jozzi Vloženo 23. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2011 Panove, prodim o radu, stejne jako tady kolega mam central bez do. Jakou mam dokoupit komfortku abych to do rozhodil. Pocitam z origo klicema. Dik za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 pokud se jedná o rommster předface tak 5J0959433A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Boži fabka 2007 a romster predfece by mohla byt to same,diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Není origo , je to nějaký Keetec. Origo je pouze centrální na klíč viz.první můj příspěvek. Centrální zamykání má vstup na konektoru T23a/6 centrální jednotce konfortního systému (J396) (strana řidiče), Ukostření přímo - zamknout; ukostření přes odpor 180 ohmů - odemknout. Záleží jestli "nějaký Keetec" disponuje patřičným výstupem. Vhodnejší je napsat přesný typ, nebo vložit návod - pak se dát relevantně poradit. central.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Zdravím chlapi, nevíte někdo, jestli se tohle dá sehnat ve Škodovce? http://www.car-multimedia.cz/skoda-originalni-doplnky/975-slida-do-vystrelovaciho-klice-skoda-vw.html a dá se to v pohodě v tom klíči vyměnit nebo to nejde? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 nikdo nic? ještě jsem našel levnější variantu http://www.bmwjakes.cz/nahradni-tlacitka-klice-skoda-audi-seat-tlacitka-p-260.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 takže kdyby to někoho zajímalo, otázka vyřešena zde, je tam dál i návod na výměnu: http://forum.skodahome.cz/topic/19393-dalkove-ovladani-k-centralu/page__view__findpost__p__1612864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 (editace) Zdravím, stala sa mi zaujímava vec - mojím origo DO som začal ovládať nielen svoje auto, ale i cudziu Octaviu Tour prvej generácie typujem asi z rv 2006-2008, ktorá sa sem tam objaví na našej ulici. Či aj on svojím DO ovláda moju Fabku neviem. Stalo sa to behom dvoch týždňov asi dvakrát. Je to náhoda alebo prirodzený jav ? Editováno: 28. Květen 2012, autor: orlov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Mě to u Rooma funguje. Odemknutí jde na velkou dálku ale tevření oken jde jen na krátkou vzdálenost asi 10-20m, je to asi omezené schválně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Ma niekto aktivovane otvarenie LEN soferovych dveri po prvom stlaceni na DO u Fabie II alebo Roomstri? Po druhom stlaceni sa otvoria aj ostatne dvere. Zaujimalo by ma co sa stane, ked pri tejto funkcii drzim stlacene tlacitko po prvom stlaceni: 1.otvoria sa vodicove dvere + zacnu sa otvarat okna ? 2.otoria sa vodicove dvere + ostane dvere + zacnu sa otvarat okna ? 3.otvoria sa len vodicove dvere (otvaranie okien cez DO nefunkcne) ? Podobne co sa stane keby som drzal stlacene tlacitko otvarania okien az pri druhom stlaceni ? V servise je to platena 'sluzba' tak chcem zistit ci nou nepridem o moznost otvarat okna cez DO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Pří každém držení tlačítka "odemkni" se otvírají všechna okna vždy současně. Nezáleží jestli jsou jakékoliv dveře zamčené, nebo odemčené. To samé je zavírání při zamykání. Taky se zavírají i když už bylo předtím zamčeno. Zavírání - otvírání oken na dálku není nijak vázáno se zámky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 mam otazku, resil nekdo u serioveho dalkoveho ovladani dveří to , aby u toho měl zvukové znamení ? to seriove jen blika, chtel bych to nejak urobit , aby to houkalo, nebo pískalo, co já vím ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 jedině origo alarm a nebo něco dobastlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Dobrý den chtěl bych se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s instalací dálkového ovládání LA005 na Fabii 2 r.v 08 s centrálem bez dálky.Nechal jsem si to nainstalovat v Ostravě u prodejce a mechanik mi tvrdil že dojezd oken a vyhledávání na parkovišti s probliknutím blinkrů nejde zapojit.Chci se zeptat zda je to tak a nebo je to taková drbačka a nechtělo se mu to zapojovat.Samostatný odskok kufru zapojil.Předem děkuji za každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 No ono z neorigo dalkou je vzdycky drbacka , zvlast kdyz lze dodelat origo dalku velmi jednoduhou cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Díky za reakci a s tím ovladačem co mám jde tedy dojezd oken a problikání světel nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Čau, mám na fábii originální dálku s centrálem (ale nevím jestli je to zrovna LA005...) a okna mi neotvírá ani nezavírá. Chtěl jsem si to také nechat udělat (na firemní oktávce to funguje), ale v autorizáku mi technik řekl, že to na fábii nakódovat nejde. Světla mi také neproblikává, jenom blinkry při zavíráni a otevírání. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Čau, mám na fábii originální dálku s centrálem (ale nevím jestli je to zrovna LA005...) a okna mi neotvírá ani nezavírá. Chtěl jsem si to také nechat udělat (na firemní oktávce to funguje), ale v autorizáku mi technik řekl, že to na fábii nakódovat nejde. Světla mi také neproblikává, jenom blinkry při zavíráni a otevírání.D origo dalka neni zadna la005 , a u fll pred fl nejde dotazeni oken pres dalku kvuli zbernici can . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Děkuji všem za odpovědi a ještě by mě zajímalo zda je ve Fabii2 nějaká průchodka na plusový kábl od baterky např na neony a podobně.Zatím jsem žádnou nenašel a díru vrtákem se mi dělat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Pruchodka od interieru do motoru samosebou je teda pokud Ti jde o to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ano jde mi o to a můžu vědět kde ? Dřív jsem měl felinu a tam jsem jí našel v pohodě samo že tam bylo méně plastů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 takže kdyz otevřeš kapotu tak ji uvidiš zleva zepředu , to je pruhodka do meziprostoru , pak musiš sundat stěrače, torpedo, takovej ten plast pod torpedem , pak jak se koukneš do te diry co vznikla tak si všimneš že centralně naproti budiu maš takovou gumovou pruhodku ,a je to , z interieru se tam dostaneš takvou pidi dirou za budikama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Super díky za radu, ale na tohle jsem asi amatér a nejde vzít odněkuj jinud plus nebo jiná jednodušší cesta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Treba ze spinacky , ovladace svetel , sufitky, moznosti je hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 hele taky nejsem nějaký autmobilový guru a protáhnout kabel tou průchodkou se mi podařilo hned napoprvé... Akorát jsem nadával kvůli stěračům, nic moc pohodlná práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.