Přejít na obsah

Loketní opěrka - neoriginál - zkušenosti, montáž

Tamraton

Doporučené příspěvky

Takže blbost, F2 má jen jednu díru na přidělaní středového tunelu vzadu, takže tudy cesta nevede :( V místě, kde má F1 díry na šrouby tam ten plech z F2 končí. A ty vzdálenosti jsou jinačí.

Výměna plechu pod ručkou tedy není řešením. Znamenalo by to asi stejné bastlení jako dodělávat držáky :( A taky tím plechem prochází bowdeny k brzdám - takže další komplikace.

A taky koukám, že jsem se spletl, plech pod ručku ve F2 má jiné číslo dílu má 6Q7 F1 má 6Q0 ne jen index jak píšu výše takže kompatabilita není zaručena.

Koukám, že jsem si to vyjmenoval docela dost mínusů, proč to nejde :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak tam sedí?

Je tam vzadu také díra, jako u opěrky z O1 nebo už to odladili?

Taky jsem už na to koukal, že ty kryty toho držáku u F2 mají jiná čísla dílů a mohly by tam líp sedět.

@ speed.mb: Vyfotíš tu loketku zezadu jak sedí v tom tunelu, prosím?

Ten držák z OI je lepší pro dodělání toho profilu, protože je na to podřeba míň materálu :)

I tak je to pořád drahý špás, ne? Loketka na F2 stojí cca 3000 + 500 za držák z OI. A po dílech podle ETKY se to vůbec nevyplatí. Že by pak člověku nezbyl materiál v garáži :)

Nebo tady někdo prodává loketky na F2 za téměř poloviční cenu jako přednedávnem Roman25 na F1 a O1?

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Ahoj, taky jsem chtěl origo...ale ta cena mě odradila tak jsem sehnal nahradu z Aukra na O1 a předělal držák a zatím spokojenost...mám černý interiér a barevně to "úplně" neladí trošku tmavší odstín opěrky. Uvidíme až pořádně vyčistím sedačky...celkové náklady cca 1600 Kč, přidělaná na šroubech držících ruční brzdu a v pohodě zapasovaná kam má být v tunelu,zadní držák na nápoje lze v pohodě používat....

Ta tvoje loketka se mi moc líbí, ale jak je to s pevností? Drží tam pořádně? v kolika místech drží? díky :)
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

já dneska namontoval tu od Milotecu. A musím říct, že mě to velice překvapilo. Bál jsem se tý konstrukce. Nicméně to vypadá super, ničemu to nevadí a prakticky to není vidět. Zapadne to hezky mezi sedačky a vzadu to je ok! Navíc díky této konstrukci nepříjdete o odkládací místečko. Flaška se tam sice nevejde, ale na žvýkačky to stačí :D

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

dnes jsem namontoval loketku.. tu samou co má "amissus" je fakt že mě vyhovuje (187cm) ale přítelkyni jelikož si zvedá sedačku uplně nahoru (165cm) je uplně k ničemu ale co, já jí kupoval pro sebe a je to super nejen jako funkce ale i na oko.. udělá to interier díky zpracování mnohem komfortnější..

Odkaz ke komentáři

To je ta od Martínka co mám já, viz předchozí stránky.

http://vltava2000.cz...abia-cerna.html

http://vltava2000.cz...tfab-cerna.html

http://vltava2000.cz...b-antracit.html

Dělával i kůži a koženku, ale to nemohu najít, má to nějaké překopané, možná se nejlépe zeptat přímo u něj, která je jaká, aby Ti to tam barevně paslo.

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři

Aha, super, tak to mě by se asi nejvíc hodila hned ta první, ta vypadá, že by k těm mím černo-šedým sedačkám mohla sedět aspoň barevně :) jediné, co mi vadí, že to zaplácne v podstatě jediné místo, kam se dalo odložit trochu normálně pití :/

Odkaz ke komentáři

Mám myslím také tu první a čalounění je naprosto shodné se sedačkou klasika.

Ale nemohu to přesně potvrdit, má nějak překopaná objednávací čísla a číslo té, co jsem kupoval já už v katalogu není.

Já dávám pití mezi středový tunel a táhlo pojezdu sedaček. Perfektně tam padne 1,5l PETka a spolujezdci to nepřekáží.

Jde dát krásně i na stojáka, šáhneš jen kousek vedle od řadičky a máš v ruce hrdlo.

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Pánové nepovažuju se za žádného experta-designéra, ale s trochou soudnosti říkám: "tohle je teda vážně děs!" (oba odkazy) - to bych si do auta nedal... sad.gif:ble

Ostatně tomu odpovídá i ta cena wink.gif Když už neoriginál, tak aspoň ty co nabízí martinek-auto.cz...

Chtel jsem se zeptat ,jestli tyto loketni operky od Martiinka nevrzou? Diky :-)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...