vlasta S Vloženo 10. Říjen 2007 Vloženo 10. Říjen 2007 Zdravím všechny, potřeboval bych poradit . Mám 1,6 -74 kw,najeto 120 000,r.v 98 a v poslední dobou mě trápí spotřeba oleje. Kolem 4L na 10 000 km, ( 15 w 40) a současně s tím se mi začal z nádobky ztrácet fridex a to kolem 1 litru na 1000km. napadá mě špatné těsnění pod hlavou, i když nevím jestli by nerostla hladina oleje v motoru,ta bohužel jen klesá! Citovat
KaJe Vloženo 11. Říjen 2007 Vloženo 11. Říjen 2007 Pokud ti klesá hladina oleje i vody, tak bych to na těsnění pod hlavou neviděl. Jak vypadá olej? Spíš bych se podíval pod motor, jestli to prostě někde neteče. Voda - třeba chladič, pumpa. Olej - třeba gufera na klice. Citovat
vlasta S Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Vloženo 11. Říjen 2007 olej je v pořádku, s tim olejem jsem vic vsázel i na špatné simerinky na ventilech. dají se tyhle problémy zjistit na diagnostice? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.