zdenouch Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Zdravím a prosím o pomoc s přepinováním světel. Mám vše nachystané na předělání předku na face. Mužete mi prosím poradit jak mám přepinovat patice 6+3 na 8 pinú? Našel jsem si schéma http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm , kterému moc nerozumím.Poradí mi někdo, popřípadě pošle foto přepinování. Předem děkuji. zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 a co nevis???Jen to vytahas ze stareho konektoru a zapojis do noveho,mas tam male cisla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 a co nevis???Jen to vytahas ze stareho konektoru a zapojis do noveho,mas tam male cisla.... Chtěl jsem poradit jak na to. Nemám s tím žadnou zkušenost. zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 5. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak Příští týden to nafotím. Zatím dík. zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 budes potrebovat spesl kleste nebo pevnej drat,musis vycvaknout nejprve na svorkovnici takovej plastik,tim ty konektory odjistis,pak tam strcit ty kleste a odjistis zobacky na konektorech a vytahnes,kdyztak vyfot tu svorkovnici a my ti reknem co a jak Posílám fotku svorkovnice. Prosím o radu a postup jak to přepinovat 6+3 na 8 pinů? Předem děkuji. zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 7. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Tak když vyndáš konektor ze světla, tam je v něm taková řůžová podkova - zajištění a na jedné straně je díra, kudy se vytahuje ven, malým šroubováčkem ho vytáhneš. Do těch direk u pinů dáš jelépe větší jehlu nebo drát, kdyby jsi si někde půjčil vypichováky, bylo by to asi nejlepší, ale dá se to dělat bez nich, musíš mít ten drát nebo jehlu zároveň v obou dírách, pak trošku šťourách a zároveň taháš opatrně ven. Ty piny mají takové packy na stranách, které se zacvakávají a tím šťouráním je odcvakneš, resp chvilkově přihneš a pin ti vyleze ven něco jsme nafotil, sice to není supe rkvalita, ale něco tam vidět je Moc děkuji. zdenouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 nevíte někdo kde se dá sehnat 8pinový konektor - facelift ? Jsem z toho trochu mimo, předělávám na facelift a nějak jsem se zaseknul na takové banalitě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 ve skodovce by nemel byt problem objednat ja osobne jezdim na vrakoviste, pokazdy mi konektor ustrihli i s kusem kabelu prepinujes a jeste ti zbydou piny na kousku dratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakoubek Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Zdravím, můžete někdo prosím vysvětlit polopaticky to zapojení motorku naklápění světel z před face. na po face. zapojení světel je docela logické pasuje to podle čísel, akorát u pinu 4 to se tam dotáhne od někud kostra??? U těch motorku jsem z toho nějakej zmatenej u předface. bude přebejvat kabílek nebo se použije na tu kostru??? Za odpověď budu moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 ahojte, poradite mi niekto ako vyzeraju tie pinovacie klieste? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.