, kolik komu je let a jak dlouho pracuje, já pracuju 18 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 tak ukaž ,at víme o čem mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 je mi 23 a dělám 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Me to prijde ze delam uz snad 70 let... Pritom trvaly pracovni pomer mam 11 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Me to prijde ze delam uz snad 70 let... Pritom trvaly pracovni pomer mam 11 let Něco takového jsem chtěl taky napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 pro mě osobně je to 30 tis... když je člověk sám... sice to nemám, ale chybí mi do toho jen trocha, tak jsem spokojen. Navíc mě práce baví a nemusim kvůli tomu bouchat přesčasy ve fabrice... Ovšem kdybych měl manželku na mateřský tak 30 je doooost mááálo!!!! No tak to teda pánové nechápu, co máte za profese, nebo v čem podnikáte. A taky nechápu jestli mluvíte v hrubém, nebo čistém. Kdybych Vám ukázal svůj příjem, tak by jste se asi pěkně podivily. Navíc jsme 3 členná rodina.... To jako bereš hodně moc a nebo hodně málo? K těm manažerům v ČEZU......Je pohoda být manažerem ve státním podniku, který má monopol... To by zvládnul skoro každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak ukaž ,at víme o čem mluvíš no tak ukazovat asi nebudu, ale 30000 čistého by bylo krásné. Tady u nás by jste určitě nenašli moc lidí, kteří mají víc než těch 30000 v čistém. Lepší ale je se vyjadřovat v hrubém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Mam taky 23 a 4 roky pracuvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Je mi 28 a pracuju 5 let....(necelých)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Sme tu samí mladý koně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 tak ukaž ,at víme o čem mluvíš no tak ukazovat asi nebudu, ale 30000 čistého by bylo krásné. Tady u nás by jste určitě nenašli moc lidí, kteří mají víc než těch 30000 v čistém. Lepší ale je se vyjadřovat v hrubém Tak ukaž, nedělej tajnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tak ukaž ,at víme o čem mluvíš no tak ukazovat asi nebudu, ale 30000 čistého by bylo krásné. Tady u nás by jste určitě nenašli moc lidí, kteří mají víc než těch 30000 v čistém. Lepší ale je se vyjadřovat v hrubém Tak ukaž, nedělej tajnosti Téma zní: Jaký je podle Vás adekvátní příjem, ne: jaký máte příjem? Jinak s adekvátním příjmem nevím, protože se stoupajícími příjmy mohou růst taky Vaše nároky a mohli by jsme jít tak do nekončna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Sme tu samí mladý koně koukám, až na mě, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Sme tu samí mladý koně koukám, až na mě, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Sme tu samí mladý koně koukám, až na mě, a na mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Ja mám 25 a robím 7 rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 takový,a´t se nažeru,vyseru,zaplatím inkaso,zaletím na dovču a něco málo ušetřím.V Mercedesu jezdit nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Tak jsem se tim prokousal od zacatku, zajimavy cteni, ja myslim, ze za 25 cistyho se da zivit manzelka na matersky, pronajem bytu a jedno maly dite, ale je to tak tak. Tim zivit myslim, ze dite ma vse, co potrebuje a pro dospely to neni zivoreni. Ja osobne podnikam, programuju weby + sprava siti atp. + k tomu rok e-shop s nahradnima dilama na Skoda. Je mi 25, pracuju 7 let, z toho podnikam asi 3,5 roku. Zezacatku strasnej strach, ale kdyz jsem ve 2004 videl, ze memu zamestnavateli tahnu celou firmu a 80% zisku jde jemu, proste jsem to zkusil a dneska jsem za to rad. Jinak nevim, kolik vydelavam, protoze se mi prolinaji firemni a soukrome vydaje, navic kvuli danim umele snizuju prijem. Mam pritelkyni, byt v pronajmu, do roka bysme radi do svyho a ja verim, ze dily, ktery v ty dobe uz snad bude delat nakej zamestnanec, si vydelaji na sebe + budou platit hypoteku a ja budu zase delat jen to svy, protoze se fakt honim a delam jak pes. Na druhou stranu vim, ze nezivorime a mame se dobre. Jinak tem, co jsou sami a utrati 40 mesicne a ostatnim se divi, jak s 15ti vyjdou se zenou a deckem, doporucuju, at si pisou kazdou korunu, ono kdyz se na to na konci mesice podivaji, uvidi, ze 40% jsou vyhozeny penize, sam jsem to tak delal. I kdyby to melo byt jen pro info, je to pak zajimavy cteni. Znam rodinu, co ma 20 mesicne, zivi pronajem v centru Plzne a tri deti, no a kdyby nebyli oba kuraci , myslim, ze jsou na tom docela dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 21 a 3 roky makám...asi si začnu psát deníček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 adekvátní příjem podle mě neexistuje... Nezáleží na výši platu, vždycky budeš chtít víc... :-) Dělám 12 let a beru cca 8x víc, než za kolik jsem poprvé nastupoval. Ale pořád jsem přizdisráč na to, abych si vzal hypotéku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tak jsem se překouknul...magistr stojí 50 ročně co studuješ? Mám stejnou cenu... Což mi připomíná, že už týden nosím v kapse složenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tak jsem se překouknul...magistr stojí 50 ročně co studuješ? Mám stejnou cenu... Což mi připomíná, že už týden nosím v kapse složenku Vysoká školo finanční a správní....no já mám 30.6 splatnost také, ale vejplata ještě nepřišla ...ale oni počkaj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jo ještě takovej dotázek. Bral si někdo hypotéku? Když si vemu třeba 2 000 000 kolik třeba za 15 let zaplatím navíc. Včetně poplatků za smlouvy, splácení atd.??? Díky na 2 250 000 to bylo tušim 900 000 navíc No tak teď budu sprostej. To sou kurvy nenažraný! Už je mi lépe Na tohle ti jde odpovědět jen jedno jediné: Nikdy tě nikdo nenutí nic podepisovat a přistupovat na podmínky banky. Si ty peníze našetři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jinak zajímavá debata, rád jsem si to tu pročetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.