veselyt Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 udělají mi někde dodatečnou montáž ESP do octavie I? máte s tím někdo zkušenost nebo o o někom kdo to dělá víte? popřípadě autorizovaný servis? nebo je to tak extrémní zásach do auta že to nikdo dodatečně nedělá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Na autorizovaný servis rychle zapomeň, těm dělá problém dobře přezout pneu... Udělat to jde, zásah do auta celkem značný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Na autorizovaný servis rychle zapomeň, těm dělá problém dobře přezout pneu... Udělat to jde, zásah do auta celkem značný. Ciste ze zajimavosti co se vsechno musi udelat kdyz chce pridelat ESP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 podívej se do bazaru-vše potřebné jsem prodával docela nedávno,ale je to zadané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 udělají mi někde dodatečnou montáž ESP do octavie I? máte s tím někdo zkušenost nebo o o někom kdo to dělá víte? popřípadě autorizovaný servis? nebo je to tak extrémní zásach do auta že to nikdo dodatečně nedělá??? Zásah je to určitě rozsáhlý, budeš mit rozebranou půlku auta a značné finanční náklady.Pokud seš zkušený řidič, klidně se bez ESP obejdeš.Pokud se zůčasníš nějaké školy smyků hodně ti to také pomůže.Začal padat sníh máš šanci na nějaké ploše pilně trénovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Půl auta je nesmysl a velké finanční náklady taky,pokud 5000 nepovažuješ za velké finanční náklady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoro55 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Myslím, že investice do ESP je dobrá, teda jestli to skutečně nestojí hromadu peněz. ESP je svělé a nekupoval bych v současné době auto bez něj. Zkušenosti ani škola smyku na něj prostě nestačí, reaguje dřív a neomylně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Půl auta je nesmysl a velké finanční náklady taky,pokud 5000 nepovažuješ za velké finanční náklady Co říkáš je kravina, akorát těm klukům tady blbneš hlavy.Ikdyž je ve voze ASR stejně se musí na brzdovém systému vyměnit dost věcí vč. ŘJ-brzdy jsou život nás všech na silnici a takový závažný zákrok by se neměl zlehčovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 No hele,už jsem 2 ESP prodal.jedno dnes,jedno před půl rokem a bezpečně už ve voze funguje,tak nic nematu.kdo to umí,má to za jeden den hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Půl auta je nesmysl a velké finanční náklady taky,pokud 5000 nepovažuješ za velké finanční náklady Co říkáš je kravina, akorát těm klukům tady blbneš hlavy.Ikdyž je ve voze ASR stejně se musí na brzdovém systému vyměnit dost věcí vč. ŘJ-brzdy jsou život nás všech na silnici a takový závažný zákrok by se neměl zlehčovat. Cosby to vůbec nezlechčuje, neni to tak hrozný zásah, podmínkou je samozdřejmě mít v autě ABS (bez něj se do toho půstí jen šílenec=všechno překopat an ABS) pokud je ABS a ideálně ročník O2, tak se musí: vyndat: airbox, demontovat trubky brzd, ABS, posilovač, nádobka, v kabině pak: volant, obložení sloupku řízení, spodní obložení palubky, relé box, přídavný nosič relé, pak sundat kroužek pod volantem, dát kroužek se snímačem ESP, natáhnout kabeláž, umístit čidla, dát posilovač s čidlem, dát jednotku ABS, ESP, EDS, ASR, dát kapalinu, všechno sesadit, nokodovat, odvzdušnit a vyzkoušet ještě jsme zapoměl na sundání pedálů, osazení spínače ESP, relé an odpojování brzdových švětel atd - detaily je to práce na minimálně půl dne, ale s počáteční investicí za 5000, jak tu prodával Cosby je to opravdu moooc dobrý, za práci dáš tak 4, podle toho, co si necháš udělat mít na autě ABS, tak do toho jdu taky Editováno: 12. