Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 No počkám, a pak řeknu jestli to byla ona nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak čekám na místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Musíš dodat nějakou momentku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Já doufám, že mi to příště vyjde a také přijedu....dnes jsem dal přednost manželce a malému, kteří jsou na pár dnů u tchýně...tak jsem za nimi odpoledne vyrazil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Myslím,že se dnešní srázek docela vydařil,pokec byl plodný a počasí celkem slušné. Snad by se jen slušela větší účast.... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Chudak Nunik, kdy jsi ji stihl blejsknout? Nema jeste ksiry spravne Edit: jo ma A jeste diky Ozi za svezeni, zjistil jsem, ze tohle je na me uz fakt moc, ta 1.8 TSI je jeste dobra, ale v tom tvem bych se zabil! Ale jede to teda neskutecne, dat ti na hlavu modrou masku a na boky kridla, tak muzes letet jak fantomas. Editováno: 5. Květen 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Tak se sraz zase vydařil, bylo na co koukat. Pokrok se nedá zastavit. Editováno: 5. Květen 2013, autor: PavkaKorčagin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak jak tak koukám na ty fotky, tak menší učast ale super pohled na auta Jinak Ozi, není to ta jak jsem myslel já ale i tak je to pecka, sic mám radši před FL, ale tahle barva těm ORS sluší strašně moc, a s tímhle motorem to musí být požitek jako lusk! Gratuluju a těším se až uvidím na živo, a jenom že bych si zamluvil krátké svezení EDIT: Či je ta druhá Fabka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 (editace) Sraz byl super, pokec parada ted jen doufam z projizdek mi neprijde moc fotek a uz se tesim na pristi sraz LiborTDI: jasny, se nejak domluvime... a ta druha fabka je Barisova. Radius: neni zac, je pravda, ze to je trochu silnejsi nez ta 1.8ka, ale uprimne fakt doporucuju svezeni v Arlovo kocaru, to je jeste jina liga... jeste kluci pripadne k tem fotkam, muzete mi zas prosim poslat i fotky v puvodni velikosti? a na tom uploadovatku uz se pracuje, pak se nejak domluvime na pristupech a bude... Editováno: 6. Květen 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Ozi,fotky budeš mít odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak sraz byl parádní, ještě jednou díky klukům za svezení v autech. Citigo mě překvapilo vnitřním prostorem, kde jsem se krásně naskládal i se svojema 193cm no a k Oziho RS není ani co dodat Jinak bych taky poprosil o fotky v plné velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Máro, bych Tě vzal v Octě s sebou (Fábku bysme ukryli v kufru ) Tak ja se za Fabku nestydim, ale kdyz to je jen pro OII, tak si jeste chvilku pockam ok, tak 16 hodina se jevi jako idealni... mc2uba, uzivejte Rakousko s Lukysskem. s-talker: jak pisou kluci, sraz je vzdy prvni nedeli v mesici, tak jen doufam, ze nejezdis kazdou prvni sobotu v mesici na moravu... Vubec jsem tam ted nemel jet, bohuzel mi nevysla dovca a cele se to posunulo, mel jsem v planu zase dorazit a pokecat, jsem rad, ze jsou i tady takove pravidelne srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 za me paradni takova pohodicka jinak fotky taky mam ,... nicmene stejny ale zitra je sem soupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Pawučík: ........... prosim posly mi ty tvoje echt upraveny fotky taktez v plnem rozliseni DANKE .......... jinak tady moje slibovane fotky,..... uz vim ze sem zapomel na jednu octu a to RADIUS,.... takze timto se ti omlouvam priste ti to nafotim trikrat tak vic,... tak at se to leskne priste, tak jak srst ty CHIVAVY :D No a tady jeden kviz z ceho to jsou mlhy ....... ja uz nejspis vim Editováno: 7. Květen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 No to jsem zvědav,z čeho to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Ford FOCUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Ale jako kutilský ručičky má, což o to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Ford FOCUS twl,Focus I po faceliftu,a já odkud jsou mě povědomé,bratranec ho měl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Husty tak ten me nenapadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 me to napadlo kdyz sem focuse videl,.... a rikam,... no jo, odtud vitr vane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 jak jsem psal porad sem si myslel ze to je z nejakyho Hyundai nebo Kia a prosel jsem na webu snad vsechny jejich obrazky. Pak me napadl starsi S-Max, ten mel podobne, ale taky to nebylo ono. Poslednich par modelu Focusu mame v praci a z nich to nebylo, a jit tak moc do historie me nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Zdarec, tak co kdy to dame v nedeli, co na 18 hod.? A kdo vsechno prijede? Se mnou muzete pocitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Když budu v té době ještě v Praze po sobotním SH tak taky přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Já bohužel asi nedorazím, máme akci s RC modelama v Satalicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.