Draajea Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Zdravim, snad se na me nikdo nenastve, ze mam takovouhle prosbu. Chtel bych vas poprosit, jestli by byl nekdo ochoten na moji Fabii zmenit podsviceni budiky a treba tech ostatnich veci, jako treba cudliku na ovladani okynek, nebo ovladani ventilace... Jestli by to teda byl ochoten udelat, jelikoz ja to opravdu nedokazu...byl bych ochoten za vami prijet, samozrejme bych hradil vsechen material a vy byste si rekli, co byste za tu sluzbu chteli:) Jsem z Rumburka ze severnich Cech, takze bych jel nekam jen rozumne...doufam, ze sem vas nenastval a ze se treba nekdo najde:) diky moc=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 tak mohol by si to dat do prislusneho fora a nie zakladat novy post.... mna stve len uplne zbytocny novy post. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 30. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 tak mohol by si to dat do prislusneho fora a nie zakladat novy post.... mna stve len uplne zbytocny novy post. ale nikde jeste nebylo tema, jestli mi nekdo udela podsviceni...nechtel sem to davat k nekomu jinemu:) bydlim jinde atd..:)mozna sem to mohl dat do toho Vase fabie...omlouvam se... najdese nekdo takovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mori79 Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 tak mohol by si to dat do prislusneho fora a nie zakladat novy post.... mna stve len uplne zbytocny novy post. ale nikde jeste nebylo tema, jestli mi nekdo udela podsviceni...nechtel sem to davat k nekomu jinemu:) bydlim jinde atd..:)mozna sem to mohl dat do toho Vase fabie...omlouvam se... najdese nekdo takovy? no ja by som ti to spravil ale som daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 tak mohol by si to dat do prislusneho fora a nie zakladat novy post.... mna stve len uplne zbytocny novy post. ale nikde jeste nebylo tema, jestli mi nekdo udela podsviceni...nechtel sem to davat k nekomu jinemu:) bydlim jinde atd..:)mozna sem to mohl dat do toho Vase fabie...omlouvam se... najdese nekdo takovy? Mě to dělal Bobík. Je z Mladý Boleslavy. Kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 na kolik to cca výjde a kdo v Praze ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 (editace) Zdravim, snad se na me nikdo nenastve, ze mam takovouhle prosbu. Chtel bych vas poprosit, jestli by byl nekdo ochoten na moji Fabii zmenit podsviceni budiky a treba tech ostatnich veci, jako treba cudliku na ovladani okynek, nebo ovladani ventilace...Jestli by to teda byl ochoten udelat, jelikoz ja to opravdu nedokazu...byl bych ochoten za vami prijet, samozrejme bych hradil vsechen material a vy byste si rekli, co byste za tu sluzbu chteli:) Jsem z Rumburka ze severnich Cech, takze bych jel nekam jen rozumne...doufam, ze sem vas nenastval a ze se treba nekdo najde:) diky moc=) Zdar.Už jsem něco obačas předělával.Můžeš se podívat na interiertuning jsou tam fotky.Je tam i ceník ,ale když přijedeš a pomůžeš mi to vymontovat a zamontovat tak by jsme se domluvili na 1500,- za celé auto i smateriálem.Jinak diody jsou originál VW a červené z AUDI.Moc fotek tam nemám spíš z Octávky. Jinak na foru je jeden týpek kterýmu jsem to dělal(ve foru je dod přezdívkou mISHA) a vubec si nestěžuje-možná by ti poslal lepší foto-blbě se to fotí. Editováno: 31. Říjen 2007, autor: Jim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 skor by sa mi to hodilo sem. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16&st=120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draajea Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Zdravim, snad se na me nikdo nenastve, ze mam takovouhle prosbu. Chtel bych vas poprosit, jestli by byl nekdo ochoten na moji Fabii zmenit podsviceni budiky a treba tech ostatnich veci, jako treba cudliku na ovladani okynek, nebo ovladani ventilace...Jestli by to teda byl ochoten udelat, jelikoz ja to opravdu nedokazu...byl bych ochoten za vami prijet, samozrejme bych hradil vsechen material a vy byste si rekli, co byste za tu sluzbu chteli:) Jsem z Rumburka ze severnich Cech, takze bych jel nekam jen rozumne...doufam, ze sem vas nenastval a ze se treba nekdo najde:) diky moc=) Zdar.Už jsem něco obačas předělával.Můžeš se podívat na interiertuning jsou tam fotky.Je tam i ceník ,ale když přijedeš a pomůžeš mi to vymontovat a zamontovat tak by jsme se domluvili na 1500,- za celé auto i smateriálem.Jinak diody jsou originál