rolbař Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 jasné, že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reloaded1234 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či náhodou niekto nevie o tejto možnosti v menu nastavení "Komfortní nastavení" v MAXO-DOTe. Ja mám v nastaveniach len "Světla a vidění", "Čas", "Zimní pneu", "Jazyk" a "Jednotky". Mám Octaviu 2, MR2006 a v návode túto možnosť tiež nemám. Ale novšie Octavie MR2007 MR2008 ale aj FaceLiftove túto možnosť už v menu mali. Chcem sa opýtať, či musím meniť budíky alebo komfortku, aby som túto možnosť mal. Alebo či nestačí do budíkov nahrať nový firmware. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či náhodou niekto nevie o tejto možnosti v menu nastavení "Komfortní nastavení" v MAXO-DOTe. Ja mám v nastaveniach len "Světla a vidění", "Čas", "Zimní pneu", "Jazyk" a "Jednotky". Mám Octaviu 2, MR2006 a v návode túto možnosť tiež nemám. Ale novšie Octavie MR2007 MR2008 ale aj FaceLiftove túto možnosť už v menu mali. Chcem sa opýtať, či musím meniť budíky alebo komfortku, aby som túto možnosť mal. Alebo či nestačí do budíkov nahrať nový firmware. Ďakujem. Krom toho alarmu to řeší novější komfortka, mám ale dojem, že max. po rok 2007. Pak by nešly dveře /centrál/, nicméně vyměnil jsem AK za CB a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalRS2 Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 zdravim,chci se zeptat ma to nekdo z vas namontovane uz v aute?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 a neni mozne to dat na nejakou jinou adresu nez origo HF? libilo by se mi mit v aute oboji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 (editace) To je právě ta nevýhoda, že to podle všeho nejde. Diamant: Ta krabička komunikuje po CANu, takže je přes gateway propojená s přístroji jako BTHF jenotka. Editováno: 13. Duben 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 no to jsem taky videl, jen me zajimalo jestli treba nekdo nevymyslel jak to obejit... zkousel jsem hledat i jinde, ale neuspesne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Vypadá to skoro už jako na palubě letounu. Konečně něco zajímavého a užitečného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 tak jsem koukal na KUFATEC a narazil jsem tam na HF sadu pro O2, ktera obsahuje i tenhle DIS-ADD ON http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1180_FISCON-Bluetooth-Handsfree----Basic----VW--Skoda.html nebo i pro navigace: http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1182_FISCON-Bluetooth-Handsfree----Basic-Plus----VW--Skoda.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalRS2 Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 Našel jsem něco taky i u nás,nabízí to Stualarm. Je to bluetooth sada a mělo by to taky umět E-MFA Add on http://www.stualarm.cz/produkt/hf-btvw03-bluetooth-hf-sada-do-vozu-vw-skoda-s-rns510/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 (editace) celkem palba Editováno: 14. Duben 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAKY Vloženo 23. Duben 2010 Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 no to je fakt asi poriadny nezmyel za 12 mam super kola na aute a to aspon poteší oko ako toto ale je to super informacie naviac super vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) Zdravim panove zkušeni, mam na vas technickej dotaz. Mam rv05 a TDI Ambient, a chtel jsem po znamym budiky s maxikem, ale splasil pouze na benzin, tvrdi mi ze by meli fungovat spravne a po nastaveni i otacky by meli ukazovat spravne, prej jen misto spiraly zhaveni bude svitit kontrolka a mam pocit ze rikal eps ci tak neco. A prej reseni je rozdelat oboje, a prendat si z mojich budiku do tech benzinovejch stupnice i s tema podkladama. Ja se chci optat vas zkusenych jeslti je to takto mozne, jestli je potreba jeste neco prehodit v pripade ze to pude a jeslti nemate nekdo foto jak na to co kde povolit nebo rozdelat at mi to nezustane v rukach, jak treba sundat rucicky, jeslti jen tahnout ven a nebo je na to figl, jestli zustanou na pozicih nebo jak a co. Dik moc. popr. kdyby nekdo kdo to montuje byl ochotnej vymenit cely budiky z TDI za beneli tak do toho bych taky asi sel. Jen budiky s maxi, maji skrablej stit. Editováno: 15. Květen 2010, autor: Cizap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 na tohle zapomen, tohle nepůjde.. kup si budíky tdi a máš klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Milhausek: si si tim na 100% jistej?? jako ze je jina deska uvnitr u beneli a u TDI?? nebo je to jenom o Sf uvnitr?? Pac jsem ho vcera pripojil jen tak abych videl co to bude delat a kontolky vsechny se chytli, nadrz taky ok, takze predpokladam ze to bude vsechbno ukazovat spravne krom otacek a te kontrolky zhaveni. Maxik se taky rozjel jen pac to nemam prispusobeny tak to hlasilo cosi o imobilizeru ci co. Jde mi spis o to jeslti si si jistej ze to nepude a nebo si to jen nikdy takto neresi?? vis co nevidim do tech budiku ale delam v elektro, tak nerad bych to zavrhl pac jeslti jde jenom o sf tak to by slo urco nejak poladit. bylo by to jednodussi nez splasit nekoho kdo ma doma tdi a potrebuje beneli. dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sršeň Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Zdravím páni, som čerstvím majiteľom octavie II 2,0 TDI combi s DSG a som veľmi prekvapený aké je to super auto. Veľmi ma zaujíma, ako sa dá domontovať maxiDot do môjho auta. Či je to možné a koľko to asi tak stojí. Som prekvapený čo to všetko dokáže, škoda že pri kúpe som nevedel že také niečo existuje. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastabobik Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Neznáte někoho z Plzně a okolí cca do 25km kdo vymění a nákoduje maxidot do octavia II ??? díky za info můj email: rasta.bobik@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 6. Červen 2010 Sdílet Vloženo 6. Červen 2010 Ahoj, lze vyměnit budíky z OII MR2005 za budíky z FL? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Dle mého názoru určitě ne. FL jede na jiném systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 jdou, ale s vypnutým immo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Sorry, nejsem automobilový odborník- co je to IMMO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 immobilizer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Zdarec. už nějakou dobu sháním budíky s maxidotem na mou fábku a nedaří se mi sehnat... je to těžce nedostatkový zboží. nevíte někdo o něčem? je to F1 facelift 1,4 TDI. pokud by se někdo našel kdo by měl k dispozici a rovnou mi je namontoval a nakodoval tak by to bylo uplne best... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Ahojte, chcem sa opytat ci sa polozka Teplota oleja da dostat nejako na Maxidot ak tam nieje? Mam 2,0 TDI DSG L&K r.v. 2009 aj modelovy rok 2009. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 To ozaj nikto nevie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.