mc2uba Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Jo takhle, až tak jsem ty fotky nezkoumal. Přímo na Lipno jedeme, na takovou tu stezku korunama stromů ještě jede R-pin a pár kamarádů tak kdyby jsi chtěl, můžeš se přidat a uděláme takový Lipnovský škodahome sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 rad bych, ale budu u nasich mit spoustu driny na zahrade, boura se plot a prestavuje se to tam, takze mito asi nevjde... stezka je pekna, ale prijde mi trochu kratka, kazdopadne cestou dolu doporucuju tobogan, jestli bude otevrenej a R-pin by se mohl cestou stavit pro disky a pruziny - moje nabidka komplet za 12 plati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 Tak vezmi nějaké starší auto, zbourej plot jednou jízdou a ušetříš čas na procházku s náma K tomu ho teď neukecáš, říkal, že prostě kola až příští rok, až na ně našetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 uvidime, kdyby to nahodou slo lip nez bych cekal dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 koukam, ze bez potvrzovani ucasti to nejak nejde a pomalu, ale jiste to pak upada do starych koleji takze v cervenci to udelame jako jsme to meli udelane na duben Prazsky sraz - cervenec Misto konani: http://www.mapy.cz/#t=s&x=14.441102&y=50.035452&z=15&d=firm_430277_1 Datum: 7.7.2013 - neděle Čas: 18:00 - pripadny jiny cas navrhujte v diskuzi Hlasovani o ucasti: http://doodle.com/un9pw7ugwtax3xew v hlasovani vsichni vidi kdo pojede, aby to bylo verejne a nemuselo se to psat sem, kde se to pak ztrati mezi spoustou prispevku s beznym pokecem snad jsem na nic nezapomnel a je to vsechno bez problemu. tak zatim to vypada ze nas pristi tyden bude sedm - kdopak se jeste prida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 kdyz mi to vyjde tak bych se taky prijel podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Nedojde-li k nějaké změně u mě v práci,dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 ale prosim te,... dopravni prostredky typu MHD jezdeji uz na prazdninovej provoz takze dejvice - suchdol vubec,.... tak nebreptej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Tak každej nemá prázdniny studentíku,někdo musí makat. Alespoň občas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Ty woe Lukason, zrovna budu jezdit v neděli suchdolák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 prazdniny mam ale nerikam ze nemakam ........ no vidis to, tak to budes jezdit imrvere prazdnej a aspon ti to do toho kopce pojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 otazka na diagnostiky,............ kdo mate HEX-CAN kabel ? .... pane OZI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Jj, mam a můžu vzit procpak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 s-talker: no to vis, by jsem na parbe tak jsem vezl sud, chlazeni, repraky, komp a veci na 4 dny, to uz se pod roletu nevejde na to se neda nereagovat... jak reklama na Rapida, hrdinove vzdy neprijizdeji na bilem koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 vem ho na nedeli, snad se teda dostavim ........ potrebuju smaznout kontrolku bagu ...... jeste sem napisu v nedeli jestli vubec dorazim,.... aby si to nemusel sebou vlacet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Radius: já to znám jinak když musíš tak musíš... B-) Lukason: ok, dej vědět, kam mám pořád v autě, ale notebook bych musel vzit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 dam dam v nedeli za casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ja asi taky dorazim, pripadne kabel bych mel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Docela bych se za vama i podival v nedeli jedu do Prahy na tydeni dovolenou, ale ten cas mi moc nesedi v tu dobu si planuji posezeni u Plzne v nejake hospudce na Proseku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ja asi taky dorazim, pripadne kabel bych mel taky A na škodatreffen nejedee... Fááájn píšu si, máš u mě puntík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 (editace) tak kdo mate HEX-CAN kabel tak to vemte i s notesem a ja pak si vyberu kdo bude mit cest mi to smaznout ..... neeee..... MARO a OZI pokud to v aute uvezete budu jenom rad, muze se stat ze na to nekdo zapomene a to by bylo nemileeee tak na me kdyztak myslete, jeste dam vedet jestli vubec dorazim a nebudu mrtvej po skoda treffen ASPIRE: .......... tak si tu plznicku das o nejakou tu hodinku pozdejc ...... ber to tak ze aspon usetris Editováno: 2. Červenec 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 chtel bych , ale jedu tam s rodinou jedna zenska by urcite chtela a ta druha urcite ne a to bych pak poslouchal ze jsme ji nechali samou hned prvni den dovolene, ale pokusim se zpracovat nejaky plan. Uz jsem si to zadal do navigace pokusim se ukazat i kdyz s roomstrem tam moc neoslnim nikoho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 S Roomstrem tam nikdo nejezdí,tak neměj obavy - budeš středem pozornosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 Ozi: kaslem na to a nechame diagnostiku doma oba, co rikas? Libor: jak vis, ze na skodatreffen nejedu? No ikdyz tady se siri informace rychlosti svetla...ale je to pravda nejedu Aspire: takovy maly sraz Ostravska v Praze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 2. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2013 s-talker: No jasne jsem zvedav i na jine auta kdyz muzu a kdyz je takova prilezitost nektera bych fakt rad videl na zivo, ale ktere to si necham pro sebe. Ale je to takove 50:50. No uvidise, mi tam prijedeme odpoledne a nez se ubytujeme a zajdeme na obed tak pak bych snad na hodku mohl je to docela kousek a v nedeli doufam maly provoz aut a pak bych se sel ozrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.