XJOHNNYX Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 maybe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 kdyztak te muzu nabrat cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Taky bych mohl zavitat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 S 99% ne. Mám pohotovost a nechce se mi jet přes půl Prahy, když nevím, zda mě zavolají do akce. Tak někdy příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 kdyztak te muzu nabrat cestou Okey, tak se pak dohodneme, diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 wena ty musis na 100% pawouku, skoda, to se neda nic delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 A jak se tak dívám do kalendáře, tak to příště bude z největší pravděpodobností asi až příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 v mem pripade je to jistota, ze ted a pak mozna v lednu a snad v unoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 Asi ne. Stejně se uvidíme den před v Chabrech na sraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Září 2014 Sdílet Vloženo 28. Září 2014 nevim jestli budu chabry stihat. zatim to vypada, ze pravdepodobne nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Já možná a na SH nejedeme, jedeme do Muzea Škodovky s FF 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Já budu o víkendu mimo Prahu, takže na 99% nepřijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 Tak jak? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 zmena, ja nebudu musim neplanovane na jih, kde budu od 12h v nedeli do pondelni noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 udelej hlasovani, ja to mam take nahnute, ale rad bych byl jeden vikend doma, takze bych snad mohl, ale vic budu vedet zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 https://www.facebook.com/events/584364075019098/ Mike dělá sraz příští týden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Ja jsem v DC a domu vyrazim az tak v 5 nejdriv, cili bych dorazil v 7 - 8 a to uz bude zaviracka takze nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Takze kdo? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Zdar chlapi taky bych se nekdy mohl přidat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No to se napřed budeme muset sejít... Poslední dobou, tedy spíše už pár měsíců se to jaksi nedaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 V neděli vážně super. Nakonec jsem asi dorazil jen já. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Teda už je to dávno co jsme se jako majitele 120tek Felicii a garde scházeli každý týden. Ta doba je už asi nenávratne pryc no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 No tady to jakž takž před prázdninami probíhalo jednou za měsíc..... Nikdo se momentálně nemá k organizaci, mě mimochodem moc nevychází volno a tak se do toho nehrnu - proč taky když bych tam stejně nepřijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Prázdniny skončili, přechodné období taky, tak by to už mohlo začít fungovat jako loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Já osobně byl taky v práci, takže proto jsem ani nepsal, že bych dorazil navíc v sobotu jsem byl na sraze FabiaFamily v Mladé Boleslavi, takže jsem neměl ani touhu hned druhý den zas na sraz ale pokud budu mít čas, tak na listopadový bych rád dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.