Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak to ti budu držet palce, kámoš se do toho pustil a vzdal to, felda pořád nejezdí

Felda už je v laku , teďka musí alespoň dva dny schnout a potom se bude rozlešťovat , ale co jsem dneska viděl tak jsem spokojenej. Pod stromeček už bude doma a začne se pomalu nastrojovat a tvořit interiér.

Vloženo

Tak jo,zpet k potahum... :D

Ja osobne si myslim,ze by ty svetla,jak na ktere barve nemusely vypadat vubec zle..Odrazku bych nejak neresil a uz tuplem ne na ORS II,kde je ta folie na narazniku. Nekdo tu psal,ze ta to nezachrani,ale s pripadnou hlidko PCR se o tom handrkovat muzes..Mas tam cerveny odrazky,mas,tak vis jak..

Spis bych na vasem miste resil,pokud si nekdo ty svetla da,co do nich dat za zarovky,aby nevybledly a nesvitily ruzove.Za prvy to pak vypada blbe a za druhy bych za to vrazdil.

Zastavam nazoru,at si da na auto kazdej,co chce,ale at to dela to co to delat ma..Zadni svetla musi svitit jasne cervene a ne nacervenale,nebo ruzove..

To je to samy,jako s barevnejma parkovackama,at si lidi davaj modry,zeleny,zluty,ale cerveny ne..Cervena ma bejt proste jen vzadu.. ;)

Vloženo

[quote name='Martyp' date='18.12.2007, 9:28 ' post='624907'

da,co do nich dat za zarovky,aby nevybledly a nesvitily ruzove.

to dělaj žárovky? dost to vídám na prvních vyrobených OI s origo světlama, myslel jsem, že tam nějak ztrácí barevnost ten plast...

Vloženo

Sranda ty co řikají jakej je to hnus. A přitom jsou stejné jako origo akorát bílé lol

Další věc odrazka. Jasně měla by nějaká být stačí když dáte RS nárazník a je to v pořádku.

Podívejte se například na Lexus ten tyto světla má v základu. A na nárazníku má menší odrazku než ORS.

Takže to životoohrožující nebude ;)

post-873-1197975675_thumb.jpg

Vloženo

jenže pak jde o to, že si koupíš světla a k nim ještě abys koupil zadní RS nárazník, protože ten tuningovej je děsnej, když máš zadní RS nárazník a nemáš přední, je to taky úlet, suma sumárum, aby světla splňovaly předpisy, měl bys koupit ještě dva nárazníky, aby auto nebylo jak od kolotočářů.

ale to se bavíme o odrazce, souhlasim s tim, že to není nic za co by se muselo střílet

Vloženo (editace)
to dělaj žárovky? dost to vídám na prvních vyrobených OI s origo světlama, myslel jsem, že tam nějak ztrácí barevnost ten plast...

Jj delaj to zarovky ( u tech cirejch lamp)..Kdyz dlouho svitej,tak se z nich vypali ta barva a jsou pak ruzovy..To mas to samy jako u nekterejch zarovek do smerovek..A nebo je ta barva na nich malo syta a je to ruzovy.

Jinak kdyz mas zarovky kvalitni,sviti to normal cervene. Treba El Presideto to tak ma a sviti mu to ok.. ;)

P.S.Na prvnich O1 predface byly ty svetla malicko doruzova z fabriky,to jo..

Editováno: , autor: Martyp
Vloženo

je teda pravda, že někteří když mění žárovky, tak tam nacpou co jim přijde pod ruku, takhle jsem asi předevčírem stál za šera za fábií na křižovatce a jeho blinkr mi málem vypálil sítnici, tak snad nesvítěj ani dálkový jak jemu blikal blinkr

Vloženo
Odrazku bych nejak neresil a uz tuplem ne na ORS II,kde je ta folie na narazniku. Nekdo tu psal,ze ta to nezachrani,ale s pripadnou hlidko PCR se o tom handrkovat muzes..Mas tam cerveny odrazky,mas,tak vis jak..

