wog Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ukazuje se na maxidotu otevřený kryt hrdla nádrže? Ukazují se mi všechny dveře (včetně pátých) a kapota, ale kryt nádrže nikoliv. Je to tak v pořádku nebo je v háji nějaký spínač u nádrže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 neukazuje Tak to jsem rád, že to nemusím řešit - i když by to tedy ukazovat mohl Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? Ne. Ani otevřenou schránku u spolujezdce nebo otevřený lahváč cestujícího na pravém zadním sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 tak to mě trochu překvapilo ale naučím se s touto nedokonalostí žít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? Ne. Ani otevřenou schránku u spolujezdce nebo otevřený lahváč cestujícího na pravém zadním sedadle Srandičky, srandičky... Když já donedávna jezdil pouze Hondou Civic rv. 1991 a ta otevřený kryt nádrže ukazovala stejně jako otevřené dveře. Jasně, že jenom jako jeden symbol na budíkách bez rozlišení co je otevřené. Bylo mi divné, že auto prošpikované elektronikou to neukazuje, nikde jsem to nenašel, tak jsem se radši zeptal, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? mně jo a dokonce z kolika procent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je A z jaký cihelny je ta cihla taky co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je A z jaký cihelny je ta cihla taky co? na ja sa stavím, že určite bude z bohumilovej tehelne. lebo on ma tehly vypáleny A inak nerobte si srandičky lebo jen jeneburg sa naserie a zamontuje t odo svojho JDOT-u a to budete čumieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je A z jaký cihelny je ta cihla taky co? na ja sa stavím, že určite bude z bohumilovej tehelne. lebo on ma tehly vypáleny A inak nerobte si srandičky lebo jen jeneburg sa naserie a zamontuje t odo svojho JDOT-u a to budete čumieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 koneckonců by to bylo celkem fajn, je to jen jedno blbé čidlo navíc a jeden kus drátu, taky to mohli dodělat Škodováci jedni. Neříkám, že je to důležitá věc, ale rozhodně to není na škodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no tka vidíš he to jasne prečo to tam nie je. odpovedal si si sám "ale rozhodně to není na škodu" tak čo by si potom chcel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.