Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jake se vam zdaji tyto ceny?? Doprava po CR zadara.

pneu

Upraveno od ribac

pneu

Žádný zázrak :(

• Autor

Existuje lepší stránka s dovozem zdarma??

Nějaké sháním

Nějaké sháním

www.nejlevnejsipneu.cz - toto mohu doporucit - 3x jsem od nich bral a spokojenost se vsim...

Nějaké sháním

www.nejlevnejsipneu.cz - toto mohu doporucit - 3x jsem od nich bral a spokojenost se vsim...

Tak tak. Je sice dobré si vybrat konkrétní pneu a hledat, ale v globále jsou opravdu nejlevnější.

Podívej se na:http://www.pneunet.cz/ dobrý ceny dovoz zdarma bral jsem tam zimní Dunlop 3D a cena super 1640 kč a Pirelii zimní a letní na Berlingo a vše bez problémů,ale byli hodně vyprodaní tak neví bylo to na podzim tak tam zkus mrknout. ;)

• Autor

Potrebuju 195/65 R15 jaka znacka je tak tak normalni.

Mam obyc oktu r.2000 1.9TDI zadne upravy.Mohu dat na stejne rafky i jinou velikost??Jen takova otazka

No záleží co od gum očekáváš, můžeš koupi Barumky ,ale dle mého názoru špatný ,nebo něco kvalitního Pirelli,Dunlop.... ale zaplatíš o něco víc ,ale víc vydrží a jízdní vlastnosti jsou taky někde jinde jen Pirelky jsou trošku hlučnější.

• Autor

Ja nezavodim ,takjen neco co dobre sedi na silnici i na delsi trasy

Upraveno od ribac

Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. :dj:

Výborný poměr cena/výkon jsou Dunlop Sp 01. Mohu doporučit.

Já sem kupoval pneumatiky na http://www.dobrepneu.cz/ a ceny jsou podle meho slušné. Nejlepší je si vybrat konkretní typ pneu a hledat ceny na ruznych internet. obchodech :palec2:

Nějaké sháním

hmm....solidní ceny za bravurisky.... :palec2:

Ono nejde o závodění ,ale o to co guma vydrží ,jak sedí a jak se chová za deště na barumkách když sjedeš 50% vzorku tak na vodě je to hrůza a jezdil jsem na Dunlopech a i při minimální vzorku pořád dobrá adheze.Záleží jen na tobě do čeho investuješ a ten cenovej rozdíl není až tak velikej. :dj:

nevím, je to asi otázka názoru..mě barumky ještě nikdy nevypekly a nemám důvod jim nevěřit dál... ;)

nevím, je to asi otázka názoru..mě barumky ještě nikdy nevypekly a nemám důvod jim nevěřit dál... ;)

Jestli jezdíš jen na Barumkách tak tvůj názor plně chápu........................ :scooter:

Ono jde o to, že Barumky jsou super do té doby, než koupíš něco lepšího lol

Ono jde o to, že Barumky jsou super do té doby, než koupíš něco lepšího lol

............. :palec2:lol lol :smich: :smich:

pneu

Žádný zázrak :(

skus nejlevnejší-pneu.cz ale teraz akosi nejde, ja som kupil matadori na octu 1482 zakus

Podivej se na alukola.com bral jsem od nich KUMHO 215/45/17 za 2600 jednu, doprava jakakoliv sada 200kc po cele CR!Nemaji zazracny vyber,ale ceny nadherne bylo to o 400kc na gumu nez u nejlevnejsipneu.cz!Doprava 3 dny a byly doma!

No jak jsem si to procest o tom jak se chovaji gumy na vode tak zkuste Kumho koupil jsem si je proto,abych to zkusil co jsem o nich slysel!Podle mojeho nazoru jsou to na vodu jedny z nejlepsich gum,tady kde jsem ted prselo dost a dost a jsem s nima jeste vic nez spokojeny!Chovaji se jak kdyby cesta byla sucha a to i v peknych palbach! ;):palec2:

• 2 týdny později...

čau

pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor

A ty ceny se dají není to tak hrozné!

čau

pánové na tyhle stránky bacha setkal jsem se stím že přes tyto servery se vám dostanou do ruk pneu. které mají na boku napsané třeba made in indonesia!!!To by ani tak nevadilo kde je vyrobena ale za pro jakej trh je vyrobena !!!!!Tím chci říct to ze tyto pneu mají jiné směsi !! aby ste se pak nedivily za jak dlouho ty pneu budete mět holé!!!!to je jenom můj osobní názor

Můžeš teda upřesnit o které stránky se jedná?

čau

Pokud myslis,ty alukola.com tak to urcite ne jsou objednavane v nemecku,a urcite ne na indonezsky trh! :p Jak jsem to jsem se na tu adresu ptal pred par mesici tak vim,ze jeden ze firmy je z octaviaclubu!Uz se ti to stalo nebo znas nekoho komu se to stalo?

pánové zhánim nejakou tužku- fixu na popisování gum. Nevíte kam, kde zabrouzdat? dík :help:;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.