Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
To bys auto třeba pojmenoval: Maxmilián? :help: Ty barbare... :)

to asi ne, musel bych najít nějaký jiný systém :) nebo bych pokračoval, třeba Kryštof II :)

ikdyž jak jsem sháněl auto, tak jsem se někdy i bál toho, na jaký den to vyjde :smich:

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj

Fabulka; Fabuška chudinka; něšťastníček, proč? Po třech týdnech od koupě dostala prdu na čumáček; je to i na fóru ( už je po opravě), ale tento týden nějaký závistivec mě klíči obešel přední a zadní dveře, zadní jsem rozleštil, ale na předních má jizvu jak Peyrac z Angeliky.

• o 4 měsíce později...
Vloženo
NENE NENE chtela peugeota :smich::smich::smich::smich:

ale já ji převědčil, že Fabia je lepší, tak jí to přešlo a nyní si toho našeho krásného kombíka nemůže vynachválit..... :p:p

Vloženo

Když nad tím tak přemýšlím .... Měli jsme nejdřív modrou Fábii, takže se říkalo "čím jedem? " Fábkou ... Pak si i máma koupila Fábii, tak byly doma dvě. Oslovení "pojedem Fábkou" už nějak nestačilo :-) Takže se jim říkalo barvama. Bud stříbrnou nebo modrou :-) Jinak ted máme Octavii II TDi a to je prostě chrochta :-)

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Protoze je pulka auta nastrikana jednim odstinem zelene a druha pulka druhym (patrne bouchnute a lakyrnik netrefil origo barvu) a je to takova ta hraskova zelene tak dostal jmeno KLAUN :)

Vloženo

Naše Fabie se jmenuje Doris (po zmatené rybce z Hledá se Nemo), předchozí Felicie Žabikuch (byla zelená a kuchala nám pořád peněženku :) ) a ještě jsme měli škodověnku 100 MB a to byla Stařenka.

Vloženo (editace)

Moja sa vola - mrzák, lolvalec, trojhrniec, kryplica, vrzák, wartburg :) a tak podla situacie ako sa hodi :) Ale inak ju mam rad a som s nou spokojny nadmieru :)

Editováno: , autor: TomaS-BB
Vloženo

Zajimavé názvy tady čtu a popravdě jsem ani nepřemýšlel jak bych ji pojmenoval...když se mě někdo ptá tak odpovídám že mám černou škodovku :smich: Ne fakt! Nedělám si prdel ale někdy řeknu černou Octávu :)

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...