Popu Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 (editace) ....... pokud vse dobre pujde v nedeli me cekejte,.... co se tyce BRNA,..... rad bych jel ale nechce se mi jet samotnymu :/ ARLO: ............ ve smeru od krce na branik ........... http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.441102&y=50.035452&z=15&d=firm_430277_1 GPS: .......... 50°2'1.937"N, 14°26'21.700"E Editováno: 2. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Pokud bude slušný počasí taky přijedu, ale ještě v zimní edici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Potvrzuji účast jak v Brně,tak u McDonalds. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 v neděli asi taky dorazím...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Nejspíš v neděli nedorazím. Ve 13 hodin musím být ve Stodůlkách a netuším, jak dlouho tam budu. A pokud dorazim, tak budu ještě na zimákách, stejně jako na případném sraze v květnu... A Brno určitě ne, když jsem viděl, kolik značek se tam chystá. Za ty peníze to nemá smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Budu v Brně od čtvrtka, takže Autosalonu se zúčastním a pak v neděli u Mekáče v Praze, snad doufám že po přezutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 me do toho nakonec vletla skola, takze se pokusim dorazit alespon v nedeli na sraz a rad bych tam dojel na letnich pneu, nicmene nevim nevim, vzhledem k tomu ze porad ruzne misty snezi... jinak jsem si vube neuvedomil posun casu predtim - respektive ne dost, nechcete posunout na pozdeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 za mě nic neposouvat.....a pakliže se posune, asi dojedu jen na chvilku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Ozi,neboj,mám stále nazuto na černejch plechách. Čas by podle mne byl v těch udávaných 15 hod tak akorát...evidentně nehrozí žádnej pařák,aby jsme tam pak nemrzli do noci (teda pokud bude přesun do Modřan) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 tentokrát nestíhám, tak až příští měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 To už snad bude i příhodnější počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 ok, tak bez posunu, zatim se prihlasil malokdo, takze prehled neni, jen kdyby nahodou, prosim zapiste se tu, at vime a podle toho to dame na pumpu nebo rovnou do modran http://doodle.com/tqme6pbasdghr4hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Budu se muset odhlásit ze srazu v Lánech ale nedělní sraz zvládnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Hele Koty neplaš,lánskej Octavia sraz je až v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Počkat, jsem asi zmrzlý z toho počasí. Rekapitulace: tuto neděli je sraz na OMV (od 15hod) a Clintův je kdy? Mám v tom bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Clintuv je první květnová sobota. Tedy za měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 (editace) Uspesne jsem se se Zelenadou teleportoval do Brna ale cestou nic moc pocasi... V Brne 5,5 stupnu, na dalnici misty i -0,5 stupnu. Tak se uvidi, jak to s tim prezouvanim nakonec dopadne. Jo a snih? Na dalnici ani tuk, ale podel dalnice asi 70% cesty Editováno: 4. Duben 2013, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Jak tak s bráchou sledujeme brněnský "autosalon" (to je od pořadatelů drzost použít tento název pro tu výstavku),tak to bude výstavka Škodovky,Hyundaie,Fordu a nějaký ten Jaguar a to je všechno?! http://auto.idnes.cz/autosalon-brno-01s-/automoto.aspx?c=A130404_123949_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak uz vim kam nejedu a sem rad ze nemam nekoho kdo by jel semnou usetrim aspon penize za vlak a vsup,... ikdyz jako student to je mala castka za vstup, ale i tak asi vedi proc, ze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 No co,tak aspoň vyzkouším,jak mě fotí nový foťák. Se starým kompaktem jsem měl na autosalonech problém něco slušně nafotit. No a na pořádná auta si zajedem do Frankfurtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 pokocham se z fotek a vaseho vypravovani,... jenom bych vam tim to chtel sdelit, jestli by ste mi aspon neco privezly spokojim se s nejakou tuzkou od FORDU ci SKODOVKY a nejakych prospektu od fordu hlavne pokud mozno katalogy a ceniky od noveho TRANSITU CUSTOM VAN ....... co vy na to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak začínám přemýšlet, že asi taky nepojedu O3 combi si stejně půjčím u bratránka a zbytek aut mě nějak moc nezajímá. Hyundee mě nezajímá a na Jaguára fakt nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 v kolik a kde je sraz?? nestíhám totu číst :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Každou první neděli v měsíci, teď od 3 hodin, mcdonald na jižní spojce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 Kdo se v neděli ukáže na srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.