Seiger86 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Když jsem měl fabii, tak jsem v autě kouřil a hodně, po 2 letech vevnitř docela smrděla a nijak moc to nešlo navonět, pořád to tam prostě bylo cítit. Sice jsem vždy kouřil s pootevřeným oknem a cigaretu jsem držel v levé ruce těsně u okna, takže bylo vidět, jak jde kouř ven, ale stejně to tam bylo cítit... Teď, co mám oktávii, tak jsem si tam zatím nezapálil a ani to nemám v plánu... Jak je to s váma? Přiznejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Když jsem měl fabii, tak jsem v autě kouřil a hodně, po 2 letech vevnitř docela smrděla a nijak moc to nešlo navonět, pořád to tam prostě bylo cítit. Sice jsem vždy kouřil s pootevřeným oknem a cigaretu jsem držel v levé ruce těsně u okna, takže bylo vidět, jak jde kouř ven, ale stejně to tam bylo cítit... Teď, co mám oktávii, tak jsem si tam zatím nezapálil a ani to nemám v plánu... Jak je to s váma? Přiznejte se No když jsem kouřil tak jsem hulil i v autě protože jsem kouřil dost ,ale už nekouřím . lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 nikdy, nikdy, nikdy, toho kdo by si zapálil v mém autí by čekal jistý kopanec na onu partii - zadnici. Ve služebním někteří hulí a je to taky pak znát na čelním okně, pěkný humus v dešti. A navíc smrad jak sviňa. Toť můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 pálím a fest. Obzvlášť za volantem jedu jednu od druhý. Taky se už nemůžu dočkat druhé servisní prohlídky až to bude zase vypucovaný, protože abych uklízel auto sám, to už jsem z čsových důvodů vzdal. On si s tím v servisu někdo vyhraje, bude muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 když jsem kouřil, tak v autě nikdy, navíc v životě bych si auto po kuřákovi nekoupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Ještě že nehulím, ject v autě, ktrrý měl před tím kuřák je pěknej humáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Nekourim - myslim jedou jsem si jen tak zapalil v aute ale to jsem mel nerv v prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Taky nekouřím, je tam pak hrozenej smrad a čurbes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Zdravim jakozto nekurak,v aute nekourim a kdyz si nekdo chce zapalit co jede s mnou tak to musim mit hodne dobrou naladu abych mu to dovolil!Mam auto po nekurakovi, a v aute od kuraka jsem sedel,a je to rozdil! lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Zdravim jakozto nekurak,v aute nekourim a kdyz si nekdo chce zapalit co jede s mnou tak to musim mit hodne dobrou naladu abych mu to dovolil!Mam auto po nekurakovi, a v aute od kuraka jsem sedel,a je to rozdil! lol a v čem prosím tě? Já ten rozdíl teda nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 tak já vidim největší problem v tom smradu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 tak já vidim největší problem v tom smradu... a jaký smrad máš na mysli? Jediný co mi vadí je popel naokolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku... mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 (editace) kua, double Editováno: 3. Listopad 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Musim držet notu s TomasB,kouřil jsem ve třech autech,kterými sem prošel a nikdo mi nechtěl věřit,že se v něm kouří.Stromečky kupuju minimálně a i přesto nebyl cejtit žádný smrad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku... to se v pohodě vyvětrá a vyvoní. Sice to chvilku trvá, ale vyčichne to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 a to podotýkám, že kouřím se zavřeným oknem, protože při otevřeným okně autem poletuje popel. Jen mám puštěnou ventilaci a ono to z auta krásně větrá ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku... to se v pohodě vyvětrá a vyvoní. Sice to chvilku trvá, ale vyčichne to. Mám po kolegovi kuřákovi OII a ještě teď po roce, když pustím topení, tak z toho jdou na začátku závany smradu. Jinak to ale není poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 mi zabukovali pytlíci hotel a až na pokoji jsem zjistil, že nekuřák. No tak jako obvykle jsem nasranej že nemám popelník a klepu to do sklenice. Na přestěhování dlabu. Nevím co to je za blbej zvyk, ale každej bukuje nekuřáka, a když na to zapomenu nebo je plno, tak holt sklenice. Skrátka čmudím všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ač jsem kouřil dost dlouho a poměrně hodně cíg denně, tak v autě jsem si nikdy nezakouřil... lepší je žvejkat! teď jsem si do Scoutíka pro jistotu objednal nekuřackej paket! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Kvůli smradu s cigaret jsem přestal chodit do hospody! Jinak nechápu proč mi nekuřáci si musíme objednávat nekuřácký paket, to by mělo být obráceně: ať si kuřáci objednávají kuřáckou přípravu za příplatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Ja tiez nehulim a tiez mi to pekne serie nervy. Hlavne ked som si dal jednemu tipkovy montovat alarm auto bolo v garazi kde to montoval asi 4hodiny popritom tam vyfajcil asi 20 cigariet a auto som nevedel mesiac vyvetrat. Komplet som ho vytepoval vyvonal a az asi po mesiaci som to prestal citit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 (editace) ty na to koukáš z pohledu kuřáka, takže těžko pochopíš pohled muj, jakožto "vyléčenýho" kuřáka. já znám cigaretovej smrad jenom jeden, pominu-li doutník a fajfku...mě prostě vadí, když auto smrdí jako hospoda, stejně tak mi vadí, když z tý hospody přijdu a ráno si čuchnu třeba k tričku... Plně s tebou souhlasím, dřív když jsem kouřil tak jsem přišel v noci z hospody naházel hadry k posteli a bylo, ráno do nich skočil a vše ok.Dnes sedím v hospodě hodinu,příjdu domů a hadry jdou do pračky. Editováno: 5. Listopad 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Kvůli smradu s cigaret jsem přestal chodit do hospody! Jinak nechápu proč mi nekuřáci si musíme objednávat nekuřácký paket, to by mělo být obráceně: ať si kuřáci objednávají kuřáckou přípravu za příplatek. :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 ja som sice fajciar ale v aute nefajcim, takto som sa rozhodol lebo ked niekoho veziem tak len stale potom pocuvat, ze aky je tam smrad a podobne nemusim, je sice moje to auto ale nervy aby som to stale pocuval nemam ma to aj vyhodu, aspom mam v auti cerstvu vonu z osviezovaca a nie smrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.