Přejít na obsah

Sterace


Kutil_Tim

Doporučené příspěvky

Pred zimou jsem nahodil grafitove gumky z Globusu (par cca 50kc), sice tedka po zime trochu poskakuji, ale i kdybych je mel 3x rocne vymenit tak se mi to zda vyhodnejsi nez 800kc za SKODA, ktere mi shodou okolnisti vydrzely ani ne pul roku a pak delaly u ridice smouhu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam podobny nazor, nehovorim ze treba kupovat najlacnejsi cinsky smejd, ale podla mna su ceny tych bosackych a neviem akych steracov predrazene privela oproti tomu ze aj tak nemam istotu, ze mi budu stierat dobre, nehovorim ze su zle, ale ja mam napriklad valea za 400 korun a na vodicovej strane mi stale robi smuhy, mam ich asi 2 mesiace a zacalo to robit asi tyzden po vymene. proste tak naozaj ked budem mat menit 100 korunove stierace kazde 3 mesiace tak sa mi to viac oplati no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší jsou stejně stěrače od Sheronu. Myslím tím tekutý stěrače, na dálnici stěrače nezapínám ani když v hustém dešti předjíždím kamion, chce to jen pravidelně oživovat, tak jednou za měsíc. A do města mám AERA od Boshe, sice teď jsou v krabičce z bezpečnostních důvodu, nedávno jsme o ně přišli na Octavce.

Editováno: , autor: Paul
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak na autě už půl roku stíraj aero stěrače Valeo X-tream a naprostá spokojensot - stále super stíraj a hlavně narozdíl od ramínkových TICHOUNKO :p PS: jak tu někdo psal že se trhaj....můžu naprosto vyvrátit a že si o zimě zažily svý ;)

Paul: bosche v krabičce?...že by nějaký "nenechavci"? :aggressive:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi mozno bude aj nieco na tom, ze aj ked si clovek kupi kvalitne stierace, ako keby sa nie vsetky "vydarili"...niekomu stieraju x casu uplne bez problemov a niekomu proste nie, ako mne, pisal som kupil som valea za 400 korun a hned po tyzdni alebo tak nejak mi zacal robit ten na vodicovej strane smhy, no co narobit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně na fabii stěrače hopsaly po skle, což mně děsně štvalo.

Nějak jsem neměl čas koupit nové, tak sem ty staré trochu přihnul a už zase stírají jako za mlada.

Ale už se chystám koupit nové :)

Jinak na OII mám stěrače třetím rokem a stírají pořád hezky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paul: za tohle řezat ruce - drzost lidí nezná hranic :aggressive:

Marrttin: určitě je to kus od kusu - jako se vším, někdo na fabku pěje chválu a někomu se ser@ co může......já za ty Valea dával asi 900,-Kč a to jsem měl 30% slevu - kdyby mi nestáraly jak maj, tak je vzteky zašlapu do země :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Caute pred nedavnom som kupil nove original gumicky na bezramienkove stierace v Skodovke, vymenil som ich a mam taky problem ze mi nestieraju celoplosne ale na niektorych miestach mi ostavaju nezotrete vodne plochy. Skusal som ci nie su nejak uvolnene alebo zle namontovane ale vsetko je ok.Gumicky som skusal upravovat nejakymi ohybmi a tak ale nepomohlo to. Ide mi to stieranie pekne na nervy, nema s tym niekto skusenosti ako to napravit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

V lete som kupoval jazdenku, ako prve sli nove stierace lebo stare prd stierali. Investoval som 8stoviek do aerotwinov, ked som ich namontoval tak mi stierali asi tak jednu tretinu skla, aj to na spolujadzcovej strane. Dovodom bol slaby pritlak. Pruzina sa neda kupit samostatne, takze som musel kupit cele ramena, a tie sa samozrejem predavaju spolu z ramienkami. Odvtedy stierali vcelku dobre, ale stale mam pocit ako keby velmi rozmazavali. A teraz ked prisla zima, tak este ku vsetkemu aj trosku poskakuju.. ale asi len prvych 5 min (co je tiez zaujimave).

Mam vsak blby pocit, ze za tych 9 rokov je ako keby ich cele upevnenie v prdeli. Ked dvihnem stierace, tak sa odieraju o hranu kapoty. Dokonca to tam uz zacina aj hrdzaviet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome origo Aero stěrače mají jiné uchycení - viz OII nebo FII, ale prodávaj do klasických bajnetů Aero stěrače jak od Valea tak od Bosche ;) PS: osobně mám Valeo Aero Xtrem už cca 15 měsíců a až teď začínaj mírně skřípat, ale stíraj pořád suprově - celkově moc velká spokojenost za moc velkou cenu (cca 1100,-Kč :feve: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem koupil klasicky Bosch co jsou na F1 na zacatku roku, spokojenost je dobra, ale ten u ridice nemel ten pritlacny spoilirek na tom a nad 130+ to proste nedrzi , tak jsem myselel ze ve skodovce ho budou mit i s tim, ale asi zajedu do kellyny jestli tam budou :( a nebo ty Valeo , kdyz tady nekdo odrazoval od Bosch Aero

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...