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Půl auta je nesmysl a velké finanční náklady taky,pokud 5000 nepovažuješ za velké finanční náklady 5t,- je opravdu pekna cena...do desitky by ses mohl vejit s praci a brzdovou.. Editováno: 13. Listopad 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) ty kráááso, dooost dobrá cenofka jinak nic proti, ale můžeš mít škol smyků kolik chceš a stejně v nebezpečný situaci nebudeš vědět co máš dělat a zareaguješ tak, aby sis zachránil kejhák.. já absolvoval 2 školy smyku a stejně nevím, jak bych se zachoval v krizový situaci - tam to čekáš, v běžným provozu to můžeš čekat, ale problém je, že fakt nevíš kdy a kde... takže ty bezpečnostní systémy tak fakt nejsou pro nic za nic Editováno: 12. Listopad 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 No hele,už jsem 2 ESP prodal.jedno dnes,jedno před půl rokem a bezpečně už ve voze funguje,tak nic nematu.kdo to umí,má to za jeden den hotovo Ahoj, věcně s tebou úplně nesouhlasím ale omlouvám se ti, že jsem na tebe vyjel.Opravdu nemám zájem rozpoutávat zlou krev s nikým ve fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ty kráááso, dooost dobrá cenofka jinak nic proti, ale můžeš mít škol smyků kolik chceš a stejně v nebezpečný situaci nebudeš vědět co máš dělat a zareaguješ tak, aby sis zachránil kejhák.. já absolvoval 2 školy smyku a stejně nevím, jak bych se zachoval v krizový situaci - tam to čekáš, v běžným provozu to můžeš čekat, ale problém je, že fakt nevíš kdy a kde... takže ty bezpečnostní systémy tak fakt nejsou pro nic za nic Člověk se reakcemi samozřejmě nemůže rovnat s elektronikou ale na druhou stranu se mi nechce věřit , že jsi si nic ze školy smyku neodnesl-něco tě tam přeci jen naučili.Určitě je dobré něco o smykách vědět protože se tak dozvíš i jak ti elektronika v krizové situaci může pomoci.Celý život tu informaci či zkušenost nemusíš potřebovat ale může přijít den, kdy se ti to bude velice hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jen abych mel uplne jasno, mam v aute ABS+EDS, coz je mi jasny co je a pro upresneni v jednoduchosti, ASR je protiprokluzovy system? ESP je stabilizacni system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jen abych mel uplne jasno, mam v aute ABS+EDS, coz je mi jasny co je a pro upresneni v jednoduchosti,ASR je protiprokluzovy system? ESP je stabilizacni system? Ano,tak je to správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Jak to tady čtu... tak mi stejně přijde jedna věc, pokud je řidič vůl, tak mu nepomůže asi ESP ani svěcená voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Máš pravdu.ESP není spasitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajk Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Paradoxně může člověk se všema těma vychytávkama dopadnout ještě hůř než bez nich. Sice dokážou naohybat zákony fyziky ale jak to asi dopadne když ze silnice vyletim v zatáčce do stromu v 50ti bez vychytávek nebo v 90ti s vychytávkama ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 no ale to vše mezi tim ESP, čistě hypotetický příklad samozřejmě, zachrání... a ten kdo jede 90 tam kde se vylítává na 50, tomu to patří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Jak to tady čtu... tak mi stejně přijde jedna věc, pokud je řidič vůl, tak mu nepomůže asi ESP ani svěcená voda. Bohužel ano ESP může pomoci jen pokud mají kola oporu na vozovce, pokud se smýkají-hlavně příčně je to zcela neúčinné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Najde se někdo, kdo namontuje ESP na O1 1,9TDI LaK MR 2001? ABS i ASR mám, ESP by se šiklo. Praha a okolí. Prosím, pište nabídky do SZ. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Ted jsem zjistil ze mam na O1 TDI 81kW SLX ABS+EDS+MSR Co je ABS a EDS vim, a co je to MSR??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Treba TADY najdes odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda.jezek Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Najde se někdo, kdo namontuje ESP na O1 1,9TDI LaK MR 2001?ABS i ASR mám, ESP by se šiklo. Praha a okolí. Prosím, pište nabídky do SZ. Dík. Hm, tak asi nenajde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.