s-talker Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Chlapi, posledni dobou vzdycky udelate sraz, kdyz jsem na morave Ale to nevadi, uzijte si to a budu se na vas tesit snad priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Hele já to bral minulé všechno, jen tak povídání, pak kafe a pak na cestu jídlo, měl jsem to jako mezizastávku z moravy na západ :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Poslední dobou je to pořád stejně a nejspíš to bude stejně i příště - první neděle v měsící. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 My na Vás s Lukysskem budeme myslet v Rakousku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Nojo, tak to postrádá tu pravou kulturu, co najdete jen v Lánech, čili privátní uzavřenej motoristickej salónek, zdi s obrazy historických závodních vozů a přátelské posezení u krbového ohně....spojené s dobrým žrádlem a čepovanou kofolou Ale tak i ten pražskej je určitě o dobré náladě a skvělých lidičkách.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 clint: Na druhou stranu, ne kazdy ma Octu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Každej z nich má určitě něco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ok, těch 16:30 bude v pohodě, když to vemu rychlejší jízdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 clint: Na druhou stranu, ne kazdy ma Octu Máro, bych Tě vzal v Octě s sebou (Fábku bysme ukryli v kufru ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ok, tak 16 hodina se jevi jako idealni... mc2uba, uzivejte Rakousko s Lukysskem. s-talker: jak pisou kluci, sraz je vzdy prvni nedeli v mesici, tak jen doufam, ze nejezdis kazdou prvni sobotu v mesici na moravu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ozi. ....... 16:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 pro me za me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 My na Vás s Lukysskem budeme myslet v Rakousku díky tomu že ubytování ze soboty na neděli v Rakousku zatím nemám(budu řešit na místě) tak je i možný že nedělní srazík stihnu....uvidíme...priorita je ale ubytko sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Lepší bude asi fakt těch 16:30,i vzhledem k tomu,že Jižní spojka se má otevřít v neděli teprve v 15:00 hodin. http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_zprava/cast-prazske-jizni-spojky-se-v-patek-vecer-uzavre-kvuli-demolici-mostu--1206842 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Souhlas 16:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Možná se přijedu podívat i já, ale to mě musíte řádně přivítat, představuji si to nějak takhle: 1/ Kapela musí vyhrávat 2/ Stanmar mi otevře dveře při vystupování a pronese slavnostní řeč (Ozi může zatím přeblejsknout nerezové koncovky) 3/ Pawouk roztáhne červenej koberec až směrem ke vchodu do McDonaldu a za mnou pak ponese moji aktovku 4/ V McD bude rezervovaný stůl a naproti sedět dvě štíhlé dlouhovlasé blondýnky 5/ Lukason bude nosit dobroty, zatímco ostatní dotankují mou nádrž po okraj 6/ Ostatní budou stát kolem mého stolu a neustále vychvalovat 1,8 TSI, aby mi chutnalo a dobře trávilo 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Já jsem bez práce . Ámen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jo koncovky klidne preblejsknu, to je ta nejmensi obet... ...a hlavne dratenka sunda vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Clint: ......... nejakej dortik napichanej jedem na krysy ti taky mile rad donesu Pawouk: ........... a jooooo ona je vlastne jizni spojka zavrena,.... no tak doufam ze uz tam nebudou kolony ci co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Lukason: kolona tam podle me moc nebude, protoze uz celkem ve velkym je masirka v telece a na regionalnich vlnach radia, aby tudy lidi nejezdili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 no tak to sem zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) ja se musim priznat ze jsem masirce utekl, radio tedko posloucham (mam sluzebaka, takze si vozim speky do prace autem) a o nicem nevim, pak v tv koukam jen na saaparavy a to jsem taky nic nezaregistroval (asi to vzdy bylo, kdyz jsem vyjimecne nekoukal ci neposlouchal) jinak nedele je u mne taky nejista... precijen nemuzu nechat cubinu 2 dny samotnou Ozi: jeste k tvemu podpisu, prezentujes to jak velkou pompu, aby ses pak nedivil . Uz jsi se zeptal, kdo te po obede odveze? Editováno: 2. Květen 2013, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 tak pokud by me mel nekdo vezt tak jedine Arlo, at to stoji za to :-) a navic do Letnan me ma skoro cestou jinak jsem koukal na to kodovani, jde to denni hodit do mlhovek, ale zustanou ti svitit obrysovky. Obrysovky se daji vypnout jen pres VAS, ale tim bohuzel nedisponuji, to je trochu jina liga... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Takže zítra definitivně v 16:30 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.