dubman Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ahoj Chtěl jsem se zeptat jestly se dá koupit a případně ajké je číslo toho zanku škodovky na volantu. Na liťácích se mi totiž odlepily nějak ty středové znaky co tam byly tak jsem si říkal že tam nalepím znak škodovky a rozměrově odpovídá jen tan co je právě na volantu. Za odpovědi díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj, koukal jsem do Etky, ale k volantu jsem samostatnej znak Škoda nenašel... Našel jsem pouze ke krytu pro sací potrubí (tam nevím jak je velkej, ale asi není "promáčklej" jako na volantu a kolech" a pak na karoserii (ten je ti taky na nic)... Tak nevim, ale snaha byla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj, koukal jsem do Etky, ale k volantu jsem samostatnej znak Škoda nenašel... Našel jsem pouze ke krytu pro sací potrubí (tam nevím jak je velkej, ale asi není "promáčklej" jako na volantu a kolech" a pak na karoserii (ten je ti taky na nic)... Tak nevim, ale snaha byla. ) Dík moc za snahu a ten znak k sacímu potrubí to je který?? (může být i rovný to by snad nebyl problem) není to ten co je na krytu motoru ? Na karoserii ne ten je opravdu k ničemu ten je bohužel moc velký. Ještě jednou děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 ahojChtěl jsem se zeptat jestly se dá koupit a případně ajké je číslo toho zanku škodovky na volantu. Na liťácích se mi totiž odlepily nějak ty středové znaky co tam byly tak jsem si říkal že tam nalepím znak škodovky a rozměrově odpovídá jen tan co je právě na volantu. Za odpovědi díky. Ten znak na kola jsu před dvěma lety (po krádeži) kupoval v této prodejně: http://www.2r.cz/ Praha 6, Břevnov. Cena byla něco málo přes 100 kč/ks. Pošlou Ti je dle www stránek i na dobírku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 V ETKE sú aj tie krytky kolies kúpitelné, u nás tuším jeden okolo 400SK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Nevím jestly tu nejde o omyl ale nemám přímo origo kola škodovky. Mám nějkaý alutec nebo tak a tam se právě krytka na středu kola záhadným způsobem odlepila. A tak když to teď vypadá tak humusově tak sjem tam chtěl nealepit na každé kolo znak škodovky a roměrově vyhovuje právě jen ten z volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ten z volantu sa da objednat pod cislom airbagu vodica. kupis 4 airbagy a ked odrezes vrchnu stranu tak zospodu su na tom znaku pacicky a su zahnute. je to trosku drahsie riesenie ale je to kvalitny kov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ten z volantu sa da objednat pod cislom airbagu vodica. kupis 4 airbagy a ked odrezes vrchnu stranu tak zospodu su na tom znaku pacicky a su zahnute. je to trosku drahsie riesenie ale je to kvalitny kov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ten z volantu sa da objednat pod cislom airbagu vodica. kupis 4 airbagy a ked odrezes vrchnu stranu tak zospodu su na tom znaku pacicky a su zahnute. je to trosku drahsie riesenie ale je to kvalitny kov. SUPER jaké je číslo airbagu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 jaky mas volantt? stary? novy? trojramenny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubman Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Volant mám starý ale tak mě napadá ten znak by měl být na každé krytce volantu i po bouchnutém bagu a nebo i když je volant bez něj tak to taky je jako díl ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 ten z volantu sa da objednat pod cislom airbagu vodica. kupis 4 airbagy a ked odrezes vrchnu stranu tak zospodu su na tom znaku pacicky a su zahnute. je to trosku drahsie riesenie ale je to kvalitny kov. Dobrá rada nad zlato! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak uz len zohnat 4 ludi co im strelil airbag vodica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Jedna otazka - prumer stredove diry musis mit stejny, jako u origo kol -> nepasoval by proste klasickej origo stred se znakem??? Bylo by to jednoznacne nejcistsi a nejelegantnejsi reseni. Cislo stredove krytky se znakem: 6U0 601 151 L MHB, cena cca 140,- Kc/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 novy a stary typ volantu mauju ine znaky. novy typ ma mensi. krytka sa pri vybuchnuti airbagu na 99,9 percenta znici. treba kupit nove bagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Já jsem si na tento účel koupil nálepku od výrobce Filson(60Kč). Poloplastický znak škoda. A taky je možnost koupit celý ten střed u firmy Autoprestige. Nebo u nějakého jiného prodejce alu kol. Tenhle má nabídku na netu (120-200Kč za kus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatopluk Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 Sadu 4 ks plastových samolepících znaků průměr cca 4 cm prodává např. v Brně HAKR nebo D&M. Za asi 100 Kč/sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Ahoj, jednou jsem na Aukru koupil 4 ks znaku na volant (je to ten z facelift volantu). Jednomu jsem uřezal ty packy a použil ve formanu - viz foto pokud by jsi měl zájem, měl bych 2 kusy k prodeji. Editováno: 6. Březen 2009, autor: limuhob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.