bety Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... Taky jsem si to myslel, ale potom co předvedli za sadu pro OII RS.. Taky f combi II Další F combiII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... Taky jsem si to myslel, ale potom co předvedli za sadu pro OII RS.. Taky f combi II Další F combiII Ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 V SM o ní dnes píšou, aspoň na titulní stránce jsem něco viděl, ale nemám ho doma, až zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 no to som zvedavy co pisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 no to som zvedavy co pisu Určitě nějaký obecný, nic neříkající blábol, poslední roky je SM o ničem, takovej Blesk o autech :-) Ten úžasný odborný SM co byl kdysi je pryč Ale až to bruder doveze, hodím to sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... Taky jsem si to myslel, ale potom co předvedli za sadu pro OII RS.. Taky f combi II Takhle by to slo!! Mne se celkem libi...ale na silnici to zase bude vypadat jinak, tak sem zvedavej... Editováno: 2. Červenec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 mel jsi fotek vic nebo te nekdo predbehl http://www.novinky.cz/auto/skoda-fabia-com...8165_7njbd.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bety Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 mel jsi fotek vic nebo te nekdo predbehl http://www.novinky.cz/auto/skoda-fabia-com...8165_7njbd.html Další fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknown Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 No...stejná fotka...taky to mohl někdo ukrást odsud no. No jo no. Ale asi je to jedno. Fotky už jsou pryč a letí oběhnout svět. No...svět asi ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Millotec ? Spíš TOPplast nebo Lamino.cz či někdo podobného ražení Milotec zas tak hrozný tuZing není... Taky jsem si to myslel, ale potom co předvedli za sadu pro OII RS.. Taky f combi II Další F combiII Ještě jedna ...ta oranzova je celkem pekna, ale ta stribrna to je hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. tím chtěl básník říci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 (editace) no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. jj,,jak stribrna je hnusna?? Editováno: 6. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 No a co se tyce tech exkluzivnich snimku myslim,ze ten kdo auto navrhoval si musel asi snupnout ...jinak si to nedokazu predstavit... Mozna se mnou nebudete souhlasit,ale spis by me potesilo kdyby provedli nejaky dasli upgrade na fabce 1 ..ta byla precijen povedenejsim kouskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 (editace) no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. jj,,jak stribrna je hnusna?? nebud vztahovačnej, myslel jsem to abych označil jednu z těch dvou na fotkách. A poznačit barvu bylo nejjednodušší. Ovšem ani na jiných autech se mi stříbrná nelíbí.. Každej jsme jinej, někomu zas přijde hnusná ta moje zelená Island metla.. mimochodem: Jeronýmo ty šňupeš? Já třeba nevim jaký stavy na lidi choděj když si šňupnou, he he he.. Editováno: 6. Červenec 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. tím chtěl básník říci co? že se nebudu muset mačkat ve Fabiiiiiii, ty poeto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 no to teda ta stříbrná hnusná je.. ale ta oranžová je pěkná.. no doufám, že budu na tom po zbytek života tak dobře, že zůstanu minimálně u Octavie combi.. jj,,jak stribrna je hnusna?? nebud vztahovačnej, myslel jsem to abych označil jednu z těch dvou na fotkách. A poznačit barvu bylo nejjednodušší. Ovšem ani na jiných autech se mi stříbrná nelíbí.. Každej jsme jinej, někomu zas přijde hnusná ta moje zelená Island metla.. mimochodem: Jeronýmo ty šňupeš? Já třeba nevim jaký stavy na lidi choděj když si šňupnou, he he he.. oukej no....dostals me!!!nesnupu a snad nikdy nebudu...Jinak mas peknou barvu auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 oukej no....dostals me!!!nesnupu a snad nikdy nebudu...Jinak mas peknou barvu auta a tak to my s Oskařicí zase můžeme takový komplimenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) http://auto.idnes.cz/konec-cekani-nova-sko...5_ak_aktual_fdv Editováno: 16. Červenec 2007, autor: rkonf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 http://auto.idnes.cz/konec-cekani-nova-sko...5_ak_aktual_fdv To auto na me pusobi kompaktnim dojmem od A sloupku dozadu. Kdyz to reknu hovorove, tak ma nejaky kratky snupak. Tak o 20 cm prodlouzit predni naraznik a z boku by vypadalo mnohem lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 No vypada to rozhodne lip, nez ta kratka prisera. Ale fotka je to velmi velmi sikovna. A kdyz si vemu, ze to ma po A sloupek stejnej cumak jako kratka a Roomster a zadek stejnej taky jako kratka, zadna hitparada to byt nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Safra zacina se me libit holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) Mě se líbí hodně, narozdíl od F1 combi. http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspx Takhle by mohla vypadat RS Editováno: 16. Červenec 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) http://www.autorevue.cz/Magazin/Budoucnost...23/default.aspx Tohle by byla bomba. Editováno: 16. Červenec 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.