tondys Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Mám na ní tři, ne zrovna moc životně důležité, problémy: 1. Nefunguje dálkové ovládání centrálu, ani nevím, jestli fungovalo dříve (auto dovezené z SRN), ale oboje tlačítka na klíči jsou ohmatané... 2. Nejde mi elektrické ovládání zpětných zrcátek (chybná obsluha?)... 3. Zkoušel jsem zapalovač cigaret, zůstal uvnitř, a nejde ven... Pojistky jsem kontroloval, jsou ok. Můžete mi někdo poradit? (nebo jen značkový servis?) Díky, zdarec, T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 S tím zapalovačem je to tak, že nesmíš mít zaplé blokování elektrických zadních oken, je to na jednom okruhu, pak tam nejde proud. Jinak ostatní věci nevím. Ten centrál je divnej, pokud nejdou oba klíče, tak to asi nebude v baterkách, možná špatné vedení vedveřích nebo ta jednotka centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondys Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Zapalovač byl chybou obsluhy... Dálkové tam vůbec nemám, klíčky předělávané... Uvažuji o přidělání, máte někdo zkušenost s nějakým dobrým (i cenově)? U zpětných zrcátek byl vadný spínač, výměna nového (800,-). Dík, zdarec T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.