kokta7 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 ozi tos neřekl, že sis dnes vyzvedl nové bílé rs v tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Koukám že fakt dost lidí....a jestli Ozík má to bílé RS tak jsem z toho jelen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 no prave ze ja jsem to nebyl a ani jsem nemel s tim clovekem dat par slov... Hurinak neboj, porad cervena CarCOOLca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 tak známe ty tvoje překvápka na srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 tak za me taky parada za flashky a cokosku DANKE ....... a priste vam privezu neco ja je libo neco na CITROENA, PEUGEOTA ci TOYOTU ? ci nejaky sroubky plasty a atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Lukason: já bych potřeboval podběhy a přední plast pod nárazník na Citroen C4 r.v. 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazlinaa Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Tak děkuji Ozimu za tu velikou čokošku! To mi stálo za to přijet! Na příště bych slíbila Coca- Colku, ale to už nevyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Účast vzhledem k počasí výtečná Ještě veřejně děkuji za čoko a flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Stejně včera nejlepší "Ozi, napíchni mi počítač, svítí mi tady na Fabii EPC" "Jasně, jdu na to" …. "Zmačkni brzdy" "Nesvítěj, tak to je to EPC" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 njn kubo, co nadelas, jeste porad doma fobii nemam, az budu tak budu tohle taky vedet. me svitila vzdy jen porucha motoru na nafte - nebo co to bylo za ikonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 na naftě bliká při nefunkčním brzdovém spínači žhavení a jak to tak čtu, tak to muselo být fajnové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Ozi: to byla sranda samozřejmě kontrolka motoru na naftě mi občas taky svítí a o žhavení taky vím u mě kontrolka motoru zatím znamenala: - špatná nafta - díra v hadičce k EGR - zasviněné EGR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jo to je moc pekny, fabie je na tohle super, ale porad rikam ze to nema na moji hlasku na maxiku ze mam plne DPF a ten motor ho nemel Honzo: jj, bylo to super, asi nejvetsi sraz, parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Ozi: to rozhodně, hlásit, že je něco plné a přitom to v autě vůbec není, to je hodně vtipné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jj, ale muzu ti rict, ze me to zamotalo hlavu nez jsem zjistil, ze nemam problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Tys problém nemělo, auto mělo problém asi stejnej, jako když ženská řekne, že jí bolej koule 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Kubo,... jedine C1, 107 a YAGO Ja jeste jednou taky dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 Taky díky za výbornou čokoládu a Flashku Ta se vždy do auta hodí. Kdyby byl na příštím sraze dodán zbytek, vůbec bych se nezlobil ale i tak je tato flashka originální. Jako EPC bylo hodně povedené a nový skoro čelnové taky. jen měli takovou specialní výbavu, já bych je do SH vzal Škoda že se nezdržele a nepokecali o své výbavě Asi pospíchali domu za rodinou To člověk pochopí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 jj, takovou škodovku tady ještě nemáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 takové škodovky jezdí běžně na tuningové srazy, ale nikdo je nevítá :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 My jsme je přivítali s úsměvem na tváři a otevřenou náručí, ale moc dlouho se kluci nezdrželi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Me predevsim prislo, ze an inevedeli co ze to maj jakoze delat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Byli překvapeni, že tam stojí jen zaparkovaný auta a kolem hromada lidí, kteří se jen baví a nijak nepřekáží a nedělají bordel s autama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Tak ono v tech garazich asi neni moc co dalsiho delat, sloupy uplne vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.