VW a červené z AUDI.Moc fotek tam nemám spíš z Octávky. Jinak na foru je jeden týpek kterýmu jsem to dělal(ve foru je dod přezdívkou mISHA) a vubec si nestěžuje-možná by ti poslal lepší foto-blbě se to fotí. hm..ty to delas ale asi v Pardubicich zejo? To ja mam strasne daleko...to nepujde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Zdravim, snad se na me nikdo nenastve, ze mam takovouhle prosbu. Chtel bych vas poprosit, jestli by byl nekdo ochoten na moji Fabii zmenit podsviceni budiky a treba tech ostatnich veci, jako treba cudliku na ovladani okynek, nebo ovladani ventilace...Jestli by to teda byl ochoten udelat, jelikoz ja to opravdu nedokazu...byl bych ochoten za vami prijet, samozrejme bych hradil vsechen material a vy byste si rekli, co byste za tu sluzbu chteli:) Jsem z Rumburka ze severnich Cech, takze bych jel nekam jen rozumne...doufam, ze sem vas nenastval a ze se treba nekdo najde:) diky moc=) Zdar.Už jsem něco obačas předělával.Můžeš se podívat na interiertuning jsou tam fotky.Je tam i ceník ,ale když přijedeš a pomůžeš mi to vymontovat a zamontovat tak by jsme se domluvili na 1500,- za celé auto i smateriálem.Jinak diody jsou originál VW a červené z AUDI.Moc fotek tam nemám spíš z Octávky. Jinak na foru je jeden týpek kterýmu jsem to dělal(ve foru je dod přezdívkou mISHA) a vubec si nestěžuje-možná by ti poslal lepší foto-blbě se to fotí. hm..ty to delas ale asi v Pardubicich zejo? To ja mam strasne daleko...to nepujde:( Jo jasan v Pce. JInak pokud by jsichtěl nějáké info o předělání tak dej vedět. Nebo i diody.Zda a sílu.Já budu teď předělávat Renault Espace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 [A co pro mě nenašel by se někdo z okolí Havířova co ma stímhle velké zkušenosti a nebude chtít za to hříšné peníze mám fabku 1.4MPI kratkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Určitě kvalitně a za dobrý prašule to udělá člen Fidelek (kousek od MB), Bobíkovo velkej kamarád, dělal mi to taky a můžu jen doporučit,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Hele já jsem psal že sháním někoho okolo Havířova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 ja sem z Karvine muzem se domluvit, delal sem svoje auto a Dakiemu - muzem pokecat na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giuseppep Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Zdar.Už jsem něco obačas předělával.Můžeš se podívat na interiertuning jsou tam fotky.Je tam i ceník ,ale když přijedeš a pomůžeš mi to vymontovat a zamontovat tak by jsme se domluvili na 1500,- za celé auto i smateriálem.Jinak diody jsou originál VW a červené z AUDI.Moc fotek tam nemám spíš z Octávky.Jinak na foru je jeden týpek kterýmu jsem to dělal(ve foru je dod přezdívkou mISHA) a vubec si nestěžuje-možná by ti poslal lepší foto-blbě se to fotí. Ahoj měl bych docela zájem o změnu podsvícení u Fabie.Měl by jsi chuť se do toho pustit? Psal jsem ti SZ.Díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giuseppep Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Hledám někoho v okolí Plzně...Nevíte o někom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Nemusíš psát příspěvky do každého tématu, bohatě stačí jeden, někdo se ti třeba ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 pokud mate nekdo zajem, tak z okoli Zlina muzu zmenit podsviceni. samozrejme vse je na domluve - hlavne ten cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzat Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 a nevis kdo by to delal na olomoucku( supmersku)? kdyby se nikdo nenasel tak jsem ochoten prijet i do zlina.Na jak dlouho by to tak bylo?na cely den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Dufam ze dostal varovanie pavzat .. inac trva to cca 3-4 hodinky cela prestavba zalezi od vybavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 chlapci potrebujem radu kto ma doma fotku rozobrateho symphony radia??? potrebujem vediet ako ide ten kabel do svorkovnice co spaja dosku radia a predneho panela.. dakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smiegel Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 sháním někoho na předělání podsvícení interieru u Škoda Roomster r.v. 2007, chtěl bych bílé budíky (polodot),ale ručičky červené a zbytek červený tak stejně u rádia (symphony CD 1din) display bílý zbytek červený. Někdo od Prahy,Poděbrady a Kutná hora,v těchto končinách :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.