Přejít na obsah

Silentbloky přední nápravy, vůle nápravy


TiGeRZ

Doporučené příspěvky

Tak pani uz aj moja "beruska" bola zbavena skodovackych silentblokov. Hodil som tam audinacke. Mam SDi tak som chcel skusit radsej mäksie sice ma vysli viacej nez tie do seatu ale tak do buducna myslim dobra investicia. Na margo toho co tu niekto pisal ze robota na 20minut. Tak chcem vidiet toho borca. Ja som sa stym :ebkal cely den a navyse pri kazdej strane som si porezal malicek. Takze teraz mam zmrzacene obe ruky. A to som mal rukavice ale zrovna v tych okamichoch som si ich zlozil z ruk. No na paradu. Neviem ci som az tak lavy ale nejak sa to vlieklo. Prvy som robil asik 5hodin a druhy isiel rychlejsie aspon zhodit kontzolu a rameno plus nalisovat silentblok. Horsie uz islo nahodit to druhe rameno s konzolou lebo sa zotlmelo a a nemal som zrovna najlepsiu osvetlovacku. Previezt som sa na tom este nebol lebo ako som to dorobil tak som musel ist na troch capovanych blondakov. -_- Ako sa hovori "rano je mudrejsia vecera". Zajtra pofrcim na geometriu a supom odstranovat dalsie zavady. Vsetci mi pokladaju "stupidne" otazky ze co stale na tom aute robim. Neviem ludia v mojom okoli si myslia ze sa staci vozit a zavady alebo presnejsie poruchy odstranovat az ked je auto nepojazdne. Juj jak ma vytacaju :disgust: . TAk pochvalte ma dakto prosim aky som sikovny lebo ja sa nemozem a nikto iny ako vy tuna to neurobi. Vdaka bohu za toto forum. Inak kočky vdaka sucasnej ekonomickej krize sa stahuje skodovka zo slovenska (teda aspon to co sa tu robillo pre skodu) do ciech. Chcelo by to usporiadat smutocny pochod a potom kar :band

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz mam za sebou aj jazdu. Pri rozbiehani a ked trosicka pridusim motor okolo 1500otacok tam citit viac to vibrovanie ale pocas jazdy ked drzim motor v otackach sa mi nezda ze by to bolo nejake moc cititelne. Predsa len je to SDi tak na vybracie som tam zvyknuty. Takze beriem to ako dan za to ze mi auto sedi na ceste a v zakrutach ako "riť na šerbli". Bol som na geometrii... No naparadu. Kolieska sa pekne zbiehali.... a dovod?? ten majsterko co mal auto predomnou musel niekde pekne tuknut s autom lebo ta tycka co sa to snou nadstavuje je ohnuta.... potesi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Dnes vymenené silentbloky za cupry :palec2: 5 hodín aj s kávou a uprataním. Ja som vytiahol ten čap na kole a nie tie tri šrobiky z ramena zdalo sa mi to jednoduchšie :p Vybrácie som žiadne nepozoroval.

Silelentblok čo sa tváril,že je len natrhnuty bol urvaný nakomplet,tak bacha na to vy čo si myslíte,že tie vaše ešte niečo vydržia ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hubo keby to okolo bolo bližšie ;) Najazdil som asi 90km a dojmy: auto je určite stabilnejšie na predok lepší prechod výmoly a hrby.No zdá sa mi že viac cítiť alebo počuť? tie drobné nerovnosti na vozovke a j drsnejší asfalt. Volant ostal pekne v strede a auti nikam neťahá .No tú geo nejak poriešim mám nové gumy a nerád by som o ne prišiel.

Editováno: , autor: vikino1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Jasný že předky.... :)

ale tak mě napadlo...měnil někdo zadní silentbloky nápravy svépomocí...?Udajně je to taky dobrá :prc:

sem se o tom bavil s Markem - TDI a říkal že to je dobrá pakárna.. taky přemýšlím, že bych to u něj spáchal ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...