Přejít na obsah

Nová F II combi

quikshare

Doporučené příspěvky

Millotec ? :)

Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení :palec2:

Milotec zas tak hrozný tuZing není... lol

Taky jsem si to myslel, ale potom co předvedli za sadu pro OII RS..

post-7292-1183350309_thumb.jpg

Taky f combi II

Takhle by to slo!! :) Mne se celkem libi...ale na silnici to zase bude vypadat jinak, tak sem zvedavej...

Editováno: , autor: Doli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Millotec ? :)

Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení :palec2:

Milotec zas tak hrozný tuZing není... lol

Taky jsem si to myslel, ale potom co předvedli za sadu pro OII RS..

post-7292-1183350309_thumb.jpg

Taky f combi II

Další F combiIIpost-7292-1183350478_thumb.jpg

Ještě jednapost-7292-1183350676_thumb.jpg

...ta oranzova je celkem pekna, ale ta stribrna to je hnus velebnosti :)

Odkaz ke komentáři

No a co se tyce tech exkluzivnich snimku myslim,ze ten kdo auto navrhoval si musel asi snupnout ...jinak si to nedokazu predstavit...

Mozna se mnou nebudete souhlasit,ale spis by me potesilo kdyby provedli nejaky dasli upgrade na fabce 1 ..ta byla precijen povedenejsim kouskem

Odkaz ke komentáři

no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. lol

jj,,jak stribrna je hnusna??

nebud vztahovačnej, myslel jsem to abych označil jednu z těch dvou na fotkách. A poznačit barvu bylo nejjednodušší. Ovšem ani na jiných autech se mi stříbrná nelíbí.. Každej jsme jinej, někomu zas přijde hnusná ta moje zelená Island metla..

mimochodem: Jeronýmo ty šňupeš? Já třeba nevim jaký stavy na lidi choděj když si šňupnou, he he he..

Editováno: , autor: superfatty
Odkaz ke komentáři

no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. lol

jj,,jak stribrna je hnusna??

nebud vztahovačnej, myslel jsem to abych označil jednu z těch dvou na fotkách. A poznačit barvu bylo nejjednodušší. Ovšem ani na jiných autech se mi stříbrná nelíbí.. Každej jsme jinej, někomu zas přijde hnusná ta moje zelená Island metla..

mimochodem: Jeronýmo ty šňupeš? Já třeba nevim jaký stavy na lidi choděj když si šňupnou, he he he..

oukej no....dostals me!!!nesnupu a snad nikdy nebudu...Jinak mas peknou barvu auta :p

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...