octaviaman Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Co vám odpověděli, mě odpověděla v zástupu nějaká paní Prossová tady toto: Dobrý den, Děkuji za Váš mail. Bohužel Vám nemohu nijak pomoci. Veškeré díly pro výrobu sklopných klíčů Octavia jsou určeny výhradně pro automobilové závody Škoda Auto. Proto veškeré dotazy tohoto typu musíte adresovat na autorizované servisy Škoda Auto. Děkuji za pochopení. S pozdravem normal,poslal jsem kontaktní adresu na mou maličkost. esař:tak schválně komu dojdou dřív????? kdo bude dřív lepit ozdobu na klíčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Co vám odpověděli, mě odpověděla v zástupu nějaká paní Prossová tady toto: Dobrý den, Děkuji za Váš mail. Bohužel Vám nemohu nijak pomoci. Veškeré díly pro výrobu sklopných klíčů Octavia jsou určeny výhradně pro automobilové závody Škoda Auto. Proto veškeré dotazy tohoto typu musíte adresovat na autorizované servisy Škoda Auto. Děkuji za pochopení. S pozdravem normal,poslal jsem kontaktní adresu na mou maličkost. esař:tak schválně komu dojdou dřív????? kdo bude dřív lepit ozdobu na klíčky? Peťas - musíš napsat přímo,ne přes zástup a pude to octaviaman - uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Zrovna tuhle se mi sloupnul, tak jsem ho zahodil. K čemu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Co vám odpověděli, mě odpověděla v zástupu nějaká paní Prossová tady toto: Dobrý den, Děkuji za Váš mail. Bohužel Vám nemohu nijak pomoci. Veškeré díly pro výrobu sklopných klíčů Octavia jsou určeny výhradně pro automobilové závody Škoda Auto. Proto veškeré dotazy tohoto typu musíte adresovat na autorizované servisy Škoda Auto. Děkuji za pochopení. S pozdravem normal,poslal jsem kontaktní adresu na mou maličkost. esař:tak schválně komu dojdou dřív????? kdo bude dřív lepit ozdobu na klíčky? Peťas - musíš napsat přímo,ne přes zástup a pude to octaviaman - uvidíme heh,mám neorigo vystřelováky od www.9000.cz a oba je posílám na reklamačku,takže já určitě lepit první nebudu,leda tak bruder na svou fabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Já už sem lepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Já už sem lepil Já už budu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Já už sem lepil Já už budu taky. Takže doufám že vám znáčky přišly tak jako mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Já už sem lepil Já už budu taky. Takže doufám že vám znáčky přišly tak jako mě Ano,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Já už sem lepil Já už budu taky. Takže doufám že vám znáčky přišly tak jako mě Ano,díky Nalepeno a O.K.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Já už sem lepil mi ještě nic nedošlo, to dřív budou z5 klíče z reklamačky doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak už mi to dnes došlo teda taky. Aj jste se pánovi nějak revanšovali, nebo poslali aspoň písemný dík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Už mě taky dnes dorazily!Adíky moc Bazzovi za kontakt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jasně písemně a moc hezky poděkovat myslím si že si to zaslouží mohl se na nás klidně vy***t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 mi ještě nic,ani klíče,asi tu v Budějkách nefachá pošta bo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 mi ještě nic,ani klíče,asi tu v Budějkách nefachá pošta bo co tak jsem se znovu ozval pánovi a ten tvrdí že znáčky posílal 5.11. tak to vypadá že se někomu hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Nemate nekdo 2 znacky na prodej? Nebo aspon jeden, jsem ho totiz promacknul. A kvuli 1 tam psat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 už jsem se také dočkal,i klíčů z reklamačky,znáček už se vyjímá na klíči!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak včera sem napsal, dneska sem dostal doporučeně až do rukou ! Tak sem hned podpoděkoval a tady taky popoděkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Tak včera sem napsal, dneska sem dostal doporučeně až do rukou ! Tak sem hned podpoděkoval a tady taky popoděkuju Sem rád že to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Nemate nekdo 2 znacky na prodej? Nebo aspon jeden, jsem ho totiz promacknul. A kvuli 1 tam psat nebudu. Já se přidávám taky pokud by měl někdo navíc aspon jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 tak tam napiš že chceš třebas 3ks takovýhle znáčky se hodí vždycky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Využil jsem také této možnosti a znáčky mám na cestě. ZÁROVEŇ JSEM BYL POŽÁDÁN,ABYCH ZVEŘEJNIL NA FÓRU,ŽE MOŽNOST ZÍSKÁNÍ ZNAKŮ V SOUVISLOSTI SE ZMĚNAMI VE VÝROBĚ KONČÍ!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jojo, taky jsem tam psal a prosil i mě, ať to tu zveřejním, že výroba končí, tak už je značku KONEC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 vše jednou skončí myslím si že i tak to byl velice férovej přístup ,kterej se dneska jen tak nevidí kdyby bylo víc takovích lidí co maj pro nás blázny do škodovek pochopení jak by se nám pěkně tunilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 nema niekto 1 ks toho znaku na kľúče? príp. poslat do SR? aj zaplatim, diky (škoda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.