Čečulák Vloženo 7. Srpen 2018 Vloženo 7. Srpen 2018 Pada letadlo. Bloncka se slovy, ze prvni zachrani tu nejkrasnejsi se zacne malovat. Zrzka rika, blbost, 0prvni zachrani tu nejlepe oblecenou ! Ciganka se zacne rvat pod sedacku se slovy, ze jako prvni se hleda cerna skrinka ! 1 1 Citovat
Mezek Vloženo 7. Srpen 2018 Vloženo 7. Srpen 2018 Černoch sedí u řeky a chytá naudici. Chytí zlatou rybu a ryba mu řiká: „Když mě pustíš, tak ti splním 3 přání. A černoch říká: "No,tak bych chtěl být bílý, pak bych chtěl, aby mne ženské měly rády ,a abych byl v balíku. "Tak jí černoch pustí, ryba zaplácá ocasem a řiká: "Čáry, máry, ruka, nožka, ať je z tebe Always vložka!“ Citovat
Ondra16V Vloženo 7. Srpen 2018 Vloženo 7. Srpen 2018 Inzerát: "Jsem starší vdova s francouzskými holemi a hledám muže se smyslem pro humor." Odpověď: "Jsem dvacetiletý muž se smyslem pro humor a potřebuji francouzské hole. Na jak dlouho to ještě vidíte?" 1 Citovat
Ondra16V Vloženo 12. Srpen 2018 Vloženo 12. Srpen 2018 Víte, jaká je neoblíbenější droga Austrálie? Klokain Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.