Publikováno Červen 20, 200718 r Z důvodu přejetí nerovnosti jedním předním kolem jsem byl v servisu zkontrolovat geometrii. Byla mírně rozhozená, tak to opravili. Hned po vyjetí ze servisu jsem si všiml, že při úplném dotočení volantu k jedné straně slyším syčivý zvuk + hučení servomotoru řízení. Volant musí být úplně na doraz, aby to bylo slyšet. Vrátil jsem se s tím, že to syčení tam před příjezdem nebylo. Řekli mi, že je to normální. Šli jsem to zkusit do jiných aut, tam to nedělalo. Stejně jsem ale nepořídil, každý auto je prý jiné a že je to v normě. To syčení je slyšet ze směru vlevo od přístrojovky. Zní to, jako kdyby někde ucházel vzduch. Zvuk servomotu řízení je také slyšet. 100% vím, že to syčení před servisem tam nebylo. Moc prosím o pomoc. Vyzkoušejte to a napište mi, jestli něco podobného slyšíte. Protože nevím, jak se mám zachovat. Díky.
Červen 20, 200718 r Tenhle zvuk mám taky, děje se to při úplném vytočení volantu a podržení v krajní pozici. Ale i mě v servisu řekli že je to v pohodě.
Červen 20, 200718 r Autor Díky za odpověď. Dělalo Ti to od koupě, nebo Ti to začalo dělat později? Také to slyšíš jako dva odlišné zvuky, hučení serva + to syčení? V servisu jsme to zkoušeli v nových autech a u nich to syčení nebylo. Já jsem si též jistý, že to v minulosti nedělalo. Díky.
Červen 20, 200718 r No já tam slyším jenom jeden zvuk, ale zítra to odskouším a pak dám vědět. Jinak pokud se pamatuju, dělalo to už od začátku.
Červen 21, 200718 r Z důvodu přejetí nerovnosti jedním předním kolem jsem byl v servisu zkontrolovat geometrii. Byla mírně rozhozená, tak to opravili.Hned po vyjetí ze servisu jsem si všiml, že při úplném dotočení volantu k jedné straně slyším syčivý zvuk + hučení servomotoru řízení. Volant musí být úplně na doraz, aby to bylo slyšet. Vrátil jsem se s tím, že to syčení tam před příjezdem nebylo. Řekli mi, že je to normální. Šli jsem to zkusit do jiných aut, tam to nedělalo. Stejně jsem ale nepořídil, každý auto je prý jiné a že je to v normě. To syčení je slyšet ze směru vlevo od přístrojovky. Zní to, jako kdyby někde ucházel vzduch. Zvuk servomotu řízení je také slyšet. 100% vím, že to syčení před servisem tam nebylo. Moc prosím o pomoc. Vyzkoušejte to a napište mi, jestli něco podobného slyšíte. Protože nevím, jak se mám zachovat. Díky. Mně to taky dělá od začátku, ale spíše než syčivý zvuk tam slyším pískání.
Červen 21, 200718 r Tak jsem to odpozoroval, slyším pouze jeden zvuk, a to je takové vrčení serva. při povolení volantu to okamžitě přestane. Dělá to pouze když volant podržím . Upraveno Červen 21, 200718 r od foromen
Červen 21, 200718 r Tak jsem to odpozoroval, slyším pouze jeden zvuk, a to je takové vrčení serva. při povolení volantu to okamžitě přestane. Dělá to pouze když volant podržím . no jasan to je kdyz jsi na dorazu. servo prepousti.
Červen 22, 200718 r Autor No právě, v minulosti jsem tam slyšel jen to hučení servomotoru a nyní k tomu slyším to syčení. Někdy to syčení i zmizí a pak se zase objeví a to mě přijde podezřelý. Možná to závisí na teplotě venku a motoru. Všem děkuji za odpovědi.
