Sir_Jarek Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 Dnes ráno jsem byl v trafice. Byl jsem tam pět minut. Když jsem vyšel ven, stála tam policajtka u auta a vypisovala blokovou pokutu Tak jsem šel k ní a řekl jí: Ale no tak, zlato, to takovému fešákovi, jako jsem já, nemůžeš dopřát ani malou přestávku ? Ignorovala mě a dál zapisovala pokutu. Nazval jsem ji nenažranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu, za sjeté pneumatiky. Tak jsem ji nazval blbou šlapkou. Tu začala psát třetí pokutu. Tak to šlo dalších dvacet minut. Čím víc jsem ji dráždil, tím víc psala. Mně to bylo ale jedno. Já tam byl pěšky." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2017 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Tak jsem byl vyvenčit psa a najednou koukám,že pouštím draka. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 (editace) Před hodinou, Ondra16V napsal: Tak jsem byl vyvenčit psa a najednou koukám,že pouštím draka. Editováno: 29. Říjen 2017, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Zákazník v nevěstinci si výslovně přeje černošku, je mu vyhověno. Když se dáma svlékne, pouze si ji do všech detailů prohlédne, pak zaplatí a má se k odchodu.Na její udivenou otázku, proč nemá zájem o sex, odvětí:„To je v pořádku, paní, já jsem vobkladač a zajímalo mě, jak by vypadaly růžový spáry mezi černejma dlaždicema." 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Pro znalce motoru 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Slečno nejste náhodou kalibr 50.? Sem z vás totiž úplně na kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 https://auto.bazos.cz/inzerat/81365724/Skoda-Felicia-13.php 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 časopis.bmp 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 tak tuto židličku znám, tu má naše dcera taky 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Tři zaměstnanci velké firmy si povídají, co udělají s vánočními odměnami. První povídá:"Pracuji pro divizi v Německu, z vánočních odměn si koupím auto a za zbytek pojedeme s rodinou na dovolenou." Druhý povídá: "Pracuji pro divízi ve Švýcarsku, za vánoční odměny si nechám vybudovat bazén a za zbytek pojedeme na cestu kolem světa." Třetí povídá: "Pracuji pro divizi na Slovensku a za vánoční odměny si koupím svetr." Ostatní se překvapeně ptají: "A co zbytek?" Třetí povídá: "Zbytek mi doplatí rodiče." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubobubik Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.