mikl Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 Tak zase je pravda,že je lepší si za Hellu připlatit,než třeba Deko. Jezdím denně a svítí stejně jako první den. Citovat
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 tak Miklik neměl pravdu na prodejně stojí to světlo 780 bez DPH ted jsem mluvil se segrou Citovat
mikl Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 tak Miklik neměl pravdu na prodejně stojí to světlo 780 bez DPH ted jsem mluvil se segrou Mám komplet ceník Hella.To by je museli kurevsky zdražit. Citovat
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Vloženo 11. Červenec 2007 Ty xeny částečně půjdou vyčistit ale je to pakárna rozdělat lampu a čočku vyčistit zevnitř a z venku....ale půjde to blbě...... Citovat
mikl Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 tak Miklik neměl pravdu na prodejně stojí to světlo 780 bez DPH ted jsem mluvil se segrou Tak mi to nedalo a zavolal jsem do firmy Schäfer a Sýkora, s.r.o. Hradec Králové kde jsem je loni kupoval a naopak zlevnilo na 484,-bez DPH. Celá sada tam byla loni asi o 300,- levnější než ve Zruči.Dokonce je sehnali dřív než Hella.Ve Zruči jsem je měl původně objednané a po měsíci jsem to vzdal.Sýkora je z DE dovezl až ke mně domů za týden. Citovat
acter Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 Ty xeny částečně půjdou vyčistit ale je to pakárna rozdělat lampu a čočku vyčistit zevnitř a z venku....ale půjde to blbě...... Noooo....rozdelat lampu....prej pekne pakarna....cetl jsem nejakej navod, ze do troubu, rozlepit svetlomet, atd...atd.... toto myslis ? Citovat
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 tak Miklik neměl pravdu na prodejně stojí to světlo 780 bez DPH ted jsem mluvil se segrou Tak mi to nedalo a zavolal jsem do firmy Schäfer a Sýkora, s.r.o. Hradec Králové kde jsem je loni kupoval a naopak zlevnilo na 484,-bez DPH. Celá sada tam byla loni asi o 300,- levnější než ve Zruči.Dokonce je sehnali dřív než Hella.Ve Zruči jsem je měl původně objednané a po měsíci jsem to vzdal.Sýkora je z DE dovezl až ke mně domů za týden. tý jo tak to je good pošli mi pls dyžtak kontakt bych je u něj objednal díky stačí SZ Citovat
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Vloženo 11. Červenec 2007 Ty xeny částečně půjdou vyčistit ale je to pakárna rozdělat lampu a čočku vyčistit zevnitř a z venku....ale půjde to blbě...... Noooo....rozdelat lampu....prej pekne pakarna....cetl jsem nejakej navod, ze do troubu, rozlepit svetlomet, atd...atd.... toto myslis ? rozlepovat ne to už pak nebude sedět ale zase bys očistil i sklo zevnitř kde se tvoří také matnej bordel.....rozebrat a aspon zezadu na čočku....... Citovat
acter Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 Ty xeny částečně půjdou vyčistit ale je to pakárna rozdělat lampu a čočku vyčistit zevnitř a z venku....ale půjde to blbě...... Noooo....rozdelat lampu....prej pekne pakarna....cetl jsem nejakej navod, ze do troubu, rozlepit svetlomet, atd...atd.... toto myslis ? rozlepovat ne to už pak nebude sedět ale zase bys očistil i sklo zevnitř kde se tvoří také matnej bordel.....rozebrat a aspon zezadu na čočku....... OK, diky....nekdy zkusim... Citovat
Filas1 Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 jinak včera jsem zjistil že sehnat H3 12v/35w problem ale jedna f.to objedná udajně :-)))a cena jedné je kolem 150kč Našel jsem H3/35W 1ks za 37,50 , viz: http://www.autoal.cz/down/zarovky.txt Citovat
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Vloženo 11. Červenec 2007 tak jen objednat super!!!!!!:-)))) Citovat
BENY Vloženo 11. Červenec 2007 Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Martin a neni tam moznost proklemovani aby nesvitily ty mlhovky ale misto nich jen xenon to by mohlo mozna taky jit ne. Editováno: 11. Červenec 2007, autor: BENY Citovat
acter Vloženo 12. Červenec 2007 Vloženo 12. Červenec 2007 Martin a neni tam moznost proklemovani aby nesvitily ty mlhovky ale misto nich jen xenon to by mohlo mozna taky jit ne. Ano....uz se to v tomto tematu resilo....mrkni o par stranek zpet....jenze po vlozeni klicku se nastartujou xenony, pri startovani vypnou a po nastartovani opet nabehnou...a to neustaly blikani...no nevim.. Citovat
BENY Vloženo 12. Červenec 2007 Vloženo 12. Červenec 2007 jsem ty dalsi stranky jen probehl .no to asi neni to prave vanilkove pro xenon to by se mi moc nezamlouvalo neustale startovani a zhasinani xenonu. ale jinak gut zjisteni asi to pouziji na ty mlgovy teda urcite. Citovat
zabiak Vloženo 12. Červenec 2007 Vloženo 12. Červenec 2007 Hele a jak to teda propojit, aby nehrozil požár? Citovat
