Inventec Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Zdravim, potreboval bych poradit s dvema problemy : Mam Skodu Octavii r.1999 SLX 1.9Tdi 81kW - nekdy se mi stava ze mi blinkry blikaji a nekdy sviti - prestala mi fungovat akusticka signalizace otevrenych dveri pri zapnutych svetlech Budu moc rad za vase postrehy a rady. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Zdravim, potreboval bych poradit s dvema problemy :Mam Skodu Octavii r.1999 SLX 1.9Tdi 81kW - nekdy se mi stava ze mi blinkry blikaji a nekdy sviti - prestala mi fungovat akusticka signalizace otevrenych dveri pri zapnutych svetlech Budu moc rad za vase postrehy a rady. Diky Ad blinkry - proverit prerusovac, patrne odchazi Ad signalizace - vyzkousej, jestli v pripade zaplych svetel bzucak reaguje na dvere spolujezdce. Pokud ano, mas v haji mikrospinac na zamku dveri ridice ( stropni svetlo se ti pri otevreni dveri ridice take nerozsviti ). Strilim od pasu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inventec Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Zdravim, potreboval bych poradit s dvema problemy :Mam Skodu Octavii r.1999 SLX 1.9Tdi 81kW - nekdy se mi stava ze mi blinkry blikaji a nekdy sviti - prestala mi fungovat akusticka signalizace otevrenych dveri pri zapnutych svetlech Budu moc rad za vase postrehy a rady. Diky Ad blinkry - proverit prerusovac, patrne odchazi Ad signalizace - vyzkousej, jestli v pripade zaplych svetel bzucak reaguje na dvere spolujezdce. Pokud ano, mas v haji mikrospinac na zamku dveri ridice ( stropni svetlo se ti pri otevreni dveri ridice take nerozsviti ). Strilim od pasu:) S tema blinkrama to asi bude prerusovac Ale u te signalizace mi nefunguje ani spolujezdec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 S blinkrama to bude na 100pro prerusovac ,myslim ze je pod spinacem varovek,dodavali z ruska tyto prerusovace a moc dobre vi ze odchazeji... Jinak jak rika Stepo...s tou signalizaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 S tema blinkrama to asi bude prerusovac Ale u te signalizace mi nefunguje ani spolujezdec. A stropni svetlo, pokud jej nastavis tak, ze se ma spinat pri otevrenych dverich, funguje normalne ? Pokud ano, budes muset promerit kabelaz, pripadne ten bzucak samotny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inventec Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 S tema blinkrama to asi bude prerusovac Ale u te signalizace mi nefunguje ani spolujezdec. A stropni svetlo, pokud jej nastavis tak, ze se ma spinat pri otevrenych dverich, funguje normalne ? Pokud ano, budes muset promerit kabelaz, pripadne ten bzucak samotny... Zkusim a napisu. Jinak diky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Ty přerušovače světel asi fakt odcházejí. Teď se mi dvakrát stalo, že když jsem pustil blinkry, tak se z přístrojovky od prostředních výdechů ozívalo strašné vrzání a škrábání. Tak se asi budu muset taky připravit na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inventec Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak z niceho nic bzucak zase bzuci, nechapu to, jinak stropni svetlo svitilo porad nikdy nevynechalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Tak z niceho nic bzucak zase bzuci, nechapu to, jinak stropni svetlo svitilo porad nikdy nevynechalo. Nekde hapruje nejaky kontakt, nebo odchazi bzucak. Ona se ta zavada zase objevi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Zdravim, vite nekdo, jak se ten prerusovac vyndava? A kolik ta hracicka asi stoji? Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak uz jsem to nasel na jinem miste zde na foru. Tisicere diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inventec Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Plany poplach informace byla minla opet mi bzucak nevriska (puvodne to byla indikace nadrze co pipalo = diky mami za info) takze ted to asi necham znamemu v servise at se na to podiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lexmaul Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Zdarec koumaci. asi pul roku sem jezdil ve stylu ala ameeeeerika takže sem nechal ty blinkry jen svitit bez preruseni. Teda ony zacly svitit kdyz sem vyhodil blinkr tak sem to nejak neresil ( zase dalsi unikat ) nicmene me to zaclo s..... tak sem rozebral ten prerusovac blinkru (cely cudlik poruchovek ) a jedina zavada byla ta ........ ze kontakt byl pripecen. takze sem vzal sroubovacek a minisvar sem odstranil pak kontakt kousicek vyhnul cca do puvodni polohy a ejhle blikaj jak mourovaty. jinak origo novy stoji cca 1000-1500kč. PS: Doporučuje 10/10 kutilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
click Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 zdravim.....mam trochu jiny problem, blinkry mi prestaly fachat z niceho nic! zadny nepravidelny blikani ci sviceni jsem bohuzel nepocitil. Takze ted kdyz dam packu smerovek dolu, tak se nestane nic, jenom prerusovac jednou cvakne, ale dal nedela nic! Ani vystrazny nepustim....nevite co to je, jestli jenom ten prerusovac vymenit, nebo je to neco vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scanman1 Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 (editace) Octavia1 1,6 74kW ... zničehonic přestaly fachčit směrovky. Ani nemají snahu bliknout, prostě nic. Pokud vytáhnu ten velký konektor zezadu páčky a spojuji to postupně nakrátko od konektoru který je pod stálým proudem, směrovky se rozsvítí, každá na jiném konektoru. Z toho jsem usoudil, že je v poruše páčka. Koupil jsem teda páčku, vyměnil, ale výsledek je stejný. Směrovky ani nebliknou. Je možné, že páčka tedy proud pustí dále (přepne) k přerušovači a ten je v poruše? Jinak tedy varovná světla(čtverky) fungují bez problému, dokonce směrovky bliknou i při zamknutí. Editováno: 28. Říjen 2017, autor: Scanman1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.