Přejít na obsah

přepinování světel

zdenouch

Doporučené příspěvky

Zdravím

a prosím o pomoc s přepinováním světel. Mám vše nachystané na předělání předku na face. Mužete mi prosím poradit jak mám přepinovat patice 6+3 na 8 pinú? Našel jsem si schéma http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm , kterému moc nerozumím.Poradí mi někdo, popřípadě pošle foto přepinování. Předem děkuji. zdenouch :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak

Příští týden to nafotím. Zatím dík. zdenouch :palec2:

Odkaz ke komentáři

budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak

Posílám fotku svorkovnice. Prosím o radu a postup jak to přepinovat 6+3 na 8 pinů?

Předem děkuji. zdenouch :help:post-3521-1186426215_thumb.jpg post-3521-1186426239_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven ;)

něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je

post-6604-1186431841_thumb.jpg

post-6604-1186431967_thumb.jpg

post-6604-1186432074_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven ;)

něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je

Moc děkuji.

zdenouch :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravím, můžete někdo prosím vysvětlit polopaticky to zapojení motorku naklápění světel z před face. na po face. zapojení světel je docela logické pasuje to podle čísel, akorát u pinu 4 to se tam dotáhne od někud kostra??? U těch motorku jsem z toho nějakej zmatenej u předface. bude přebejvat kabílek nebo se použije na tu kostru??? Za odpověď budu moc rád. :help:

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...