Přejít na obsah

Zabezpečení Octy VIN vyleptanej


zabiak

Doporučené příspěvky

No jo čéče já jsem to tehdá přehlídnul. Těch deset šablon by bylo fajn-na střešní okno bych chtěl vyleptat VIN z obou stran-teda jedno z levé strany a druhé z pravé strany, protože mám rád symetrii :):palec2:

Ještě přemýšlím zda tam dát před VIN i "CZ"...

Editováno: , autor: TomášT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem objednal :) 10 kusků šablonek a před VIN písmenka "CZ". Škoda že ten rámeček mají jen v červené a zelené barvě. Teď už zbývá jen čekat...

jestli to dobre chapu tak tvuj VIN kod vypada takto? : CZTMBCFG12345678...... to by se mi taky libilo,taky jsem otom premyslel ale nejak jsem mel strach zda to jde a v jake forme to tam mam dat s mezerou,nebo bez

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud to auto šlohnou a převezou za hranice, tak se líp hledá od kud je. těžko totiž bude někdo hledat (třeba na hranicích nebo silniční kontrole) auto v databázi všech zemí, ale když vědí, že se maj mrknout na CZ, tak to třeba udělaj. při kontrole by si měl totiž předkládat i kartičku co ti k tomu vystaví a když ji nemáš, tak auto prověřit.

to CZ je docela výhoda. bohužel ho tam taky nemam :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo je to v poho, už mám taky hotovo :) Stihnul jsem to ještě před dovolenou. Tři šablonky jsem si schoval na případné další použití. Na střešním okně to mám z obou stran lol

měl jsem akorát strach, alby mi ta pasta vyšla na všech 10 šablon, ale moje obavy byly zbytečné. Ještě mi tak na dvě šablonky zbylo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pasta mozna ztraci funkcnost, ale v navodu je jasne napsano, ze je treba aplikovat co nejdriv od obdrzeni zasilky. Aplikoval jsem na skla po tydnu od odbrzeni zasilky, kolega do 14-ti dnech a oba naprosto v pohode. Jinak naprosta spokojenost. Jinak si nemohu stezovat, po telefonu jsem si domluvil osobni prevzeti a vse v pohode, mohu vsem jen doporucit. -_-

Editováno: , autor: Bluefrog
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pozor, co vim tak ta pasta ztraci po nekolika tejdnech funkcnost

Jo to vím. Je to napsáno v návodu. Prý kvůli bezpečnosti. No pokud by byl problém, tak šablonky mám a pastu si hold nechám poslat novou.

S tím slovenskem - myslím, že nebude problém to poslat. zkus napsat na jejich email a myslím, že výjdou vstříc. Můžu potvrdit 100% ochotu a též 100% spokojenost :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky nad tím leptáním uvažuju. někdo tady psal, že na to sleví pojišťovna na pojistce. tak by mě zajímalo, jestli je někdo u český pojišťovny? leptat budu i když nic nesleví (pojistku neplatím já :-) ), jenom by mě to tak zajímalo. včera sme jim tam psali a zatím neodpověděli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...