Červen 23, 200718 r Tak jsem to odpozoroval, slyším pouze jeden zvuk, a to je takové vrčení serva. při povolení volantu to okamžitě přestane. Dělá to pouze když volant podržím . no jasan to je kdyz jsi na dorazu. servo prepousti. jj. přesně tak. Upraveno Červen 23, 200718 r od foromen
Srpen 6, 200916 r Mne to robi takisto na každej fabii to syčanie pri plnom vytočení volantu a držanie lebo vtedy sa servno najviac namáha
Srpen 9, 201015 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat mám Fabii II 1.2 HTP a i když mám kola rovně tak je slabounce v autě slyšet jakoby taková meluzína jakmile trochu pootočím volantem tak trochu zesílí a tak. Je mi jasné, že to dělá posilovač, dělá vám to taky? Je to takové slabé hučení aby si někdo nemyslel že mi to tam řve. U mototru to slyčet není a venku při otáčení kol je slyšet bzučení což je posilovač. Díky za odpovědi
Srpen 12, 201015 r Ano mal by to byt ten posilovac, u mna to robi tiez pri otacani kol-bzucanie, to je normalne, s tym sa netreba zaoberat. ******************* Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! ******************* Upraveno Srpen 14, 201015 r od Blacky
Únor 15, 201114 r Akorát v návodu se píše, že by se volant neměl v téhle krajní poloze držet déle než asi 15 sekund, jinak hrozí poškození serva - což mě docela překvapilo
Únor 16, 201114 r Píšou to proto že, v krajních pozicích kdy už mechanická část řízení je na dorazu, elektrohydraulický posilovač tlačí maximum tlaku okolo 100 atmosfér, proto to vpředu tak kňourá, a pohasínají světla , neb v tom momentě odebírá elektromotor serva až 80A z palubní sítě. Ta hydraulická soustava je na to samozřejmě dimenzovaná, ale výrobce alibista se opět sichruje.... j.
Únor 18, 201114 r A proč tam neni nějaká pojistka, která na dorazu vypne posilovač? Bylo by to složité?
Únor 28, 201114 r Z důvodu přejetí nerovnosti jedním předním kolem jsem byl v servisu zkontrolovat geometrii. Byla mírně rozhozená, tak to opravili. Hned po vyjetí ze servisu jsem si všiml, že při úplném dotočení volantu k jedné straně slyším syčivý zvuk + hučení servomotoru řízení. Volant musí být úplně na doraz, aby to bylo slyšet. Vrátil jsem se s tím, že to syčení tam před příjezdem nebylo. Řekli mi, že je to normální. Šli jsem to zkusit do jiných aut, tam to nedělalo. Stejně jsem ale nepořídil, každý auto je prý jiné a že je to v normě. To syčení je slyšet ze směru vlevo od přístrojovky. Zní to, jako kdyby někde ucházel vzduch. Zvuk servomotu řízení je také slyšet. 100% vím, že to syčení před servisem tam nebylo. Moc prosím o pomoc. Vyzkoušejte to a napište mi, jestli něco podobného slyšíte. Protože nevím, jak se mám zachovat. Díky. Ja to tam slysim taky, jeste me ale nenapadlo to resit, neco podobneho bylo i u Fabie 1,4 16V 55kW, co sem mel predtim, tam mi bylo i receno, ze tak ci tak NENI DOPORUCENO DOTACET VOLANT NA DORAZ (a uz vubec ne prudce do nej bouchnout) - kvuli brzdovym hadickam, ktere se natahuji a muzou se casem pretrhat. Takze jestli tam neco sici v jedne z krajnich poloh, tak si myslim, ze to bude OK ...
Duben 9, 201312 r Všimol som si pukanie,vŕzganie pred. nápravy resp. serva pri točení volantu na mieste len do pravej strany.Nestretli ste sa z niečim takým.Nejaké uloženie či tlmiča alebo ramena?Auto mám 20tis. km
Duben 17, 201312 r Ahoj, mám takový problém se svou Fabií. Dva, tři dny jezdí úplně normálně a pak najednou z ničeho nic jako by vypl posilovač, a přijde, že auto vůbec nereaguje. Je to dost nebezpečný nevíte co by to mohlo být?
Duben 18, 201312 r Zkontroluj si ukostření posilovače jestli tam nemáš oxidaci, a ukostření akumulátoru.
Srpen 22, 201312 r chlapi roomster 82 000 km a odislo riadenie, zacalo tiect. dost skoro sa mi zda nie?
Srpen 29, 201312 r Tak riadenie vymene uz asi tyzden. Zopar postrehov po vymene: volant ide tazsie ako pred tym a pri na toceni do lava pred koncom ide tazko, iba na tejto strane. Myslite ze po vymene riadenie je potrebna diagnostika??? Upraveno Srpen 29, 201312 r od jancoSV
Říjen 29, 201410 r Omlouvám se ale nevím kam to dát, tak jsem to dal sem. Mám velký problém z ničeho nic mi přestane jít posilovač řízení, potřeboval bych poradit čím to je. Když mi posilovač funguje připojím se přes diagnostiku a nalezené chyby 0, když posilovač nejde diagnostika se mi ani nepřipojí. Napadl mě blok ale nevím zda na to nějaký je a zda je možnost, že by to byl blok. Víceméně bych potřeboval radu, jestli se to někomu stalo a jak jste to vyřešily, nebo jestli to někdo víte od někoho jiného. Každá rada bude dobrá, předem děkuji. Jde o to, že někdo funguje a někdy ne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.