Cjoctavian Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ale su to 17"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ... uz nebude takakovy "drsnak" ale vic uhlazenej... ostatne k tem svetlum to ani jinak neslo.. akorat ty mlhovy sou estremne velky.. kazdopadne si myslim ze je to hodne realny foto.. jo to jsi napřal přesně... už to není takovej drsňák... a to se mi na předfejs Scoutíkovi líbilo, že to byl drsňák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Musíš to leštit místo jelenicí šmirglem, pak to bude drsný jak cip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Skájo... už to neber,ju? ty vtipálku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já nic neberu...po trávě se nechodí, po trávě se směje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 včera na R10 navečer jsem je potkal asi 3 za sebou u Bolky, světla maskovaný jako na RS, jinak je to přesně tak, jak ukazuje fotka někde tady pár stránek z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 takze reklamna kampan uz zacala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Prejde faceliftom niečo aj z podvozku? Pruženie, svetlá výška, poprípade Haldex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 ved haldex je najnovsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ahoj Scout-áci. Neobúval niekto z vás, alebo nemá niekto nejaké foto pre inšpiráciu na Scouta s kolesami "18" ? Napr. niečo origo Škoda z Superba 2. Díki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hmmm tak facelift, nema nova kola jako FL RS, bude dostupnej v te Brunno Rosso nebo jak se to jmenuje to by mohla bejt zajimava kombinace, a bude mit pouze preplnovane motory, a TDI zatim jen PD 103kW CR pozdeji, vice info na idnes. Celkove se mi to libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 no nevím nevím, ten nový Scout je divný... stejně jako FL... jediná FL okta co se mi líbí, je žlutej lift RS!! ty nový kola vypadaj luxusně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Mi zas nejvíc ty nový světla sedí na Socutu, asi kvůli těm plastům mi připadá, že to tam pasuje nejlíp...ikdyž to RSo taky nemusí bejt špatný, ale to se uvidí, až budou lepší obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 hlavně ať už to začnou vyrábět, ať těch stávajících Scoutů jezdí co nejméně! hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 My jsme v praci objednavali OII scout a prijde mi to jako takovej hybrid - teda mezikus. Predek stara, zadek a interier FL OII... Ted si nejsem jistej jestli nema i velky zrcadla z novy... Je to takovy zvlastni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 ano... určitě to má vleký zrcátka... to říkám furt... je to splácaný... a teď ten novej fejs... nevím nevím... jako kupovat se to bude, o tom žádná, ale není to tak pěkný jako starej scout!!! ale to je jenom muj subjektivní pohled na věc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Octavia Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 A Scout nebude mať samostatné denné svetlá??? U RS-y dali ledky a tu vôbec nič??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Fešák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) ved je kriza nie? Vyzera to tak, ze sa bude cez den svietit len normalnymi svetlami... BTW: som zvedavy ako vyzera na Scoutovi metaliza Rosso Brunello - podla mna to bude Editováno: 23. Duben 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 A Scout nebude mať samostatné denné svetlá??? U RS-y dali ledky a tu vôbec nič??? To mě taky překvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 RB metalíza je krásná barva!!! na Scoutovi bude pěkná... stejně, jako Scoutovi teď sluší Flamenco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vie niekto povedať presnejšie, ako vypadá Scout FL? Ako na foto od Cjoctavian-a príspevok č.4 tohto téma alebo na foto od OJO-a príspevok č.36 tohto téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) Pravděpodobně jako v příspěvku č. 36, když stejný obrázek má i Škoda Auto na svém webu: http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/ne...utOdhaleny.aspx EDIT: Editováno: 24. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Vzdyt to tu mas jasne napsane ... navic foto uz mas i na strankach skodovky : http://new.skoda-auto.com/CZE/news/info/ne...utOdhaleny.aspx EDIT : Si me predbehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.