Ja len doplnujem, ze Lancia po facelifte dostala uplne biele svetla - aj s odrazkami (proste biely plast do povodnej formy) a cervene odrazky ma len v narazniku - cize ked to ma takto povolene Lancia, neviem kde by mal byt problem, ze ma octavka biele odrazky a v nerazniku cervene.

post-10844-1198152605_thumb.jpg

Vloženo
Ja len doplnujem, ze Lancia po facelifte dostala uplne biele svetla - aj s odrazkami (proste biely plast do povodnej formy) a cervene odrazky ma len v narazniku - cize ked to ma takto povolene Lancia, neviem kde by mal byt problem, ze ma octavka biele odrazky a v nerazniku cervene.

Červený v nárazníku stačí.

Problém by mohl být v tom,že vzadu nesmějí být bílé.

Vloženo
předpisy to nesplňuje akorát odrazkou což si myslim, že neni nic zásadního

presne tak a to se da taky vyresit...ostatne kdyz byly na jednicku tak z toho vsichni sileli :) na dvojku tady samy negativa a to to nikdo jeste nevidel na aute. mimochodem ja sem s bilyma na stk prosel ;)

Vloženo
presne tak a to se da taky vyresit...ostatne kdyz byly na jednicku tak z toho vsichni sileli :) na dvojku tady samy negativa a to to nikdo jeste nevidel na aute. mimochodem ja sem s bilyma na stk prosel ;)

jeste se doplnim..

ta odrazka de vyresit cervenou reflexni nalepkou jako je treba na znackach a na ruznejch tabulich. i kdyz vetsinou je to vsem jedno, prudit te nekdo muze ale vetsinou ani ne..

to ze to casem zruzovi...kdo neni blbec tak se o to stara...nejlepsi zkusenost u me je cervena zarovna co se da koupit napriklad u Marka v cartechgroup.cz a sprej na zoravky kterej stoji 150kc, pokud clovek neni vul a obcas svoje auto vidi vecer svitit tak to jednou za 4-6 mesicu nalakuje a ma klid.

osobne to tak mam uz pres tri roky a nikdy sem s tema svetlama nemel vetsi problem. jednou prisel a prudil, ukazal jsem mu atesty vyrazeny na svetlech a hotovo...upravy aut stylem kridlo ALU nebo sileny modry parkovacky, ale pokud mam svetla katery misto cervenyho plastu maji bilej akle svitej uplne stejne tak nevim co v tom kdo vidi za takovej strasnej problem.. :)

kazdopadne porad jsou k mani :) cena dohodou :)

Vloženo (editace)

Suhlas s Vittoriom. Este raz prikladam tu Lanciu - kde vidno bielu aj cervenu odrazku.

PS:sam mam biele svetla na O1 - a pre istotu to chcem riesit macacimi ocami z O2 RS- su to nalepky, alebo co? Lebo v tom kite ne beznu O2 su normalne odrazky...

post-10844-1198241741_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo (editace)

no na lancii na tom světle to bude nejspíš couvačka,bílé odrazky vzadu fakt nesmí být.

ohledně té RS odrazky, není to jen samolepka,je to na platovém podkladu a je to do nárazníku zacvaknuté packama, takže bez prolisu a dírek v nárazníku montáž docela složitá.

Black

post-12232-1198248558_thumb.jpg

post-12232-1198249349_thumb.jpg

Editováno: , autor: black007
Vloženo
no na lancii na tom světle to bude nejspíš couvačka,bílé odrazky vzadu fakt nesmí být.

ohledně té RS odrazky, není to jen samolepka,je to na platovém podkladu a je to do nárazníku zacvaknuté packama, takže bez prolisu a dírek v nárazníku montáž docela složitá.

Black

Origo RS jsou samozřejmně odrazky, ale prodávají se i nálepky a la RS.

Vloženo

Asi se jich všichni nabažili, už to není rarita jako dřív :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...