Octavian1 Vloženo 1. Září 2007 Autor Vloženo 1. Září 2007 Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu Ale tak pokud to tu není tak to mužem změnit i na rychlost - teda jenom nejvíc , pže aby všichni fotili rychlommr když nejedou to cenu nemá Na druhou stranu nenesu odpovědnost za případné škody v případě nehody ve vysoké rychlosti a focení při tom Citovat
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Vloženo 1. Září 2007 Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Jasně, už před týdnem jsem změnil nadpis tématu Ale tak pokud to tu není tak to mužem změnit i na rychlost - teda jenom nejvíc , pže aby všichni fotili rychlommr když nejedou to cenu nemá Na druhou stranu nenesu odpovědnost za případné škody v případě nehody ve vysoké rychlosti a focení při tom Kdžytak na to založíme jiné téma, hm? Ať tu máme pořádek Citovat
Luke288 Vloženo 2. Září 2007 Vloženo 2. Září 2007 já měl předloni v Dolomitech -32°C Jeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Citovat
Octavian1 Vloženo 7. Září 2007 Autor Vloženo 7. Září 2007 já měl předloni v Dolomitech -32°CJeeej vedet to, ze se bude soutezit i v minus teplotach, tak to taky vyfotim, ale takhle jen slovne bez dukazu mi muj maxido(s)t nameril -24°C Pokud nemas dukaz tak ti to nikdo neveri Citovat
Octavian1 Vloženo 7. Září 2007 Autor Vloženo 7. Září 2007 fuuuj ty jsi sprostejm, co kdyz se an to koukaji nactiletíí to je mě uplně u prdele Citovat
Luke288 Vloženo 7. Září 2007 Vloženo 7. Září 2007 tak to je mi taky u řiti , dneska náctiletý mluví hůř jak mi ctiletí Citovat
Jirik.DC Vloženo 7. Září 2007 Vloženo 7. Září 2007 tak to je mi taky u řiti , dneska náctiletý mluví hůř jak mi ctiletí Navíc stejně tady nemají co šmírovat Citovat
Octavian1 Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Vloženo 27. Listopad 2007 Tak nam nastala "zima" a snad se tu zase nekdo objevi se zajimavym cislem v minusu Jinak prikladam dnesni jizdu 60 km tam a zpet a co to udela z bordel Citovat
Jirik.DC Vloženo 27. Listopad 2007 Vloženo 27. Listopad 2007 Tak nam nastala "zima" a snad se tu zase nekdo objevi se zajimavym cislem v minusu Jinak prikladam dnesni jizdu 60 km tam a zpet a co to udela z bordel Koukám, že by Ústí? Ty jsi někde odsud? Citovat
Bburago Vloženo 27. Listopad 2007 Vloženo 27. Listopad 2007 Tak nam nastala "zima" a snad se tu zase nekdo objevi se zajimavym cislem v minusu Jinak prikladam dnesni jizdu 60 km tam a zpet a co to udela z bordel No máš to tedy jako prase , že se nestydíš. Citovat
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2007 Vloženo 27. Listopad 2007 počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! Citovat
zdemar Vloženo 27. Listopad 2007 Vloženo 27. Listopad 2007 počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! No jo když ho máš pořád jenom v garáži, vytápěný. Ale jinak je to teda suprový, já byl přes víkend na chalupě a jak začalo v neděli večer chumelit hned jsem radši nasazoval řetězy, jinak bych se asi odtamtud nedostal, ale lyžovalo se bezvadně. Bylo tam -6. Citovat
Bburago Vloženo 27. Listopad 2007 Vloženo 27. Listopad 2007 počkejte, ona už nastala zima? ono už sněžilo? že jsem si toho se svým Scoutíkem nějak nevšiml! No jo když ho máš pořád jenom v garáži, vytápěný. Ale jinak je to teda suprový, já byl přes víkend na chalupě a jak začalo v neděli večer chumelit hned jsem radši nasazoval řetězy, jinak bych se asi odtamtud nedostal, ale lyžovalo se bezvadně. Bylo tam -6. No jo to jsou ty předokolky . Pořád potřebujou řetězy jako ty čerti . Citovat
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2007 Vloženo 27. Listopad 2007 poslední řetez v mým životě co si pamatuju, byl ze svítích Céček! kde máš chalupu??? Citovat
zdemar Vloženo 28. Listopad 2007 Vloženo 28. Listopad 2007 poslední řetez v mým životě co si pamatuju, byl ze svítích Céček! kde máš chalupu??? V Rejdicích tj. nad Tanvaldem mezi Kořenovem a Vysokým n./Jiz. www.rejdice.cz Citovat
Jirik.DC Vloženo 28. Listopad 2007 Vloženo 28. Listopad 2007 Octavian1 ty si ústečák? Taky koukám, že je u Globusu, ale nějak nechce prozradit Citovat
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Vloženo 28. Listopad 2007 Presne tak jsem z Usti ja zatloukal aby mi ho pak nekdo nevycoroval a takhle zasrany auto to je aby bylo maskovany proti corkarum Citovat
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2007 Vloženo 28. Listopad 2007 Presne tak jsem z Usti ja zatloukal aby mi ho pak nekdo nevycoroval a takhle zasrany auto to je aby bylo maskovany proti corkarum super, další kandidát na sraz!!! Citovat
asua Vloženo 28. Listopad 2007 Vloženo 28. Listopad 2007 Jeden maly dotazek : zda se mi ze to Tvoje auto na fotce je nejak moc vysoko vepredu (myslim tim vzdalenost kola od lemu blatniku) nebo se mi to jen zda? Ta moje octa je o hodne nize a neni tam tak velky prostor. Neni to tim ze na te moji je sportovni podvozek a tim je i nizsi? Citovat
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Vloženo 28. Listopad 2007 Ja uz to tu nekde psal, Ja ji kupoval ve standartu na 17 s paketem pro spatny cesty taakze je hodne zvysena a ted jsem tam dal 16 a vypada to samozrejme hur, ale proste na zimu jsem do 17 nechtel jit Citovat
asua Vloženo 28. Listopad 2007 Vloženo 28. Listopad 2007 Ja uz to tu nekde psal, Ja ji kupoval ve standartu na 17 s paketem pro spatny cesty taakze je hodne zvysena a ted jsem tam dal 16 a vypada to samozrejme hur, ale proste na zimu jsem do 17 nechtel jit tak to jo to vysvetluje tu vysku. Ale i tak by me zajimalo, kdyz mam ja ten origo sportovni podvozek od Skody jestli je to nizsi nez klasika bez. Na leto mam taky 17 a zimu davam 15 (zustaly mi nove z Octavy I - jen disky jsem koupil nove - tak je bylo skoda nevyuzit). Ale po meste na 17 je to tvrde jak zebrinak a ted na 15 jak v kocare! Citovat
Octavian1 Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Vloženo 28. Listopad 2007 Ja zase moc velkej rozdil mezi tema 17 a 16 nepoznam ale asi amm jinak nastavanej podvozek nez vy Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.