rolbař Vloženo 12. Červenec 2007 Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) Hele a jak to teda propojit, aby nehrozil požár? na konec u pozice 3 si dej iso pin a k těm mlhám to propoj: pájkou, čokoládou, wago svorkou. má to akorát jeden podstatný háček!!! mlhovky jsou už jištěné od přívodu, ale veškeré zbylé výstupy z vyp. světel jsou nejištěné, jdou na pojistky a až pak jsou jištěné, takže, když to takhle propojíte a na vedení nastane zkrat, tak předřazená pojistka je jen ta na baterce 110A !!! = to se rovná skoro žádné jištění Chtě nechtě tam musíte dát pojistku, jinak to nebude bezpečné! Editováno: 16. Říjen 2007, autor: rolbar Citovat
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Vloženo 12. Červenec 2007 sorry, ale na kabel (cysy)dávat wago svorku to asi ne pokud by nebyl v dutince Citovat
rolbař Vloženo 12. Červenec 2007 Vloženo 12. Červenec 2007 (editace) sorry, ale na kabel (cysy)dávat wago svorku to asi ne pokud by nebyl v dutince WAGO dělá svorky i na cysy a dokonce dva druhy, jeden má páčky na zamáčknutí a druhý se zmáčkne, strčí vodič a protitlakem se přimáčkne Editováno: 12. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat
acter Vloženo 13. Červenec 2007 Vloženo 13. Červenec 2007 Hele a jak to teda propojit, aby nehrozil požár? na konec u pozice 3 si dej iso pin a k těm mlhám to propoj: pájkou, čokoládou, wago svorkou. má to akorát jeden podstatný háček!!! mlhovky jsou už jištěné od přívodu, ale veškeré zbylé výstupy z vyp. světel jsou nejištěné, jsou na pojistky a až pak jsou jištěné, takže, když to takhle propojíte a na vedení nastane zkrat, tak předřazená pojistka je jen ta na baterce 110A !!! = to se rovná skoro žádné jištění Chtě nechtě tam musíte dát pojistku, jinak to nebude bezpečné! Tyyyy kraaaavoooooo......no tak to abych rychle schanel nejakou pojistku s boxem....ale kam to tam narvat ? Neni tam moc mista za vypinacem Ale jinak dik za upozorneni... Citovat
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Hele a jak to teda propojit, aby nehrozil požár? na konec u pozice 3 si dej iso pin a k těm mlhám to propoj: pájkou, čokoládou, wago svorkou. má to akorát jeden podstatný háček!!! mlhovky jsou už jištěné od přívodu, ale veškeré zbylé výstupy z vyp. světel jsou nejištěné, jsou na pojistky a až pak jsou jištěné, takže, když to takhle propojíte a na vedení nastane zkrat, tak předřazená pojistka je jen ta na baterce 110A !!! = to se rovná skoro žádné jištění Chtě nechtě tam musíte dát pojistku, jinak to nebude bezpečné! Tyyyy kraaaavoooooo......no tak to abych rychle schanel nejakou pojistku s boxem....ale kam to tam narvat ? Neni tam moc mista za vypinacem Ale jinak dik za upozorneni... stačí to narvat do pojistkárny do jedné z volných pozic na pojistku ty velké (plná velikost) defakto z toho pak budeš mít i vypínač, vyndáš pojistku a máš to Editováno: 13. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Vloženo 13. Červenec 2007 sorry, ale na kabel (cysy)dávat wago svorku to asi ne pokud by nebyl v dutince WAGO dělá svorky i na cysy a dokonce dva druhy, jeden má páčky na zamáčknutí a druhý se zmáčkne, strčí vodič a protitlakem se přimáčkne no vidíš na ty jsem zapoměl bo je v práci nepoužíváme a ani jsem se s nima nikdy nesetkal Citovat
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Vloženo 13. Červenec 2007 sorry, ale na kabel (cysy)dávat wago svorku to asi ne pokud by nebyl v dutince WAGO dělá svorky i na cysy a dokonce dva druhy, jeden má páčky na zamáčknutí a druhý se zmáčkne, strčí vodič a protitlakem se přimáčkne no vidíš na ty jsem zapoměl bo je v práci nepoužíváme a ani jsem se s nima nikdy nesetkal koukám, že kolega elektrikář já je používám na připojování lustrů, světel atd. Mám je v takovém tom WAGO kufru Citovat
Hensel Vloženo 13. Červenec 2007 Vloženo 13. Červenec 2007 aha rovnou wago kufr jo no elektrikář jsem, ale ted spíš řízení a provoz budovy (velínář) Citovat
MartinRS Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Vloženo 13. Červenec 2007 Dobré upozornění od kolegáčka na to že to pak neni jištěné......Hodím tam do té propojky malé pouzdro pojiskové a 15A a bude ......myslel jsem že to jištěné je ale ono je to tam před a tím se to vlastně obejde...... MRS:-))) jinak pro všechny tímto kontaktem lze spínat jaká koliv světla která umožnuje přepínač zapínat takže volba pro každého ......:-)))) Citovat
nity Vloženo 17. Červenec 2007 Vloženo 17. Červenec 2007 mě se to líbí ten nápad..ale mám eště jeden dotaz...čistě theoreticky--kdybych měl mlhovky, přídavný, dole v nárazníku(jakože nemám), šlo by to, aby když zapnu kliček se rozsvítily ty ve světlech a když bych přepnul na mlhovky tak ty dole v narazníku??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.